Kupis joj onu americku, kratku, debelu, sa pipama na krajevima

Moderator: Krokodil Behko
dakle poklanjaš samo njemu, ne i njojlejlamo wrote: 04 Jan 2019, 19:23 najviše me obraduju neočekivani pokloni, usputni, bez ikakvog povoda...kada je osoba prolazila pored knjižare, pa je neka knjiga ili rokovnik podsjetili na mene i odluči da mi to kupi i pokloni....takvi pokloni su su mi najdraži...
tako i sama volim obradovati nekoga...nečim što me na njega podsjetilo.
što me provalimad_max_ba wrote: 05 Jan 2019, 09:08dakle poklanjaš samo njemu, ne i njojlejlamo wrote: 04 Jan 2019, 19:23 najviše me obraduju neočekivani pokloni, usputni, bez ikakvog povoda...kada je osoba prolazila pored knjižare, pa je neka knjiga ili rokovnik podsjetili na mene i odluči da mi to kupi i pokloni....takvi pokloni su su mi najdraži...
tako i sama volim obradovati nekoga...nečim što me na njega podsjetilo.
![]()
Najbolje ništa. Riješit ćeš se obaveze kupovine poklona, a tvoj postupak će joj ostati duže u sjećanju nego da si joj kupila poklon koji i sama želi.Merlin246 wrote: 05 Jan 2019, 07:38 Ja trebam danas naci neki originalan poklon za jednu frendicu, a nemam pojma sta cu![]()
Sve vec ili sam ja njoj kupila ili ona meni![]()
Pa nesto najljepse zapazenje,cvijece i pice,tako ja licno radim kada neko blizni ima godisnjicu braka.toxic wrote: 01 May 2019, 00:46 Ne prave neku veliku festu, al obelezi se tipa rucak i tako to za najblize. A meni nekako tupavo samo cvece/piće
Chloe, to su super ideje kad znas da to nekom treba, al' ovako krenem od sebe ne bi volela takve poklone da mi skupljaju prasinu.
Bice izgleda ipak slucaj ili da pitam ili kesa![]()
Ma je, al je klasika. Kontam mozda dobijem od vas neku drugu idejuLanci wrote: 01 May 2019, 00:57
Pa nesto najljepse zapazenje,cvijece i pice,tako ja licno radim kada neko blizni ima godisnjicu braka.
Kod nas se samo jubilarne obiljeżavaju i tad je to velika fešta. I nije česta pojava.toxic wrote: 01 May 2019, 00:46 Ne prave neku veliku festu, al obelezi se tipa rucak i tako to za najblize. A meni nekako tupavo samo cvece/piće
Chloe, to su super ideje kad znas da to nekom treba, al' ovako krenem od sebe ne bi volela takve poklone da mi skupljaju prasinu.
Bice izgleda ipak slucaj ili da pitam ili kesa![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests