'ta će ona, ne bih joj ni penicilin daoMaja wrote:Guzica Pippe Midlton.

Moderator: Krokodil Behko
'ta će ona, ne bih joj ni penicilin daoMaja wrote:Guzica Pippe Midlton.
Naftu bi ipak trebalo sklonit sa ovog popisa, za ostalo se u potpunosti slazemDust wrote:zlato, srebro, dijamanti, nafta...
dacina_curica wrote:Muvate se/hodate sa pogresnim zenama
Ovo je stvarno potpuna istina. Kakav piknik baaa?2. Precijenjeno: Piknik na travi
Podcijenjeno: Roštilj
Dečki uživaju jesti na otvorenom, ali između karirane dekice te hrane iz košare s mašnicom i pravog roštilja s vrućeg ugljena, njihov će izbor uvijek će biti roštilj.
No morate priznati kako je ovo doista logično. Ne brinite i roštilj može biti zdrav nemastan
Ako ikada budemo birali najharmoničniju forumašicu, glasam za tebe.dacina_curica wrote:NISMO!!! Koji bulshit
Kakve crvene ruze, gledanje utakmice u dvoje, piknici, ljubavna pisma, dorucak u hotelu....
Ako je piknik - valja ga meni spremitilijepi rostilj, to je coEkova jurisdikcija, ja dodjem kuci i izvalim se k'o hadzinca a on se zaHebava oko rucka
![]()
Ruze ne volim, Valentinovo pogotovo....pokosi travu, uberi ljiljan iz baste, meni tamaM....
Kakva crna utakmica, zato svako ima svoj televizor![]()
Shit, ja sam haman musko![]()
Sjetih se jedog izleta...2. Precijenjeno: Piknik na travi
Podcijenjeno: Roštilj
Dečki uživaju jesti na otvorenom, ali između karirane dekice te hrane iz košare s mašnicom i pravog roštilja s vrućeg ugljena, njihov će izbor uvijek će biti roštilj.
No morate priznati kako je ovo doista logično. Ne brinite i roštilj može biti zdrav nemastan
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests