Kao da po krilima ima dezen paukove mreže.
Hjooooj što ih volim kad su ovako u nekim akcijama.
Meni se bas retko nameste da hoce ispozirati, onda nema druge nego da ih jurim u akciji, a to je ono uzastopni klik klik, pa od stotinu jedna bi trebala da valja. A nekad ni ta jedna, kako se pomeraju, ja pratim, uglavnom ispadne mutno.Chloe wrote: 15 Sep 2019, 22:36 Hjooooj što ih volim kad su ovako u nekim akcijama.
Sjećam se skakvca uz kojeg sam se ismijala do suza. Da me ko vidio onako u travi kako se smijem pomislio bi da sam luda. A i danas kad naidjem na njegovu foto nasmijem se... Jeste da je loșa ali mi je najdraža bila pa sam je ostavila....
Lara svaka cast cjuper
Hvala... Razumijem te, a meni je to odmor i zabava, pa ni onda bude krivo kad nema nijedne da valja.... Negdje sam imala albumček sa bajama, ali ne mogu naći. Samo se nadam da nije malecka pospremala laptop ...toxic wrote: 16 Sep 2019, 15:05Meni se bas retko nameste da hoce ispozirati, onda nema druge nego da ih jurim u akciji, a to je ono uzastopni klik klik, pa od stotinu jedna bi trebala da valja. A nekad ni ta jedna, kako se pomeraju, ja pratim, uglavnom ispadne mutno.Chloe wrote: 15 Sep 2019, 22:36 Hjooooj što ih volim kad su ovako u nekim akcijama.
Sjećam se skakvca uz kojeg sam se ismijala do suza. Da me ko vidio onako u travi kako se smijem pomislio bi da sam luda. A i danas kad naidjem na njegovu foto nasmijem se... Jeste da je loșa ali mi je najdraža bila pa sam je ostavila....
Dobra ti je ova![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests