Ako stojiš iza svojih riječi što si editovao post?Chan wrote: 08 Sep 2022, 18:43Ja apsolutno stojim iza onoga što sam napisao. Iza svake napisane riječi. Znam i ne biti u pravu. Sve je to ok.Naseef Mushroom wrote: 08 Sep 2022, 18:27
Opušteno? Kao na temi Sarajevo Safari gdje si naveo da bi mogla dva forumaša koji za sve krive zapad (a nije teško pogoditi da sam ja jedan od njih) mogli i tu okrenuti priču na tu temu jer misliš da bih tako mogao nisko pasti i npr. kriviti Zapad da je gađao Markale i tako četnike osloboditi krivice?
Činjenica je da nekima, a i tebi naravno, fali jako malo razloga bili opravdani ili ne (više neopravdani u posljednje vrijeme) da krenete sa pričom kontra Zapada baš kad je to najmanje potrebno. To je u kontekstu da ne treba davati hranu za pokretanje takvih priča, a dio o "ovdje bi neki jedva dočekali da mogu rafalati po njima i putem ovog" je apsolutno opravdana izjava koja je na mjestu. Opravdana je na osnovu opservacije svega onoga što ste pisali mjesecima unazad.
Sve ovo gore nema veze s time što mi je simpatično kad ti treba 20 minuta da odgovoriš na neki post.

Ti misliš stvarno da kod teme homoseksualnosti ili licemjera prema Palestini, da oni koji ukazuju na mane Zapada da su u stanju da krivicu Srba u agresiji na Bosnu i Hercegovinu prebace na Zapad? Gdje su mnogi izgubili vlastitu familiju, sunarodnjake i sugrađane i gdje smo svi iskusili na vlastitoj koži zlo koje je krenulo od vlastitih komšija i radnih kolega?
I to je tebi opravdana izjava?