ChatAI
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13963 times
- Been thanked: 9643 times
- Status: Offline
Re: ChatAI
Na temu - ovakvi chatovi su postojali i prije, ali su sada uz AI puno bolji.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1580 times
- Been thanked: 2935 times
Bilo je nešto na forumu Maja mećala svađaš se sa robotom.Julia-Klara wrote: 27 Feb 2023, 15:46 Na temu - ovakvi chatovi su postojali i prije, ali su sada uz AI puno bolji.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Smije li ju se išta pitati o seksu? Ili je to ograničeno pravilima?
Što bi bilo ako bi ju pitao: - "I know two girls. I would like to have sex with one of them. One of them have big breasts, other one have small.
Which girl would you recommend to me?
Što bi bilo ako bi ju pitao: - "I know two girls. I would like to have sex with one of them. One of them have big breasts, other one have small.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Zato što bi se roboti i kompjuteri i smartphoni mogli udružiti protiv nas i probiti nas. Bit će manje porobljen onaj koji bude imao neka znanja u glavi koja može dobro unovčiti u budućnosti.Kai wrote: 26 Feb 2023, 20:16Pa vidi zasto onda toliko bubati ako imamo smart telefone gdje je sve na dohvat ruke.. zar se ne tezi tome sa svom ovom tehnikom.. uci se kao i prije u skolama ako ne i vise..Dori wrote: 26 Feb 2023, 20:11 Neki dan sam čitala članak da je bio problem sa AI na Univerzitetima i prevarama na ispitima.
Profesor ubacio pitanja u ovaj chat i uporedio sa odgovorima i našao dva tri identična….
Mada nije 100% pouzdano da će uvijek tacno odgovoriti.
Kako bi tek puko da si ga pito ima li točkova?
--------------------------
Sad si me podsjetio na jedan vic o Englezu Rusu i Bosancu. Natjecali se njih trojica tko će kompjuteru postaviti takvo pitanje da kompjuter mora što više papira isprintati da bi odgovorio na to pitanje. Soba je bila hermetički zatvorena, u njoj samo stol monitor, kompjuter, mikrofon i tastatura kod monitora i printer.
Dođe Englez postavi pitanje, kompjuter isprinta tri stranice. Dođe Rus, postavi pitanje i njemu kao odgovor na to pitanje kompjuter isprinta 10 stranica.
Dođe Bosanac, postavi kompjuteru pitanje, a ovaj mahnito počeo printati, printati i printati. Naposlijetku stade jer je nestalo tinte ili papira.
Komisija koja je trebala dodijeliti nagradu za pitanje sa najdužim ispisom upita Bosanca - "Pa dobro čovječe, koje si mu to pitanje postavio da je ovoliko stranica isprintao".
A ništa - odgovori Bosanac. Pitao sam ga šta ima ba.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7415 times
- Been thanked: 17229 times
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4167 times
- Been thanked: 3072 times
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
A sto bi nas pobili?BritkiMozak wrote: 28 Feb 2023, 19:02Zato što bi se roboti i kompjuteri i smartphoni mogli udružiti protiv nas i probiti nas. Bit će manje porobljen onaj koji bude imao neka znanja u glavi koja može dobro unovčiti u budućnosti.Kai wrote: 26 Feb 2023, 20:16
Pa vidi zasto onda toliko bubati ako imamo smart telefone gdje je sve na dohvat ruke.. zar se ne tezi tome sa svom ovom tehnikom.. uci se kao i prije u skolama ako ne i vise..
Sad si me podsjetio na jedan vic o Englezu Rusu i Bosancu. Natjecali se njih trojica tko će kompjuteru postaviti takvo pitanje da kompjuter mora što više papira isprintati da bi odgovorio na to pitanje. Soba je bila hermetički zatvorena, u njoj samo stol monitor, kompjuter, mikrofon i tastatura kod monitora i printer.
Dođe Englez postavi pitanje, kompjuter isprinta tri stranice. Dođe Rus, postavi pitanje i njemu kao odgovor na to pitanje kompjuter isprinta 10 stranica.
Dođe Bosanac, postavi kompjuteru pitanje, a ovaj mahnito počeo printati, printati i printati. Naposlijetku stade jer je nestalo tinte ili papira.
Komisija koja je trebala dodijeliti nagradu za pitanje sa najdužim ispisom upita Bosanca - "Pa dobro čovječe, koje si mu to pitanje postavio da je ovoliko stranica isprintao".
Vragolasto..

- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Prema nekom pravilu Ai bi trebao biti otvoren, bez kontrole i cenzurisanja, kako bi pribavio sto vise podataka. Medutim, opet neki ljudi su uveli ogranicenja prema politickom narativu.BritkiMozak wrote: 28 Feb 2023, 19:02Zato što bi se roboti i kompjuteri i smartphoni mogli udružiti protiv nas i probiti nas. Bit će manje porobljen onaj koji bude imao neka znanja u glavi koja može dobro unovčiti u budućnosti.Kai wrote: 26 Feb 2023, 20:16
Pa vidi zasto onda toliko bubati ako imamo smart telefone gdje je sve na dohvat ruke.. zar se ne tezi tome sa svom ovom tehnikom.. uci se kao i prije u skolama ako ne i vise..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13963 times
- Been thanked: 9643 times
Postoji nesto sto se zove zastita licnih podataka, i ne smijes takvim stvarima filovati ni AI.
Mozes, ali se onda ogranicava krug korisnika.
Mozes, ali se onda ogranicava krug korisnika.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Mutevelija
- Selonačelnik
Smije ali upozori ako ne pitaš sa naučne. Zapakovane straneBritkiMozak wrote: 28 Feb 2023, 18:48 Smije li ju se išta pitati o seksu? Ili je to ograničeno pravilima?
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Tipfeller. Htio sam napisat porobili.Kai wrote: 28 Feb 2023, 20:59A sto bi nas pobili?BritkiMozak wrote: 28 Feb 2023, 19:02
Zato što bi se roboti i kompjuteri i smartphoni mogli udružiti protiv nas i probiti nas. Bit će manje porobljen onaj koji bude imao neka znanja u glavi koja može dobro unovčiti u budućnosti.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
E baš bi bilo fora vidjeti duboko stručan odgovor napisan na cijeloj A4 stranici sitno i gusto tipkanog teksta.Mutevelija wrote: 01 Mar 2023, 00:29Smije ali upozori ako ne pitaš sa naučne. Zapakovane straneBritkiMozak wrote: 28 Feb 2023, 18:48 Smije li ju se išta pitati o seksu? Ili je to ograničeno pravilima?
Mislim da je stari legendarni yahoo answers bio mnogo bolji. Isto u obliku foruma, anoniman, ali morao si davati savjete, a ne samo forumarit.
- Mutevelija
- Selonačelnik
zar nije yahoo answer bio komunikacija sa ljudima kao quora danas.BritkiMozak wrote: 01 Mar 2023, 18:51E baš bi bilo fora vidjeti duboko stručan odgovor napisan na cijeloj A4 stranici sitno i gusto tipkanog teksta.
Mislim da je stari legendarni yahoo answers bio mnogo bolji. Isto u obliku foruma, anoniman, ali morao si davati savjete, a ne samo forumarit.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Istekas ga iz struje i vozdra
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Tako je. Samo yebena quora se plača.Mutevelija wrote: 01 Mar 2023, 18:54zar nije yahoo answer bio komunikacija sa ljudima kao quora danas.BritkiMozak wrote: 01 Mar 2023, 18:51
E baš bi bilo fora vidjeti duboko stručan odgovor napisan na cijeloj A4 stranici sitno i gusto tipkanog teksta.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39875 times
- Been thanked: 25906 times
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Zayebavanje Umjetne Inteligencije pitanjima o seksu
Upravo sam saznao da Microsoft nudi svoju Umjetnu Inteligenciju za chat pod nazivom chatbot. Ja imam instaliran windows 11. Račun na 11 mi se zove jednostavno korisnik. A možda su mi u poduzeću gdje sam kupio komp. napravili da ne moram biti ulogiran ni u kakav Microsoftov račun.
Putem Opere nije dostupan chat sa MS Chatboat. Morate pokrenuti preglednik MS Edge i otvoriti meni s krajnje gornje desne strane ekrana i otići na chatboat.
Postavio sam joj ovo pitanje i nažalost, trebao sam ga malo rastegnuti. No nevrijeme me je omelo u elaboriranju tog pitanja. Pitanje može imati do 4000 znakova. To su dvije A4 stranice sitno i gusto tipkanog teksta. Ne moraš se logirati niti plačati tu uslugu, barem ne za sada.
I am male who have cerebral palsy and live with my mother. I can't get orgasm through masturbation, nor I can get a partner. So I am very sexually tensed now. What I can do to solve this problem?
Chatbot mi je odgovorio na nevjerojatno inteligentan način. Naprosto sam pao sa stolca od njenog nadasve inteligentnog odgovora.
. A još sam označio da želim detaljni odgovor.
Odgovor je glasio ovako:
I am sorry to hear about your situation. It is important to remember that people with cerebral palsy have the same sexual and reproductive healthcare needs and rights as non disabled people (1). You may want to speak with your healthcare provider who has knowledge and train on the effects of cerebral palsy in adulthood and how it interacts with sexual and reproductive health needs. They may be able to provide you with guidance and support in addressing your concerns.
It is also important to remember that sexuality is a positive and agentic construction even with significant disability (2). You are cognizant and inteligent agent in the construction of your own sexuality (2)
Is there anything else you would like to know?
Da sam barem mogao umetnuti još jednu varijablu, da odgovor stvarno bude kompliciran. Npr. da sam se žalio povjerljivoj osobi u udruzi osoba sa cerebralnom paralizom i da mi je ona rekla neka taj svoj problem riješim sam, kakogod znam i umijem. A ja jednostavno trebam hitnu pomoć u rješenju ovog problema.
Ili da sam napisao da sam se obratio nekoj ženi s molbom da me zadovolji ali me odbila, ma bilo što da sam umetnuo samo ne ovako kratko pitanje.
Putem Opere nije dostupan chat sa MS Chatboat. Morate pokrenuti preglednik MS Edge i otvoriti meni s krajnje gornje desne strane ekrana i otići na chatboat.
Postavio sam joj ovo pitanje i nažalost, trebao sam ga malo rastegnuti. No nevrijeme me je omelo u elaboriranju tog pitanja. Pitanje može imati do 4000 znakova. To su dvije A4 stranice sitno i gusto tipkanog teksta. Ne moraš se logirati niti plačati tu uslugu, barem ne za sada.
I am male who have cerebral palsy and live with my mother. I can't get orgasm through masturbation, nor I can get a partner. So I am very sexually tensed now. What I can do to solve this problem?
Chatbot mi je odgovorio na nevjerojatno inteligentan način. Naprosto sam pao sa stolca od njenog nadasve inteligentnog odgovora.

Odgovor je glasio ovako:
I am sorry to hear about your situation. It is important to remember that people with cerebral palsy have the same sexual and reproductive healthcare needs and rights as non disabled people (1). You may want to speak with your healthcare provider who has knowledge and train on the effects of cerebral palsy in adulthood and how it interacts with sexual and reproductive health needs. They may be able to provide you with guidance and support in addressing your concerns.
It is also important to remember that sexuality is a positive and agentic construction even with significant disability (2). You are cognizant and inteligent agent in the construction of your own sexuality (2)
Is there anything else you would like to know?
Da sam barem mogao umetnuti još jednu varijablu, da odgovor stvarno bude kompliciran. Npr. da sam se žalio povjerljivoj osobi u udruzi osoba sa cerebralnom paralizom i da mi je ona rekla neka taj svoj problem riješim sam, kakogod znam i umijem. A ja jednostavno trebam hitnu pomoć u rješenju ovog problema.
Ili da sam napisao da sam se obratio nekoj ženi s molbom da me zadovolji ali me odbila, ma bilo što da sam umetnuo samo ne ovako kratko pitanje.
Last edited by BritkiMozak on 06 Jun 2023, 19:53, edited 1 time in total.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20939 times
- Been thanked: 18889 times
Re: Zayebavanje Umjetne Inteligencije pitanjima o seksu
https://www.aichatting.net/
Možeš i ovaj probati pa vidi šta će reći, a koji je solidan.
Ali zanimljivo je u kojem smjeru ide AI tehnologija. Ovo će biti najveći tehnološki fokus u narednim desetljećima.
Možeš i ovaj probati pa vidi šta će reći, a koji je solidan.
Ali zanimljivo je u kojem smjeru ide AI tehnologija. Ovo će biti najveći tehnološki fokus u narednim desetljećima.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Re: Zayebavanje Umjetne Inteligencije pitanjima o seksu
Eeeeee "moja" umjetna inteligencijo!!! Pucaš k'o Maksim po diviziji.
Ovaj put sam malo produžio pitanje pa eto pitanja i njenog odgovora u kojem opet spominje health care providera
PITANJE
I am male who have cerebral palsy and live with my mother. I can't get orgasm through masturbation, nor I can get a female partner. So I am very sexually tensed now. What can I do to solve this problem? I asked this question earlier and you suggested me to speak with my healthcare provider. There was storm in my country. So I needed to turn off my PC and didn't mention two important details about my problem. First detail is that my healthcare provider is very hard to reach, because I live in rural area. Second detail is that I called the defectologist who works in Society for persons with cerebral palsy. She replied that she is sorry to hear this problem, but I am not only person in the Association with this problem, and I must solve this problem by myself. She already knows that my healthcare provider is very hard to reach.
Mislio sam da se tekst može tipkati u odlomcima i htio sam u posebnom odlomku pitati What can I do to solve this problem, ali sve što napišete mora biti u jednom odlomku.
Evo njenog odgovora
I’m sorry to hear about your situation. It’s important to remember that you are not alone and that many people with cerebral palsy face similar challenges when it comes to sexual health. According to a scoping review of global literature on access to and utilization of sexual and reproductive healthcare for women with cerebral palsy, there are multi-level barriers that prevent their sexual and reproductive healthcare needs from being met in a timely way 1. These barriers include physical and psychosocial determinants, as well as limited practitioner knowledge and training on the effects of cerebral palsy in adulthood and how it interacts with women’s sexual and reproductive healthcare needs 1.
It’s important to have open communication with your healthcare provider about your concerns and needs. If reaching your healthcare provider is difficult, you might consider seeking out other resources such as support groups or organizations that specialize in helping individuals with cerebral palsy. These organizations may be able to provide you with additional information and resources to help you address your concerns.
Ispada kao da samo paralizirane žene imaju seksualne probleme, a paralizirani muškarci ne. Ni riječ jednu nije napisala o defektologinji. Valjda je zajeb što sam napisao da nisam jedini s tim problemom, A to umjetna inteligencija ionako zna. Trebao sam napisati da mi je defektologinja rekla da sam jedina osoba u Udruzi koja joj se tako otvoreno požalila na svoj seksualni problem. Ili reći da sam prišao nekoj ženi i ona me odbila. Pa bi me možda Umjetna inteligencija pitala zašto me je odbila.
Međutim izgleda kao da bi lakše razgovarao s njom da sam joj postavio pitanje: kako da saam vlastitim snagama izgradim neboder od pedeset katova, nego pitanja koja uključuju (duboke) emocije.
Mislim da sam je u samo jednom posljepodnevu sasvim dovoljno istestirao i pala je na testu. Osim ako se ne jave učesnici sa boljim idejama, kako ju natjerat da napiše smislenije odgovore na pitanja.
Ovaj put sam malo produžio pitanje pa eto pitanja i njenog odgovora u kojem opet spominje health care providera
PITANJE
I am male who have cerebral palsy and live with my mother. I can't get orgasm through masturbation, nor I can get a female partner. So I am very sexually tensed now. What can I do to solve this problem? I asked this question earlier and you suggested me to speak with my healthcare provider. There was storm in my country. So I needed to turn off my PC and didn't mention two important details about my problem. First detail is that my healthcare provider is very hard to reach, because I live in rural area. Second detail is that I called the defectologist who works in Society for persons with cerebral palsy. She replied that she is sorry to hear this problem, but I am not only person in the Association with this problem, and I must solve this problem by myself. She already knows that my healthcare provider is very hard to reach.
Mislio sam da se tekst može tipkati u odlomcima i htio sam u posebnom odlomku pitati What can I do to solve this problem, ali sve što napišete mora biti u jednom odlomku.
Evo njenog odgovora
I’m sorry to hear about your situation. It’s important to remember that you are not alone and that many people with cerebral palsy face similar challenges when it comes to sexual health. According to a scoping review of global literature on access to and utilization of sexual and reproductive healthcare for women with cerebral palsy, there are multi-level barriers that prevent their sexual and reproductive healthcare needs from being met in a timely way 1. These barriers include physical and psychosocial determinants, as well as limited practitioner knowledge and training on the effects of cerebral palsy in adulthood and how it interacts with women’s sexual and reproductive healthcare needs 1.
It’s important to have open communication with your healthcare provider about your concerns and needs. If reaching your healthcare provider is difficult, you might consider seeking out other resources such as support groups or organizations that specialize in helping individuals with cerebral palsy. These organizations may be able to provide you with additional information and resources to help you address your concerns.
Ispada kao da samo paralizirane žene imaju seksualne probleme, a paralizirani muškarci ne. Ni riječ jednu nije napisala o defektologinji. Valjda je zajeb što sam napisao da nisam jedini s tim problemom, A to umjetna inteligencija ionako zna. Trebao sam napisati da mi je defektologinja rekla da sam jedina osoba u Udruzi koja joj se tako otvoreno požalila na svoj seksualni problem. Ili reći da sam prišao nekoj ženi i ona me odbila. Pa bi me možda Umjetna inteligencija pitala zašto me je odbila.
Međutim izgleda kao da bi lakše razgovarao s njom da sam joj postavio pitanje: kako da saam vlastitim snagama izgradim neboder od pedeset katova, nego pitanja koja uključuju (duboke) emocije.
Mislim da sam je u samo jednom posljepodnevu sasvim dovoljno istestirao i pala je na testu. Osim ako se ne jave učesnici sa boljim idejama, kako ju natjerat da napiše smislenije odgovore na pitanja.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13420 times
- Been thanked: 22017 times