MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2643 times
Been thanked: 22184 times
Status: Offline

Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku

Post by HAVANA » 19 Dec 2020, 16:37

Ma meni je vise zlo od nas samih.Zlo mi je od slusanja argumenata ljudi koji zele otici,zlo mi je sto idu.A ne mogu reci da nisu u pravu.Od ovih sa jacim poslovima i skolovanjem do obicnih ljudi,majstora...Evo danas me zove moj mehanicar mogu li mu pomoci kako da ode,znam li koga za posao vani,papire...Ja se sjebo,reko gdje ces ti mile ti majke imas stan,kucu,auto,zena radi,on ubi pare...Jebo mater ako nemaju 10000 u kuci mjesecno.Standardni odgovor,ma nisu pare problem,ne mogu vise ovoga,sta ce biti sa ovom djecom,umoran sam od ovoga svega i ovih debila...I sta cu mu reci? Idi ,probaj... :cudi Opet ovih starijih ima dosta sto se vracaju,sad njih opet slusaj sta je ovo vako,lijepo je i sve ali kako ovo vako? Ne znam ba pustite me,imam svoj mali svijet i oko njega kineski zid... :lupa Ne moze svako ovaj atak na mozak izdrzati,ljudi odu za boljim,za onim sto oni smatraju boljim.Rijetki posloze sve da im je potaman pored ovog idiotskog sistema i drzave,mentaliteta...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3828 times
Been thanked: 3537 times
Status: Online

Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku

Post by Naseef Mushroom » 19 Dec 2020, 18:07

Duminjo wrote: 19 Dec 2020, 15:33
Fuddo wrote: 19 Dec 2020, 15:27

Sve ok,
Samo onda ne treba prozivat ni ove nase Hrvate kad nece da igraju za Bosnu, nevezano koji sport.
Ustvari, igraju kad tamo nemaju mjesta.
Ma nije bas tako jednostavno.

Cura nije imala izbor, nema reprezentacije, ne postoji..
A ovi joj pruzaju priliku, nude se.. Pa i ja bih pristo. Znas kolko rukometasi, pogotovo zene, zaradjuju u Evropi ili u bosni? Pruzila joj se prilika da se pokaže i cura iskoristila. Sto kaze havana, da je do naših, vrtika bi pljeskavice.. Ako nikome nije stalo do te reprezentacije, što bi jedna mlada cura zrtvovala sve za istu?
Kako ce dalje biti, vicemo.

Ovi sto imaju izbora su druga stvar.. To cim se podje nesto dvoumit, odmah nabit nogom u guzicu.. Jbse idi igraj
Ovaj zadnji dio komentara je na mjestu jer tako treba svaki BH patriota razmišljati ali onda otvoriš novine ili portal i vidiš Enisa Bešlagića kako se grli sa igračima hrvatske reprezentacije od kojih su mnogi iz Bosne i Hercegovine a odlučili su se igrati protiv svoje države i time kao šalje poruku protiv nacionalizma i dobije milion lajkova.
Niko kao ne primjeti da tu nešto ne štima a ko to primjeti i kaže to naglas onda ga napadnu da je nacionalista :grana
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3864 times
Been thanked: 2907 times

Post by Pasaga » 19 Dec 2020, 18:09

et,nista joj nije pasalo,nigdje se nije mogla naci kao sportski radnik,ili sportist
nek pokupi i mrtve .....alahemanet ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14192 times
Been thanked: 9788 times

Post by Julia-Klara » 19 Dec 2020, 18:11

Pasaga wrote: 19 Dec 2020, 18:09 et,nista joj nije pasalo,nigdje se nije mogla naci kao sportski radnik,ili sportist
Vrati se ti pa pokusaj :cudi
Nemoj tako Pasaga
Gdje da igra? Za koga?
Vidi sta su radili Raziji Mujanovic godinama.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13640 times
Been thanked: 22475 times

Post by Fuddo » 19 Dec 2020, 18:13

Julia-Klara wrote: 19 Dec 2020, 18:11
Pasaga wrote: 19 Dec 2020, 18:09 et,nista joj nije pasalo,nigdje se nije mogla naci kao sportski radnik,ili sportist
Nemoj tako Pasaga
Gdje da igra? Za koga?
Pa dobro sad, Pasaga je u najboljim godinama da pocne rukometnu karijeru, sto jest jest
I ti se Djulsa drogiras
Nema sta drugo bit
Dozvolite da se obratimo

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 19 Dec 2020, 18:13

Julia-Klara wrote: 19 Dec 2020, 18:11
Nemoj tako Pasaga
Gdje da igra? Za koga?
,,
Last edited by Pasaga on 19 Dec 2020, 18:22, edited 1 time in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2618 times
Been thanked: 8037 times

Post by Duminjo » 19 Dec 2020, 18:14

Naseef Mushroom wrote: 19 Dec 2020, 18:07
Duminjo wrote: 19 Dec 2020, 15:33

Ma nije bas tako jednostavno.

Cura nije imala izbor, nema reprezentacije, ne postoji..
A ovi joj pruzaju priliku, nude se.. Pa i ja bih pristo. Znas kolko rukometasi, pogotovo zene, zaradjuju u Evropi ili u bosni? Pruzila joj se prilika da se pokaže i cura iskoristila. Sto kaze havana, da je do naših, vrtika bi pljeskavice.. Ako nikome nije stalo do te reprezentacije, što bi jedna mlada cura zrtvovala sve za istu?
Kako ce dalje biti, vicemo.

Ovi sto imaju izbora su druga stvar.. To cim se podje nesto dvoumit, odmah nabit nogom u guzicu.. Jbse idi igraj
Ovaj zadnji dio komentara je na mjestu jer tako treba svaki BH patriota razmišljati ali onda otvoriš novine ili portal i vidiš Enisa Bešlagića kako se grli sa igračima hrvatske reprezentacije od kojih su mnogi iz Bosne i Hercegovine a odlučili su se igrati protiv svoje države i time kao šalje poruku protiv nacionalizma i dobije milion lajkova.
Niko kao ne primjeti da tu nešto ne štima a ko to primjeti i kaže to naglas onda ga napadnu da je nacionalista :grana
O takvima ne treba ni pricati. Jednostavno, ne postoje :cudi

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 19 Dec 2020, 18:20

Ljudi nemaju pravo nikako komentarisat tko za kog igra i zasto,ne kontam kak bilo tko moze seb to pravo dat :cudi
Nicim nisi pomogao tu osobu,sama je svojim trudom i voljom uspjela dok si ti izlezavao ispred tv-a i cesko jaja,i ak oce igrat za madagaskar tvoje je da sutis i ceskas jaja :kafa

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3828 times
Been thanked: 3537 times
Status: Online

Post by Naseef Mushroom » 19 Dec 2020, 19:05

Ma glupačica (doduše krivim roditelje što je odgojiše kao glupačicu).
Pravo dijete dezertera, kao oni što su u Minhenu 90ih roštiljali uz cecinu muziku dok su u isto vrijeme Srbi klali po BiH pa danas kada navrate bez grižnje savjesti se u svojoj Foči, Zvorniku i Prijedoru sastaju sa starom rajom koji su učestvovali u ubistvima i etničkom čišćenjem Bošnjaka na kafu kada navrate preko ljeta.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 22574 times
Been thanked: 5990 times

Post by Veca » 19 Dec 2020, 19:29

...al' kakite u pm. :roll ...da je imala dobru priliku u BiH-i, zasto bi isla! ...mala je talenat, ide za svojom karijerom, ako je Hrvatska odskocna daska, nek' ide!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 19 Dec 2020, 19:31

#nijesadesilo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 19 Dec 2020, 19:32

A ovo standardno latinsko precerivanje. Da odusevila evropu. Inace je zeMski rukomet jako pracen po Evropi. Evo francuzice ih poderale ko truhlu storu nisam cuo nikog da prokomentarisa to idje

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 22574 times
Been thanked: 5990 times

Post by Veca » 19 Dec 2020, 19:33

...koji to sportisti u BiH-i mogu zivjeti od svog sporta? ...talenti se finansiraju sami, krce si put sami, a kad se uspiju izvuci, e jm.-minkenska, dezerter...ma, gonte se more! ...tko to ne bi volio zivjeti u svojoj domovini, u njoj prosperirati i biti sretan?!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Post by CikCikCikPogodi » 19 Dec 2020, 19:45

Mi ne trebamo imati pravo nikaoga komentarisati kada je pitanju sport na ovim prostorima. Jer smo u njemu bez ideje jedna velika 0 i jad. Taj ko se iscupa odavde odma je odahno.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 19 Dec 2020, 19:59

harlekin wrote: 19 Dec 2020, 18:20 Ljudi nemaju pravo nikako komentarisat tko za kog igra i zasto,ne kontam kak bilo tko moze seb to pravo dat :cudi
Nicim nisi pomogao tu osobu,sama je svojim trudom i voljom uspjela dok si ti izlezavao ispred tv-a i cesko jaja,i ak oce igrat za madagaskar tvoje je da sutis i ceskas jaja :kafa

Naravno da imamo pravo komentarisati, jer je vijest postavljena da se komentarise, logicno.
Dozvolite da se obratimo

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 19 Dec 2020, 20:00

Ma imamo pravo komentarisati zato sto bi oni bez nas igrali za kifle

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 19 Dec 2020, 20:01

Fuddo wrote: 19 Dec 2020, 19:59
harlekin wrote: 19 Dec 2020, 18:20 Ljudi nemaju pravo nikako komentarisat tko za kog igra i zasto,ne kontam kak bilo tko moze seb to pravo dat :cudi

Naravno da imamo pravo komentarisati, jer je vijest postavljena da se komentarise, logicno.
istovremeno i provokacija
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 19 Dec 2020, 20:03

Pasaga wrote: 19 Dec 2020, 20:01
Fuddo wrote: 19 Dec 2020, 19:59

istovremeno i provokacija
Klasicna.
I sve pred sutrasnje izbore u Mostaru,
Sa porukom,
Igrajte za Hrvatsku-u Bosni nista ne valja!
Budi Cani-Nemoj biti Camila.
Jasno je sta smijeraju.
Al, evo im ga na!
Nas zajebat.
Dozvolite da se obratimo

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 19 Dec 2020, 20:05

A ne znaju da je samo jedna Ćana
Image

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 19 Dec 2020, 20:08

Ej Camke li Camke
Samo sabura

Post Reply

Return to “Ostali sportovi”