Intervjui sa slavnim forumašima

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

senko
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: Intervju sa poznatim osobama

Post by senko » 05 Jan 2012, 14:37

Pozdrav i tebi Jaco. :cvijece
Pokusacu da odgovorim kako znam i umijem mada nece biti lako

1. Sta ima novo u Svedskoj
U svedskoj pada kisa, jedu se sendvici , torta sa rakovima itd
Zivot je vecinom dosadan i monoton kao i vrijeme, ali ja sebi uvijek nadjem zanimaciju i nikad mi nije monotono i dosadno.

2. Kako provodis ove zimske dane
Setnja sa tedyjem mojim cukom, sa svojom djecom, bazen i kupanje, sviram i pjevam, budem na forumu i vodim radio, druzim se sa mojim prijaeljima i prijateljicama. Uglavnomuvijek se nesto desava pozitivno. :D

3. Cujem iz pouzdanih izvora da si se zaljubio .... reci mi jel to istina i koja je to srecnica
Odgovor je u boci :hm
4. Sta treba tvoja izabranica da ima i da li ta nova ljubav to posjeduje
Da zeli isto sto i ja i da zna praviti HANUMIN PUPAK. :D

5. Cime ostvarujes to da uvjek tako dobro (prokleto dobro) izgledas
Hvala na komplimentu :D
Ja ne mislim da sam nesto posebno ali poceo sam rano da citam knjigu KAMA SUTRA

6. Koja je tvoja najveca ljubav sem zena (mislim na neki hoby ili tako nesto)
Muzika tj. malo sviram gitaru i pjevam a usput idem i u ribolov zato sto volim biti kraj vode i u prirodi.

7. Koliko ti treba vremena da se spremis za izlazak i kako to cinis
Za izlaske sam spreman za 15 minuta ako je u pitanju prava osoba i cinim uvijek detaljne pripreme. Brzina mi je vrlina :plavi

8. Pjevas li neku pjesmu ili koju dok se kupas ili nesto poslujes po kuci
Zavisi od raspolozenja ali muzika je sastavni dio mog zivota i uvijek je sa mnom.

9. Kako se osjecas na forumu
Na forumu se osjecam jako fino i ugodno tj. kao kod svoje kuce (da izvini Maja)
Sve naj, naj.
10. Koje forumase najvise cijenis a koje najvise volis.....omiljene teme na forumu
Puno forumas sakriva cak i svoje ime tako da ih ne poznajem dovoljno ali su u sustini svi super raja inace ne bi bio stimung kakav jeste na forumu. Mislim sve najbolje. :cool
Omiljene teme su mi bile SENKINA GUZA ali je stavljena cenzura, Tu su i igrice, muzika i fotografije.

11. Sta si zelio da postanes a sta si postao (zanimanje)
Kad malo bolje razmislim uvijek sam sanjao da radim nesto sa muzikom posto me to ispunjava i cini sretnim. A zanimanje mi je CNC- Öperatör
U Bosni sam zavrsio masinsko tehnicku skolu.
12. Tvoje omiljeno jelo i pice
Moje omiljeno pice je sok od sipka
Moje omiljeno jelo je HANUMIN PUPAK (moze i jedan i drugi)
:plavi

13. Reci jos nesto za kraj
Uh oznoji se nisam ovoliko pisao nisam u srednjoj skoli
Svaki kraj je pocetak jednog drugog kraja,
a taj kraj je pocetak nekog drugog pocetka.
:cvike
Uzmi osmijeh i
daruj ga onome ko ga nikad nije imao.
Otkrij ljubav i
pokaži je čitavom svijetu.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9194 times
Been thanked: 10915 times

Post by Krokodil Behko » 01 Jul 2013, 11:47

Danas, svoj veliki intervju za magazin "veni vidi vici" daje najistaknutiji balkanski transcendentalni psiholog iz oblasti "balkanski nadmuškarac" magistar epohalnih i futurističkih muških nauka, gospodin Alexandar

Dobar dan Alexandre. Đe ste-kako ste-šta mai? :D

Vi ste odlučili cijeli život provesti u putovanjima, istraživanjima i podukama na licu mjesta. Možete li nam na početku reći, da li su balkanski muškarci akceptirali vaš zadnji esej "život dostojan muškarca sa kućanskim aparatima" i ako može kratak osvrt na sadržinu eseja?

Odlučili ste uticati na najtvrdoglaviji dio ženske populacije kada ste prije par godina objavili elaborat pod nazivom "metroseksualne žene na balkanu - pro et contra" Koji je cilj vašeg angažmana na tom polju? Naše mnogobrojne čitateljke vam šalju pozdrave i česta ste tema komentara na našem portalu.

Bavite se i umjetnošću. Vaše bi najznačajnije književno djelo bilo "Lavor u carstvu čula". Doznajem da je ta knjiga doživjela i svoje peto i preradjeno izdanje. Hoe li biti značajnijih promjena i ima li istine u pričama da će se uskoro pristupiti ekranizaciji tog romana?

Imate zakazanu predavačku turneju u nekim gradovima zapadne Evrope. Zanimljiv je podatak da su članice grupe "femes" izrazile protest povodom vašeg gostovanja u Evropi a na način da su se javno obnažile sa pralomama ispisanim na svojim tijelima "Alex for google glass" Možete li nam reći o čemu je riječ?

Ovih dana, sve nas je šokirala slika obnažene beogradjanke koja je prošetala Novim Beogradom. Slika je snimljena samo s leđa. Da li je i ona nosila neki ispis na sebi ili je možda riječ o ženi koja je prihvatila vaše učenje? :oo

Doznajemo da postoji vjerovatnoća da nastupite i u "Farmi" ali uz posebne saigrače da tako kažem. Ovih dana vodi se žustra polemika na našem portalu upravo o tome. Šta je istina od svega toga i da li to znači da je vaš pristup ovim stvarima već prisutan i u rijalitijima? Možete li nam reći šta Ava Karabatić i Ekrem Jevrić uopšte misle o svemu tome? Jesu li već angažovani u tom smislu?

Alexandar
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Alexandar » 04 Jul 2013, 23:13

Danas, svoj veliki intervju za magazin "veni vidi vici" daje najistaknutiji balkanski transcendentalni psiholog iz oblasti "balkanski nadmuškarac" magistar epohalnih i futurističkih muških nauka, gospodin Alexandar

Dobar dan Alexandre. Đe ste-kako ste-šta mai? :D

dobar dan.
evo, udarila vrucina pa se ladim na virtualnim mrezama.

Vi ste odlučili cijeli život provesti u putovanjima, istraživanjima i podukama na licu mjesta. Možete li nam na početku reći, da li su balkanski muškarci akceptirali vaš zadnji esej "život dostojan muškarca sa kućanskim aparatima" i ako može kratak osvrt na sadržinu eseja?

odma bi da se ogradim od mogucih krivih interpretacija... kucanski aparati su namenjeni zenama, oni su velikodusan poklon zenama sveta od muskaraca.
izmislili smo za njih struju, osmislili i izgradili kuce, otkrili tocak da bi danas mogle da se vozaju u limenim ljubimcima svojih muzeva, unapredili elektroniku da bi mogle da peglaju kartice kupujuci odecu (koju opet muskarci dizajnisu).....napravili smo im svet meren po modernom coveku.
problem je sta im to nije dosta pa bi htele da sudelujemo i u kucanskim poslovima, a s druge strane sexualno ih privlacimo tek ako ostanemo svoji - balkanski muskarci (balkanus vulgaris )

Odlučili ste uticati na najtvrdoglaviji dio ženske populacije kada ste prije par godina objavili elaborat pod nazivom "metroseksualne žene na balkanu - pro et contra" Koji je cilj vašeg angažmana na tom polju? Naše mnogobrojne čitateljke vam šalju pozdrave i česta ste tema komentara na našem portalu.

bog je prokleo zene al time nemislim na prokletstvo radjanja u mukama (pih, velke muke),nego pravo proklestvo a to je da su osudjene provesti zivot a da neznaju sta bi htele.
zena je najsretnija u svojoj ulozi domacice, ljubavnice i majke, al iz nekog razloga pokusava da uveri samu sebe da bi bila sretnija glumeci muskarca. zato ganja karijeru i frustrirano pati a narocito ako ja na balkanu jer tu vidja oko sebe sretne zene pokorne svojim muzevima.

Bavite se i umjetnošću. Vaše bi najznačajnije književno djelo bilo "Lavor u carstvu čula". Doznajem da je ta knjiga doživjela i svoje peto i preradjeno izdanje. Hoe li biti značajnijih promjena i ima li istine u pričama da će se uskoro pristupiti ekranizaciji tog romana?

"Lavor" kao simbol nekih davnih zaboravljenih vremena kada se postivao brak, vreme provedeno s familijom, itd , polako se vraca u zelje i teznje mnogih postenih ljudi, i ne samo ljudi nego i zena.
ekranizacija je blizu...zasad samo znadem samo da ce noge u lavoru da drzi Klint Istvud a noge ce redom da mu peru najlepse i najpoznatije glumice holivudskog neba.

Imate zakazanu predavačku turneju u nekim gradovima zapadne Evrope. Zanimljiv je podatak da su članice grupe "femes" izrazile protest povodom vašeg gostovanja u Evropi a na način da su se javno obnažile sa pralomama ispisanim na svojim tijelima "Alex for google glass" Možete li nam reći o čemu je riječ?

one su samo htele da mi pokazu svoje nage grudi te im kao veliki poznavatelj dam svoju ocenu.

Ovih dana, sve nas je šokirala slika obnažene beogradjanke koja je prošetala Novim Beogradom. Slika je snimljena samo s leđa. Da li je i ona nosila neki ispis na sebi ili je možda riječ o ženi koja je prihvatila vaše učenje? :oo

to je moja kolegica, sledila me taj dan zbog redovitog servisa na koji sam slucajno zaboravio.

Doznajemo da postoji vjerovatnoća da nastupite i u "Farmi" ali uz posebne saigrače da tako kažem. Ovih dana vodi se žustra polemika na našem portalu upravo o tome. Šta je istina od svega toga i da li to znači da je vaš pristup ovim stvarima već prisutan i u rijalitijima? Možete li nam reći šta Ava Karabatić i Ekrem Jevrić uopšte misle o svemu tome? Jesu li već angažovani u tom smislu?

nebi o tome ovom prilikom, hvala

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 04 Jul 2013, 23:18

Dobarrrrr :aplauzz

Izvini Alexandre, zaboravih pomenuti, sad ti moraš postaviti pitanja nekom od članova a naravno, sve po tvom izboru. ja sam ovo samo tebe odabrao da otkočim temu a znao sam da je izbor pravi :ok

Kladim se da će tvoja ljubimica dobiti set dragih pitanja :hihi

Alexandar
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Alexandar » 05 Jul 2013, 00:06

Krokodil Behko wrote:Dobarrrrr :aplauzz

Izvini Alexandre, zaboravih pomenuti, sad ti moraš postaviti pitanja nekom od članova a naravno, sve po tvom izboru. ja sam ovo samo tebe odabrao da otkočim temu a znao sam da je izbor pravi :ok

Kladim se da će tvoja ljubimica dobiti set dragih pitanja :hihi
necemo nju jer rizikujemo da nece da odgovara pa ce tema opet da padne. :oo

sledeci intervju na ovom svetskom sajtu cemo da odrzimo sa seksualnom psihologinjom, terapeutkinjom i sex-guruicom , gospodjom Callom.

1. pozdrav psihologinjo,
vasa knjiga "sve sta ste hteli da znate o sexu a niste pitali mamu" podigla je mnogo prasine u religijskim krugovima. kako nameravate da se odbranite od tuzbi?

2. u vasu ordinaciju dolaze mnogi parovi sa seksualnim smetnjama, mozete li da izdvojite najcesce smetnje?

3. javljaju vam se i zene s problemom prevelike seksualne zelje, tzv nimfomanke. imate li njihove brojeve telefona?

4. kada ste sa i kako opredelili za proucavanje seksualnosti u ljudi?

5. koliko je nasa seksualnost uvetovana instinktom a ne osecajima i zasto je zenama to problem da svate?

6. mozete li nasim znatizeljnim citateljima da otkrijete koji je najbrzi i najlaksi put do zenskog medjuno...srca?

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14056 times
Been thanked: 9727 times

Post by Julia-Klara » 05 Jul 2013, 11:18

hahahha...
Behko, Alex, najbolji intervju do sad :ok

Alex, grohotom me nasmija pitanjem za Callu :
3. javljaju vam se i zene s problemom prevelike seksualne zelje, tzv nimfomanke. imate li njihove brojeve telefona?

PS=Behko, mozda Calla nece vidjeti temu pa joj posalji pp

:kokice
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 05 Jul 2013, 11:39

Dobra ideja :D
Poslat ću oj pp i link

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2207 times

Post by Calla » 09 Jul 2013, 17:12

. pozdrav psihologinjo,

pozdrav vama uvazeni kolega i mnogo vam hvala sto ste mene izabrali za vas intervju veceras s ljubavlju cu se potruditi da odgovorim na ovako delikatna pitanja s odgovorima koji sa razlogom imaju svoje mjesto na danasnjici ..

vasa knjiga "sve sta ste hteli da znate o sexu a niste pitali mamu" podigla je mnogo prasine u religijskim krugovima. kako nameravate da se odbranite od tuzbi?

Da istina nije lako odbraniti tuzbe u krugovima muske populacije gdje penis i vagina ne cine jednu logicku cjelinu .Ja ne skrivam iskrene simpatije i divljenje za predmet moje knjige za onaj najmuskiji organ penis i otvorenim razgovorom procepim cula i religioznim velikanima kad im kazem mekanim otvorenim glasom izvinite velecasni , imame ,pope ali to je najfascinantniji dio tjela kojim muskarci nas zene mogu da zadive zar vi ne dozivljavate taj doticni organ kao izuzetno vazan zapravo najdragoceniji i najprisniji dio vas samih (izvinite moje dame,i vagina je prelijepa ali dopustimo da im se nasi muskarci dive)!:)))

2. u vasu ordinaciju dolaze mnogi parovi sa seksualnim smetnjama, mozete li da izdvojite najcesce smetnje?

Za 80 % teskoca sa erekcijom krivci su tjelesne smetnje kao sto su secerna bolest visok krvni pritisak ali i visok nivo holesterola u krvi ,prva pomoc kod problema sa erekcijom paznju zasluzuju kako tjelesne tako i psiholoske tegobe.Penis koji nije poslusan sigurno ne moze da omoguci svom seficu da vristi od radosti,,i ovdje je seks terapija pod obavezno preporucljiva.
Da,,nema ih mnogo raritetne su posebne i tesko im je ugoditi ,,po njihovim pricama u principu nemoguce ih je zasititi,,cim su svrsile moraju opet i opet i opet,,zato postoje terapijske ljestvice (obmana radnom terapijom)gdje donekle izgube veliki broj orgazama po danu,,,Ne brojeve od pacijentica nikada ne trazim ,postoji jedna profesionLN distanca i nje se drzim,,to zasigurno razumijete ,posto radite na slicnom profesionalnom zadatku

4. kada ste sa i kako opredelili za proucavanje seksualnosti u ljudi?

Sve je u stvari pocelo veoma impulsivno jos kao mlada djevojcica volila sam u kuci da razbijam tabue mami sam pricala sa 15 godina o njeznostima djecaka koji su insinstirali da zele da vide moje sise(njena reakcija zaprepastenja me uvjek zabavljala tako da sam ja sve vise i vise detalja iznosila u njenom prisustvu (lagala sam da sam se igrala sa bradavicama a oni su mi kupovali block cokoladu )samo ne bi li shvatila da je njen najzenstveniji dio zene prekriven seoskim stidom i velikim veom tabua..
Ja se i danas dan borim za transparentnost i pokusavam da sve vise pridobijem prijatelja vagine i penisa na razlicitim podijima odrzim govor na temu seksualnost kod ljudi!:))

5. koliko je nasa seksualnost uvetovana instinktom a ne osecajima i zasto je zenama to problem da svate?

Kod muskaraca seks ostaje uvjek istrazivacka ekspedicija i moze se zasigurno potvrditi da je kod vecine muskaraca uvjetovana instinktom kod zena se seksualnost mjeri osjecajima zato zene ne mogu da shvate jer na prvi mah prepoznaju samo svoju mustru ili nacin prilazenja seksu

6. mozete li nasim znatizeljnim citateljima da otkrijete koji je najbrzi i najlaksi put do zenskog medjunozja
srca,,

Nase citateljke i citaoci na prvom mjestu trebaju samo da zapamte da je seks zdrav i za cudo bozje ne postoje knjige koje se obracaju samo zenama ne bi li sto bolje upoznale vase penise,,Penis je zbilja najzgodniji izum naseg tvorca jedan stvarno cudesan instrument jedino je steta so ta stvar ne moze da vibrira ali necemo dopustiti da ta mala prirodna greskica nam pokvari najbrzi put do naseg medunozja,,i nasu zajednicku zabavu sa vama:)))

Hvala kolegi na pozivu za strucni intervju a i vama koji cete naci vremena za sve procitati!!
Last edited by Calla on 09 Jul 2013, 20:28, edited 1 time in total.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 09 Jul 2013, 17:40

Za danasnji intervju odabrala sam predsjednika opstine Tuzla gospodina Pasagu -Ilic!

Gospodine Pasaga dobro nam dosli u nas forumskli studio gdje vam zelimo postaviti par pitanja na temu ,,Novi modeli mjesnih zajednica u BiH.."!

1.Prema rezultatima naseg istrazivanja svi ili gotovo svi ispitanici iz FBIH I RS smatraju da je sadasnji model mjesnih zajednica nefunkcionalan,,???
Sta mislite vi o ovakvim stavovima ?
Mozete li nam u kratkim crtama reci zasto je to tako?

2.Sta je potrebno uciniti da se institucija mjesne zajednice modernizira?

3.Zasto se opstinski organi na razlicit nacin odnose prema malim mjesnim zajednicama ,
zasto ih ignorisu i smatraju smetalima??

4.I za kraj imate li volju posle posla (zavrsetka intervjua)
da odemo na jednu tuzlansku pivu na novootvereno panonsko jezero u vasem gradu ?:)))

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3864 times
Been thanked: 2907 times

Post by Pasaga » 09 Jul 2013, 21:46

Da nejpre pozdravim vas,kao novinara i sve vase citaoce.
Juce kasno sam dobio obavjest o ovom razgovoru,znate,obaveze,sastanci...tako da se nisam bas posebno pripremio
mada se nadam da cu moci dati informacije koje ce sigurno zadovoljiti nase drage gradjane.

Sto se tice vaseg prvog pitanja,funkcionalnost MZ,to je problem koji nas pritisce jos od samog potpisivanja tog nesretnog Deytona.Taj sporazum se vrlo lose reflektirao na samom terenu medju gradjanima oba nam entiteta.
Vjerujte da u zadnje vrjeme odrzavamo intezivne konsultacije sa predstavnicima nekoliko komsijskih MZ i radimo na tome da tu administraciju mnogo pojednostavimo,smanjimo a time dobijemo na efikasnosti i ustedi sredstava,znate ,tu smo u ovom mandatu jako ograniceni.Prikupljamo zalbe i prjedloge,sugestije samih gradjana odnosno iz baze,jer to pogadja najvise njih i djelovat cemo u tom pravcu.
Mnogo ih je koji se zale ovom novom iscjepkanoscu teritorije,administrativnih ustanova,duplih arsina.
Bit ce nam utoliko lakse,jer imamo punu podrsku svih gradjana,sa obje strane ent. linije.
Svi su izgleda saglasni da to malo objedinimo,uvezemo u jedan sistem koji ce biti mnogo funkcionalniji,brzi.

Vezano za vase drugo pitanje,vec sam neke pojedinosti rekao,da bi bili racionalni,efikasni,moramo smanjiti broj MZ,a to povlaci smanjenje zaposlenih,auto-parka,sluzbenih putovanja ,dnevnica..ljubavnica....
znaci ogromna sredstva koja bi preusmjerili u opravku i izgradnju novih infra-strukturnih objekata koji su u dobroj mjeri zastarili.
Postoje planovi u izradi za jedan novi skolskicentar,tu je zanimljivo sto ce to biti zajednicki,i po jednom nastavnom planu i programu,prvi u BH,cime se mozemo i pohvaliti.Zatim povezat cemo sve zaseoke modenim autobusima,uvesti benificije za ugrozene skupine drustva i na taj nacin olaksati svim gradjanima ova teska vremena.Ima tu jos nekih studija koje su u razmatranju,nadam se da cemo jedan dio stici u ovom mandatu.

Znate,ovaj,sta cu vam reci...korupcija ,to vam je savremena i moderna bolest drustva.
Ako se ne borite protiv,tada ste sa njom,podrzavate je nista ne cineci.Najgori izbor,..jel..molim vas..
Vidite,mi danas imamo,neznam ni sam koliko tih odbora ,komisija....sve je to na ledjima ovih ljudi.
Drugo,vecina od tih su nekompetentni za posao koji imaju.
Tad se pitamo,kakva je smisao ici na fakultet,ulagat u obrazovanje.
Potrudit cu se da uvjerim nase mlade kadrove da se isplati ici i obrazovati se tako sto cemo im pruziti sansu da rade ono za cega su se obrazovali.
Danas mi imamo ljude koji kazu,ta MZ,je nerentabilna,premala,...itd...fkt nevazna
a da se istovremeno nezapitaju zasto je to tako,oni tim potezima cine stvar jos goru,otezavaju zivot tih ljudi jos vise.
Mi smo imali na zadnjem kolegiju vrlo zucnu raspravu bas po tom pitanju,neazurnosi rjesavanja tih problema u manjim zaseocima.I vjerujte,iznenadjen sam pojedinim stavovima,i to me jos vise ubjedjuje u to da su gradjani u pravi i da ove rezove zaista moramo provesti,ma koliko bili bolni i dovesti ljude koji ce raditi,mozda i za manju nadoknadu.
Pazite,mi smo se obavezali na izborima da cemo raditi za dobrobit gradjanina,ma gdje i ko bio,i mi cemo se toga drzati.
A da smo u pravu,to potvrdjuju i mnoge ankete,koje je izmedju ostalog uradio i vas list.Ovom prilikom bi se toplo zahvalio.
AAA...tooo...pivo...moze,ucint cu to vrlo rado,ustvari bit ce mi zadovoljstvo,za tako lijepo drustvo imam uvjek vrjeme,
obici cemo i vidjet tu nasu ljepotu.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 09 Jul 2013, 22:58

Ovaj bi zbilja mogao i na krupniju funkciju od načelnika općine.
Pašaga, gdje su pitanja za sljedeću poznatu ličnost? Nemoj da nam uštopaš temu :D

Alexandar
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Alexandar » 09 Jul 2013, 23:49

Calla wrote:u krugovima muske populacije gdje penis i vagina ne cine jednu cjelinu

........

jedan stvarno cudesan instrument jedino je steta so ta stvar ne moze da vibrira ali necemo dopustiti da ta mala prirodna greskica
:D. opaka je Calla, opaka.. :oo

Ruana

Post by Ruana » 10 Jul 2013, 09:05

Pasaga :aplauzz

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 12 Jul 2013, 13:32

Krokodil Behko wrote:Ovaj bi zbilja mogao i na krupniju funkciju od načelnika općine.
Pašaga, gdje su pitanja za sljedeću poznatu ličnost? Nemoj da nam uštopaš temu :D

izgleda da je i on postao zaboravan,,kucaj mu privatno,,,
zasigurno je na jezeru ,i kupa se po kisi :p

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 12 Jul 2013, 13:34

Alexandar wrote:
Calla wrote:u krugovima muske populacije gdje penis i vagina ne cine jednu cjelinu

........

jedan stvarno cudesan instrument jedino je steta so ta stvar ne moze da vibrira ali necemo dopustiti da ta mala prirodna greskica

:djed ,trebali bi se muskarci zapitati ,zasto su zene uvjek mrvu prefirganije od njih? :kafa

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 12 Jul 2013, 14:33

Calla wrote:
Alexandar wrote:

........

:djed ,trebali bi se muskarci zapitati ,zasto su zene uvjek mrvu prefirganije od njih? :kafa
nije tacno....
zene su u tim stvarima samo inteligentnije...
isto sto se i prevara tice,perfidnije...

valjal`ova...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 15 Jul 2013, 13:57

zastao si sa intervju pitanjima,,Behko te moli vec par dana da nesto ispises??

A sad o tim perfidnije ili prefirganije,,,
naravno da su zene inteligentnije ali zato su skromnije po tom pitanju rjede puta to odrade
,ali ako se zena zeli muzu da osveti za njegove prevare,,
ee onda je bolje cutati na koje sve nacine je prevarena zena spremna da mu vrati zadatu bol..ili kako to zene odraduju,,,nemojte ni da pitate ,vratit ce vam se troduplom porcijom bit ce umiljata i slatka skuhat ce vam taj dan vase najomiljenije jelo spremit ce se u najprivlacniju garderobu skinut ce vam najboljeg prijatelja na radnom mjestu u kancelariji na stolu do vase cuti cete njeno njezno kliktanje od zadovoljstva i necete povjerovati i da vam kolega saopci da je malo prije vasa supruga ga posjetila u kancelariji ni do kraja zivota necete nista saznati koliko vas je vukla za nos,,:ha

(nemoj slucajno da bi se naljutili na ovo,,
ovo su samo slucajno izabrane rjeci,,i nije nista po istinitom dogadaju ali vam daje prostora za razmisljanje,,(da ne varate svoje zene) :plavi

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 15 Jul 2013, 14:36

:ok :ok ...moram da pripremim,uvod,i par pitanja....
fiksam ja to.... :cvijece
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40021 times
Been thanked: 26034 times

Post by Rum » 27 Sep 2013, 18:49

Pitanja sa uspavanu ljepoticu Bambi

Dobro vece pepeljugo , kako si volis li me ? :obrve
KAko vam se zove prvi komsija?
O cemu razmisljate kad se buckate u kadi , plasite li se da vas neko ne viri ?
Koja vam je omiljena cokolada?
Koliko imate benova po tijelu ?
Plasite li se zubara si krezava ili imas lijepe zube ?
Ako ti je kosa duga koje boje je ti je kosa ?
Koliko si visoka , koliko imas kila , boja ociju, izgled usana (daj primjer neke pjevacice)?
sTA radis kada ne mozes zaspati , brojis li cokolade ,ovce ,cackalice ili mislis na Sinana Sakica?
Spavas li sa daljinskim ?
Sta ti je draze Tv ili Internet?
Koje marke ti je vodokotlic , i gdje si ga kupila?
Znas li praviti kolace ?
Kako se ljubis (filmski ili serijski) otvorenih ili zatvorenih ociju (ako zatvoris proviris li malo da vidis jeli on zatvorio oci ) ?

:naklon :cvijece
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Katja » 27 Sep 2013, 20:30

Rum wrote: si krezava ili imas lijepe zube ?
:valja

Post Reply

Return to “Razno”