Naravno da je vrlina.
Samo sto ljudi u glavi pogresno definisu skromnost.
Moderator: Krokodil Behko
lazna utjeha,samozavaravanjeHeidi wrote:Skromnost je utjeha.
Problem je u tome što sam i previše skromna ali to nažalost danas ne prolazi nigdjeSPINERKA wrote:![]()
--bio bi ti zivot ispunjeniji da si skromna.
o kakvoj skromosti pises ?Galieva wrote: Problem je u tome što sam i previše skromna ali to nažalost danas ne prolazi nigdje
Ko ne moze probit, on si umisli skromnost i postavi na tron Vrlina. Mora se necim utjesit i odbranit od totalnog ocaja.statebriga wrote:lazna utjeha,samozavaravanjeHeidi wrote:Skromnost je utjeha.
aha,he he he ,a isto mi je" interesantno" ,kad osobe ,koje su bas bogate,pricaju kako su skromne i kako ljudi moraju biti skromniHeidi wrote:Ko ne moze probit, on si umisli skromnost i postavi na tron Vrlina. Mora se necim utjesit i odbranit od totalnog ocaja.statebriga wrote:lazna utjeha,samozavaravanjeHeidi wrote:Skromnost je utjeha.
Ti si tu ocigledan izuzetak.dr laganini wrote:..kažu da je skromnost vrlina malih..kažu..
..tvoje mogućnosti prosuđivanja su debilna..Socrates wrote:Ti si tu ocigledan izuzetak.dr laganini wrote:..kažu da je skromnost vrlina malih..kažu..
Metar I zilet intelektualni, a nigdje skromnosti
Skromnost općenito se danas nigdje ne cijeni ako si jednostavna osoba koja ne ocekujes i ne tezis ka nečem višem ,ako se spzadovoljavas sitnicama jednostavno danas je takvo vrijeme gdje to je izgubilo svaku svoju vrijednost i niko to ne zna da cijeni nažalost.statebriga wrote:o kakvoj skromosti pises ?Galieva wrote: Problem je u tome što sam i previše skromna ali to nažalost danas ne prolazi nigdje
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests