Ivana Marić
Moderator: Krokodil Behko
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4147 times
- Been thanked: 3052 times
- Status: Offline
Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime
Ma da, ti bi bolje, znam ja to 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1050 times
Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime

Ostalo je cutanje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13303 times
- Been thanked: 21765 times
- Status: Online
Ne bih, ja bih pokro sve sto bi mi doslo pod ruku.
Oni malina respiratori su nula bodova.
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 486 times
- Been thanked: 996 times
Kakav Hare, isto je to, samo drukčije izgleda... Što se tiče SDA (time i generalno onoga što zovemo "bošnjačkom politikom"), vrijeme je pokazalo, koliko god se tada raja zajebavala na njegov račun (uglavnom zbog izgleda, ali i drugih stavri), da je Sulejman Tihić imao najzrelije političke stavove, koji je uspio u dobrojmjeri ukoljenčiti i Dodika i Čovića. Nakon smrti, tihićevu liniju i politiku tihih izmjena (Adil Osmanović, a na taj fon mogu staviti i Denisa Zvizdića i sl), mijenja izetbegovićevska bilesi nepotistička, begovatska, drekačka linija... I tako odvedoše SDA u pčmtrnu, što mi ne bi bilo žao da ne haraču i ovu jadnu zemlju.
Haris je vječiti "duh iz boce" koji se teatralno i prestupno pojavljuje k'o 29. februar da spasi BiH i samo dodatno zajebe i gurne sve u đeriz...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
Ona najfinija. Predratna
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Hare je za rahmetli Sulejmana, Abraham Lincoln himself.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:18Kakav Hare, isto je to, samo drukčije izgleda... Što se tiče SDA (time i generalno onoga što zovemo "bošnjačkom politikom"), vrijeme je pokazalo, koliko god se tada raja zajebavala na njegov račun (uglavnom zbog izgleda, ali i drugih stavri), da je Sulejman Tihić imao najzrelije političke stavove, koji je uspio u dobrojmjeri ukoljenčiti i Dodika i Čovića. Nakon smrti, tihićevu liniju i politiku tihih izmjena (Adil Osmanović, a na taj fon mogu staviti i Denisa Zvizdića i sl), mijenja izetbegovićevska bilesi nepotistička, begovatska, drekačka linija... I tako odvedoše SDA u pčmtrnu, što mi ne bi bilo žao da ne haraču i ovu jadnu zemlju.Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:05
Baketov nerad, javasluk, i bilmezluk dobro su pomogli da danas imas svakojake frikove koji se namecu kao alternativa.
Vracaj Hareta, ovaj ce sve sjebat.
Haris je vječiti "duh iz boce" koji se teatralno i prestupno pojavljuje k'o 29. februar da spasi BiH i samo dodatno zajebe i gurne sve u đeriz...
Njegovim odlaskom, Haretovim, ta stranka se pretvorila u ovo sto je danas, koridu u Cejvljanovicima.
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
Izvini što ismijavam tvoje ili potpuno neznanje, ili slijepu, analnu odanost jednog SDA bota, ali nisam mogao izdržati

A normalan insan, da je u životu samo slušao izjave Fadila i ekipe od neki dan, o nabavci vakcina i pregovora s Pfizerom, uzeo bi pušku i - što rekli drugi SDA botovi po pitanju Muriza Memića i "njegovog kmečanja" - uzeo pravdu u svoje ruke

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Da je dobro-nije
Samo sabura
- arzuhal
- Forum [Bot]
Haris je lijep izgledom i veoma obrazovan čovjek, gospodskih manira, i brat moj u vjeri. I zna lijepo pričat, i otresito kad treba. A u politici je ostvario ***čeve rezultate. A to je pokazao i dokazao svojom političkom karijerom. A imao je vakta radit šta je htio.Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:23Hare je za rahmetli Sulejmana, Abraham Lincoln himself.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:18
Kakav Hare, isto je to, samo drukčije izgleda... Što se tiče SDA (time i generalno onoga što zovemo "bošnjačkom politikom"), vrijeme je pokazalo, koliko god se tada raja zajebavala na njegov račun (uglavnom zbog izgleda, ali i drugih stavri), da je Sulejman Tihić imao najzrelije političke stavove, koji je uspio u dobrojmjeri ukoljenčiti i Dodika i Čovića. Nakon smrti, tihićevu liniju i politiku tihih izmjena (Adil Osmanović, a na taj fon mogu staviti i Denisa Zvizdića i sl), mijenja izetbegovićevska bilesi nepotistička, begovatska, drekačka linija... I tako odvedoše SDA u pčmtrnu, što mi ne bi bilo žao da ne haraču i ovu jadnu zemlju.
Njegovim odlaskom, Haretovim, ta stranka se pretvorila u ovo sto je danas, koridu u Cejvljanovicima.
I on spada u panteon bošnjačke mitomanije: Joj sad kad Haris... Joj da hoće Haris doći pa da on...
- insomnia
- Rđav kurac
Kuku i ti oso u budistearzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:26Haris je lijep izgledom i veoma obrazovan čovjek, gospodskih manira, [b{i brat moj u vjeri. [/b]I zna lijepo pričat, i otresito kad treba. A u politici je ostvario ***čeve rezultate. A to je pokazao i dokazao svojom političkom karijerom. A imao je vakta radit šta je htio.Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:23
Hare je za rahmetli Sulejmana, Abraham Lincoln himself.
I on spada u panteon bošnjačke mitomanije: Joj sad kad Haris... Joj da hoće Haris doći pa da on...
- insomnia
- Rđav kurac
Gospojca odavno pokazuje gadjenje mirisom loja koji se kasabom siri od poklonika arapskog varalice. Navikla na krmecu mast.

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ostavio je on itekako dobre rezultate, on je diplomatiju vodio kad je bilo najteze, poprilicno uspjesno sa kartama koje su mu bile podijeljene.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:26Haris je lijep izgledom i veoma obrazovan čovjek, gospodskih manira, i brat moj u vjeri. I zna lijepo pričat, i otresito kad treba. A u politici je ostvario ***čeve rezultate. A to je pokazao i dokazao svojom političkom karijerom. A imao je vakta radit šta je htio.Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:23
Hare je za rahmetli Sulejmana, Abraham Lincoln himself.
Al nije za tog prosjecnog mitomanskog Bosnju kojeg spominjes, manir, dostojanstvo, intelekt, pa i ne iznenadjuje sto su himber Sulejmani i hurmasica Bakiri prevagnuli.
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter
Ove sam ti uvrede prijavio. Moras da se naucis neke stvari. Ako neko drugi misli drugacije od tebe on onda nije automatski idiot analno-botovski odan necemu vec jednostavno ima svoje misljenje. Ili si mozda bas htio da vrijedjas? Ako jesi, onda cemo da vidimo rezultat toga uskoro. Uglavnom, ispadas prilicno neotesan sa svim ovim. Ispoljavas nekakvu slijepu mrznju i prezir prema SDA, ja to ne radim. Ja vidim i pozitivno i negativno kod njih a ti ih samo i iskljucivo mrzis i ne podnosis. Zasto - sigurno tu ima neki tvoj privatni razlogarzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:23Izvini što ismijavam tvoje ili potpuno neznanje, ili slijepu, analnu odanost jednog SDA bota, ali nisam mogao izdržati![]()
A normalan insan, da je u životu samo slušao izjave Fadila i ekipe od neki dan, o nabavci vakcina i pregovora s Pfizerom, uzeo bi pušku i - što rekli drugi SDA botovi po pitanju Muriza Memića i "njegovog kmečanja" - uzeo pravdu u svoje ruke![]()

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac
Preoteo mu ef. Velic pratioce na fejsbukuMelek wrote: 08 Mar 2021, 08:35Ove sam ti uvrede prijavio. Moras da se naucis neke stvari. Ako neko drugi misli drugacije od tebe on onda nije automatski idiot analno-botovski odan necemu vec jednostavno ima svoje misljenje. Ili si mozda bas htio da vrijedjas? Ako jesi, onda cemo da vidimo rezultat toga uskoro. Uglavnom, ispadas prilicno neotesan sa svim ovim. Ispoljavas nekakvu slijepu mrznju i prezir prema SDA, ja to ne radim. Ja vidim i pozitivno i negativno kod njih a ti ih samo i iskljucivo mrzis i ne podnosis. Zasto - sigurno tu ima neki tvoj privatni razlogarzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:23
Izvini što ismijavam tvoje ili potpuno neznanje, ili slijepu, analnu odanost jednog SDA bota, ali nisam mogao izdržati![]()
A normalan insan, da je u životu samo slušao izjave Fadila i ekipe od neki dan, o nabavci vakcina i pregovora s Pfizerom, uzeo bi pušku i - što rekli drugi SDA botovi po pitanju Muriza Memića i "njegovog kmečanja" - uzeo pravdu u svoje ruke![]()
![]()
- Melek
- Deer Hunter
Ama postavlja se pitanje kakav to premijer i kakav to supermen pasivno cekajucem Bosnji koji divani, kahvendise i nesto ocekuje da ce neko drugi srediti u stvari treba? Lako je AHAHA-isati na sve i svasta i cekati da sunce sine. A do tad pasivno, desnim klickom lijeve ruke izabrati ovo sto je izabrano. Bjezi ba..Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:33Ostavio je on itekako dobre rezultate, on je diplomatiju vodio kad je bilo najteze, poprilicno uspjesno sa kartama koje su mu bile podijeljene.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:26
Haris je lijep izgledom i veoma obrazovan čovjek, gospodskih manira, i brat moj u vjeri. I zna lijepo pričat, i otresito kad treba. A u politici je ostvario ***čeve rezultate. A to je pokazao i dokazao svojom političkom karijerom. A imao je vakta radit šta je htio.
Al nije za tog prosjecnog mitomanskog Bosnju kojeg spominjes, manir, dostojanstvo, intelekt, pa i ne iznenadjuje sto su himber Sulejmani i hurmasica Bakiri prevagnuli.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac
Joj al brat Nurkic se iz daleke USA svadja s ovom na tviteru 
Zahaterio joj od onda sa vjecnicom samo je ceko
Zahaterio joj od onda sa vjecnicom samo je ceko
- arzuhal
- Forum [Bot]
Pa samo sam lijepo uklopio svoj odgovor na tvoju nekritičku odbranu grandiozne nesposobnosti FBiH vlade koju vodi Fadil Novalić, sa onim upoućenim meni - "arzu hala" - koje si uputio iz ljubavi i lijepog ahlaka.Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:35Ove sam ti uvrede prijavio. Moras da se naucis neke stvari. Ako neko drugi misli drugacije od tebe on onda nije automatski idiot analno-botovski odan necemu vec jednostavno ima svoje misljenje. Ili si mozda bas htio da vrijedjas? Ako jesi, onda cemo da vidimo rezultat toga uskoro. Uglavnom, ispadas prilicno neotesan sa svim ovim. Ispoljavas nekakvu slijepu mrznju i prezir prema SDA, ja to ne radim. Ja vidim i pozitivno i negativno kod njih a ti ih samo i iskljucivo mrzis i ne podnosis. Zasto - sigurno tu ima neki tvoj privatni razlogarzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:23
Izvini što ismijavam tvoje ili potpuno neznanje, ili slijepu, analnu odanost jednog SDA bota, ali nisam mogao izdržati![]()
![]()
I ja vidim pozitivno i kod SDA, spomenuo sam Tihićevu politiku kao pametniji i bolji put SDA, ali je prevagnula ova begovatska, bilesi lopovska... A pošto se temelji na priči o zaštiti BiH, Bošnjaka i naših vrijednosti - treba je rušit dok pacovi ne pobjegnu pa od nje ostane nešto što i valja. Isti mi je ukus i za tzv. ljevičasrke i građanske stranke, samo što one nisu u tolikoj mjeri na vlasti pa njih nemam puno razloga hvalit...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa neozbiljno smo i neodgovorni, slazem se.Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:38Ama postavlja se pitanje kakav to premijer i kakav to supermen pasivno cekajucem Bosnji koji divani, kahvendise i nesto ocekuje da ce neko drugi srediti u stvari treba? Lako je AHAHA-isati na sve i svasta i cekati da sunce sine. A do tad pasivno, desnim klickom lijeve ruke izabrati ovo sto je izabrano. Bjezi ba..Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:33
Ostavio je on itekako dobre rezultate, on je diplomatiju vodio kad je bilo najteze, poprilicno uspjesno sa kartama koje su mu bile podijeljene.
Nismo mi bas slucajno na vjetrometini kako se zna za nas, i vazda najebali.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3064 times
Nema se tu o cemu diskutovati.
Dijagnoza - glupaca.
Dijagnoza - glupaca.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- arzuhal
- Forum [Bot]
Pa ja: kun fe-jekun.insomnia wrote: 08 Mar 2021, 08:29Kuku i ti oso u budistearzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:26
Haris je lijep izgledom i veoma obrazovan čovjek, gospodskih manira, [b{i brat moj u vjeri. [/b]I zna lijepo pričat, i otresito kad treba. A u politici je ostvario ***čeve rezultate. A to je pokazao i dokazao svojom političkom karijerom. A imao je vakta radit šta je htio.