Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zanki wrote: 29 Jul 2023, 23:43
Nie, ali odlična ideja za razlog
ja cu zbog njega navijati u ovoj sezoni za veliki al-fateh
Trebat će malo i vrimena sve naučiti, za mene recimo ko di, al msm da će to ići nekako, zato san ZA...
A ti kakoš navijat a protiv si, pa nemore to tako, dajmo im šansu...
Ja msm da je svima dopuklo nezadovoljstvo navijača na prvom mistu, pa sebi rekli kad je bal neka se napunimo i mi love, ne samo uprava...
I odoše momci
Nije mi zao evropskog fudbala ako ih ovi zajebu iako su male sanse. A volio bih da ih hoce zajebat i sve pokupovat.
Za sve su krivi sami evropljani, pocevsi od onih galaktikosa pa do ruskih i arapskih privatnih prcija.
Jbote fudbal gdje jedan padavicar i glumac postane najskuplji igrac i gdje Icardieva Wanda postane popularnija od 80% igraca starog kontinenta a kvalitet ekipe se mjeri po transfermarktu.
Ne znam hocu li ovo Ista gledati, mozda iz zajebancije. A moguce je i da bude zanimljivo jer tamo idu haman sve prekaljeni igraci, opusteni, bez steroida i nekog pritiska pa mozda bude i zajebancije.
Evropski iz godine u godinu sve manje gledam, skoro nikako. Od odlaska Alexa Fergusona isto kao da sam se i ja odmako od fudbala. Samo lova, bahacenje, jahte, nafurane plasticne sponzoruse. Sve mi to nekako više lici na Grand produkciju nego na fudbal.
Ovako se ja starog fudbala prisjecam ko neke budale jugoslavije
I ne mogu zamisliti da bi danas Roy keine, schols, Irwin, Gigs, Bergkamp, Viera, Kanu, Gatusi, Vieri, inzaghi i slicni ovako letili za parama. A mozda bih se i zajeb'o
spacebound wrote: 30 Jul 2023, 07:01
Ma fuj.
Fudbal je izgubio dusu.
Nije još uvijek, bar ne u potpunosti. UEFA razmatra slanje wild card pozivnica, za učešće u LP.
Prosto se podrazumijeva, da neće zvati Boca Juniorse, niti Cruizero, nego će zvati ove Al Hilale i kojekakve Intere iz Miamija.
U Napoliju imaju ideju.
Ubacuju u ugovore klauzulu, ako klub iz KSA aktivira klauzulu, iznos se uduplava.
Pa tako da, ako žele kupiti Gavija s klauzulom od 1.000.000.000 eura, onda će to biti 2.000.000.000.