To on da opravda nickblento59 wrote:da ti nik nije slican mome sad bih ti rakao![]()
a ovako samo![]()
![]()
![]()
![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
To on da opravda nickblento59 wrote:da ti nik nije slican mome sad bih ti rakao![]()
a ovako samo![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj "kljucevi"kod zene?Nemoj me zezatikomsija wrote:Bez obzira sto se vama pojedincima ne svidja ova tema, ovakve stvari se desavaju u praksi svuda
Nazalost sto je to tako ali....
Cija je to greska-krivica?
Oboje grijese , muskarac i zenska a opet po meni vise zenska jer su kod nje "kljucevi"
Zaista je tesko poslije takvog cina pogledati sebe u ogledalu ako imas imalo postovanja i morala
Nije to incest jer nisu krvno vezani ali je zaista jako nemoralno
Sjecam se jednog siptara s kojim sam vise puta pricao u Brckom
Kod njih je obicaj da ako brat pogine, umre drugi brat koji je slobodan uzme tu bratovu zenu udovicu za svoju suprugu
I ja sam se grozio na takvo nesto ali on mi je objasnio da je to bio dio tradicije a ja se iskreno nadam da to vise ne postoji kod njih,...nadam se
Postoje daleko gore stvari kao sto je sex sa zivotinjama i jos mnoge druge ali moje misljenje je da se svi moramo (kompletno drustvo) boriti protiv toga
Mislim da je porodica temelj dobrog vaspitanja pa sve onda drugo
I jos nesto, bez obzira na delikatnost ove teme ona ne treba da bude tabu, jer ako se ne bude pricalo i osudjivalo takvih stvari ce biti jos vise
tacno tako najveca je krivica na sestri ili bratumadam Bovary wrote:Cuj "kljucevi"kod zene?Nemoj me zezatikomsija wrote:Bez obzira sto se vama pojedincima ne svidja ova tema, ovakve stvari se desavaju u praksi svuda
Oboje grijese , muskarac i zenska a opet po meni vise zenska jer su kod nje "kljucevi"
Zaista je tesko poslije takvog cina pogledati sebe u ogledalu ako imas imalo postovanja i morala
Kod njih je obicaj da ako brat pogine, umre drugi brat koji je slobodan uzme tu bratovu zenu udovicu za svoju suprugu
I ja sam se grozio na takvo nesto ali on mi je objasnio da je to bio dio tradicije a ja se iskreno nadam da to vise ne postoji kod njih,...nadam se
Postoje daleko gore stvari kao sto je sex sa zivotinjama i jos mnoge druge ali moje misljenje je da se svi moramo (kompletno drustvo) boriti protiv toga
I jos nesto, bez obzira na delikatnost ove teme ona ne treba da bude tabu, jer ako se ne bude pricalo i osudjivalo takvih stvari ce biti jos vise![]()
Znam ja za slucaj kad se lik ozenio,a buraz mu klepno zenu(daleko bilo).
Eh sad,ti meni reci,ko je veci idiot,ona ili buraz?
Ona je bolan strankinja,prosla ih more,(igrom slucaja zapala njega jadnog)ali rodjeni brat ej,tvoja krv i meso,pa to kad te izda,pa to nije grjehota zaklati fuj fuj
Procitaj jos jednom naslov teme i bice ti jasnijemadam Bovary wrote:Cuj "kljucevi"kod zene?Nemoj me zezatikomsija wrote:Bez obzira sto se vama pojedincima ne svidja ova tema, ovakve stvari se desavaju u praksi svuda
I jos nesto, bez obzira na delikatnost ove teme ona ne treba da bude tabu, jer ako se ne bude pricalo i osudjivalo takvih stvari ce biti jos vise![]()
Znam ja za slucaj kad se lik ozenio,a buraz mu klepno zenu(daleko bilo).
Eh sad,ti meni reci,ko je veci idiot,ona ili buraz?
Ona je bolan strankinja,prosla ih more,(igrom slucaja zapala njega jadnog)ali rodjeni brat ej,tvoja krv i meso,pa to kad te izda,pa to nije grjehota zaklati fuj fuj
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest