Vodjenje ljubavi vs sex
Moderators: spacebound, Duminjo
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
- Status: Offline
Re: Vodjenje ljubavi vs sex
isti k...c samo drugo pakovanje...
e sad jedno pakovanje je ljepse, romanticnije... ono kad pakujes s ljubavlju, biras svaki detalj...
drgo pakovanje, onako, nek je zapakovano...
a kad raspakujes, sadrzaj isti... samo meni onaj sto je bio u svilenom papiru nekako drazi...
e sad jedno pakovanje je ljepse, romanticnije... ono kad pakujes s ljubavlju, biras svaki detalj...
a kad raspakujes, sadrzaj isti... samo meni onaj sto je bio u svilenom papiru nekako drazi...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7523 times
- Been thanked: 17620 times
Njinga Mbandi wrote:isti k...c samo drugo pakovanje...

slažem se
- Maja
- Administrator
mandibulas wrote:znaci sad se slazes sa mnom da je to "jedno-te-isto" ha?? a gore se "zakrvi" sa mnom (i ti i ona mala-plava, sto je "poklopac svakom loncu")
haj kopiraj gdje sam napisala da su to dvije različite stvari
hajde molim te....
- Maja
- Administrator
da ti ponovim
vođenje ljubavi je sex sa osobom koju voliš. znači to nije nešto ne vezano za sex već vrsta seksa u kojem ključnu ulogu igraju osjećaji. to je nešto kao konzumiranje ljubavi, ljubav je ta koja te vodi, ushićuje jer samo dodir osobe koju voliš te uzbuđuje bez obzira je li to dodir po golom tijelu ili po licu, kosi, usnama.
- merylin
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 9 times
jest ba jedno te isto,sa onim malim "ali"... i nemoj lonca više maltretirati mandib 

Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- Maja
- Administrator
Moguće je da je nesporazum u tome što tema nije naslovaljena odgovarajućim rečima. Da li je postavljač teme mislio/la na seks bez emocija vs seks sa emocijama 

- merylin
- Aktivni forumaš
a strast kao nije emocija?mandibulas wrote:"plakanje" je emocija.... "smijeh" je emocija.... sex.... je 'svasta-nesto' ali emocija??
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- merylin
- Aktivni forumaš
želja=osjećaji,emocije ,možda nisam upravu ali tako mislim 

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- merylin
- Aktivni forumaš
nisu samo smijanje i plakanje emocije,čovjek je satkan od emocija... ono kako se osjećamo tako se i ponašamo...a kad sam tužna ili plačem očekujem zagrljaj :lolmandibulas wrote:pa ja mislio da su osjecaji i emocije povezani i sa smijanjem i sa plakanjem.... sta onda 'zelis' kad places (ili kad si tuzna)?
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- merylin
- Aktivni forumaš
jel to zbog ocjene da povećam na onoj temi"ocjeni osobu " ? :laughmandibulas wrote:a od mene bi dobila, zagrljaj, poljubac (i cokoladu)
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- Sanjarko
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
pa dobro mandi jesi ti konacno skonto gdje je razlika izmedju vodjenja ljubavi i sexa 

Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
- Sanjarko
- Aktivni forumaš
e vidis ja ipak mislim da osobu koju volis i koja tebe voli ta ce se i potruditi da te dovoljno upozna/tvoje tijelo i znat ce sta volis a sta ne,sta ti pase...tak da ces se upustiti u sex jer imas povjerenja u tu osobu i opustit ces se i nemoze biti lose...
dok obican sex sa nekim tko me ne pozna dovoljno i za koga ne osjecam nista ne bi bio to sto ocekujem...
ako mi je sex vezan uz ljubav onda je za mene to vodjenje ljubavi jer sama rijec sex mi je pregruba...
a joooooooj mandi pa ti opet ciljas na prijateljstvo i sex
dok obican sex sa nekim tko me ne pozna dovoljno i za koga ne osjecam nista ne bi bio to sto ocekujem...
ako mi je sex vezan uz ljubav onda je za mene to vodjenje ljubavi jer sama rijec sex mi je pregruba...
a joooooooj mandi pa ti opet ciljas na prijateljstvo i sex

- Sanjarko
- Aktivni forumaš
ahaaaaaaa kad volim onda vodim ljubav a kad ne volim nema ni sexaznaci, kad se volis, onda "vodis ljubav"; a kad se ne volis onda se "sexas" (u narodu poznatije kao: guzis, taslacis, kundacis, karas, hebes,...). ili je to samo da "fine cure vode ljubav" a ove "ne-fine" se .ebu(interesantno, ispade da je razlika u stvari "gramaticka")

ozbiljno da bi doslo do sexa trebala bi ta osoba bar jako da mi se dopadne(citaj da ju zavolim)
kod mene ti sex ide vezano uz ljubav,nismo svi isti

- Sanjarko
- Aktivni forumaš
mandi ponesi kremu za ruke za svaki slucaj 
nemam ja nista protiv nek se dere tko sa kim zeli imam svoj stav o tome i nitko mi nemoze promjeniti misljenje

nemam ja nista protiv nek se dere tko sa kim zeli imam svoj stav o tome i nitko mi nemoze promjeniti misljenje

vodjenje ljubavi i sex su savim dva razlicita pojma...
Ucila sam se na svojim i tudjim greskama -sada grjesim bez greske
- Del Boy
- Osvježenje foruma
- Been thanked: 3 times
jednostavno.. sex moze biti i placen, ili iz radoznalosti, zabave, potrebe itd i sl.
vodjenje ljubavi je sex sa osobom koju volimo i sadrzi sve elemente od predigre do daljneg..
fajrunt.
vodjenje ljubavi je sex sa osobom koju volimo i sadrzi sve elemente od predigre do daljneg..

fajrunt.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- BH FANATIKOS
- Sitna buranija
Del Boy wrote:jednostavno.. sex moze biti i placen, ili iz radoznalosti, zabave, potrebe itd i sl.
vodjenje ljubavi je sex sa osobom koju volimo i sadrzi sve elemente od predigre do daljneg..![]()
fajrunt.

BOLJE DA MALO LJULJA NEGO DA ZULJA
hehe vratio se cool momak sa iskustvom
znala sam da na ovim prostorima cu te naci dobro dosao
uvjek tvoji pojmovi su facinirajuci povezano za temu ... tako se slatko smijem citajuci sve ovo ...opet kazem dobro dosao 

Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- merylin
- Aktivni forumaš
Evo jedan članak(medicinsko mišljenje) o muško-ženskom razmišljanju kada je u pitanju sex
Fantazije, masturbacija, seks bez osjećaja: zašto ih žene ne razumiju
Postoje neke temeljne seksualne razlike među muškarcima i ženama zbog čega muškarci teško razumiju žene i žene teško razumiju muškarca. Iako postoje individualne varijacije, navest ćemo nekoliko, gotovo univerzalnih, činjenica o muškarcima koje žene nikako ne mogu razumjeti:
- svakodnevno maštanje o seksu s raznim partnericama i u raznim situacijama
- masturbiraju tijekom tih maštanja
- tijekom vođenja ljubavi "začine" seks maštanjem o nekoj drugoj partnerici
- isti ti muškarci koji se koriste seksom kako bi pokazali ljubav, mogu manipulirati seksom i voditi ljubav radi seksa samoga.
Većina muškaraca ponekad želi voditi ljubav čisto radi fizičke potrebe bez želje za intimnošću ili vezom. Muškarac ponekad želi samo žensko tijelo. Ona može spavati, biti pijana ili čak gledati televiziju; njega uopće nije briga. Žene seks izjednačuju s ljubavi i intimnošću i to im je vrlo teško shvatiti. Ženama je često važnija bliskost i osjećaj da su voljene nego sam seks. A to postižu s voljenim partnerom. Zbog toga im je seks kao nagon, isključivo fizička potreba bez osjećaja, nepoznat pojam.
Žene se također često pitaju zašto bi muškarac platio za seks kad se seks u našem društvu može relativno lako dobiti besplatno. Muškarac to čini jer želi samo "ući i izaći", brzo i bez obaveze. Ovaj način razmišljanja je ženama nepojmljiv.
Još nerazumljivije je ženama shvatiti kako muškarac može imati seks sa ženom koju ne voli u podne i onda očekivati seks od žene koju voli istog popodneva. Ovo totalno odvajanje i ubrzo nakon toga spajanje seksa i ljubavi teško je razumjeti osobama koje nisu muškarci.
Jedan od razloga zašto to mogu jest seksualno sazrijevanje muškaraca koje se događa u pubertetu mnogo ranije nego sazru dovoljno za vezu i intimnost. Zbog toga mnogo godina, ili do trenutka kada seksualna snaga počne slabiti, seksualna energija stalno prijeti vezi koju je i oblikovala.
Fantazije, masturbacija, seks bez osjećaja: zašto ih žene ne razumiju
Postoje neke temeljne seksualne razlike među muškarcima i ženama zbog čega muškarci teško razumiju žene i žene teško razumiju muškarca. Iako postoje individualne varijacije, navest ćemo nekoliko, gotovo univerzalnih, činjenica o muškarcima koje žene nikako ne mogu razumjeti:
- svakodnevno maštanje o seksu s raznim partnericama i u raznim situacijama
- masturbiraju tijekom tih maštanja
- tijekom vođenja ljubavi "začine" seks maštanjem o nekoj drugoj partnerici
- isti ti muškarci koji se koriste seksom kako bi pokazali ljubav, mogu manipulirati seksom i voditi ljubav radi seksa samoga.
Većina muškaraca ponekad želi voditi ljubav čisto radi fizičke potrebe bez želje za intimnošću ili vezom. Muškarac ponekad želi samo žensko tijelo. Ona može spavati, biti pijana ili čak gledati televiziju; njega uopće nije briga. Žene seks izjednačuju s ljubavi i intimnošću i to im je vrlo teško shvatiti. Ženama je često važnija bliskost i osjećaj da su voljene nego sam seks. A to postižu s voljenim partnerom. Zbog toga im je seks kao nagon, isključivo fizička potreba bez osjećaja, nepoznat pojam.
Žene se također često pitaju zašto bi muškarac platio za seks kad se seks u našem društvu može relativno lako dobiti besplatno. Muškarac to čini jer želi samo "ući i izaći", brzo i bez obaveze. Ovaj način razmišljanja je ženama nepojmljiv.
Još nerazumljivije je ženama shvatiti kako muškarac može imati seks sa ženom koju ne voli u podne i onda očekivati seks od žene koju voli istog popodneva. Ovo totalno odvajanje i ubrzo nakon toga spajanje seksa i ljubavi teško je razumjeti osobama koje nisu muškarci.
Jedan od razloga zašto to mogu jest seksualno sazrijevanje muškaraca koje se događa u pubertetu mnogo ranije nego sazru dovoljno za vezu i intimnost. Zbog toga mnogo godina, ili do trenutka kada seksualna snaga počne slabiti, seksualna energija stalno prijeti vezi koju je i oblikovala.
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe