Dapace

Zivcane ne volem..cine i mene neuroznim.
Moderator: spacebound
Slažem se sa vama. Trebao sam te živčane malo bolje formulisati.Zanki wrote: 11 Apr 2024, 21:00Kakav je vaš stav o živčanim ljudima koji, jednostavno, imaju takav karakter?Meni su crvi u guzici i pretjerana zivcanost dvije razlicite osobine.
Ono narodski rečeno, kao da ima "crve u guzici", da ne može ljudski sjesti ni pola sata na jednom mjestu, da kad je ta osoba ljuta na sebe to prenosi i na ukućane itd.
Mislim da se radi o različitim vidovima živčanosti, da ovo što pričaš cigareto ne odnosi se na tip ljudi o koima Maja govori, ili ne taj aspekt karaktera.
Cool je tema svakako, i mogla bi se razvijati u različitim pravcima nesmetano, apropo iskustvima i interpretacija pojedinačno.
Opisuje mene kakav sam ja, sjednem na kafu ne mogu pola sata sjedit, vec kod desete minute kaem hajmo icZanki wrote: 11 Apr 2024, 21:53 A sa crvima neman problem, jer smo mi ono uigrani što se tiće odlaska negdje, spremanja, ostajanja, znamo kakvi smo prie putovanja, i tako to... Ipak tolerancija i volja za istom je sve.
Ne bih se štela mjesHati, kad budeš živia s nekom onda se vrni i opletiElTriconi wrote: 11 Apr 2024, 21:54Opisuje mene kakav sam ja, sjednem na kafu ne mogu pola sata sjedit, vec kod desete minute kaem hajmo icZanki wrote: 11 Apr 2024, 21:53 A sa crvima neman problem, jer smo mi ono uigrani što se tiće odlaska negdje, spremanja, ostajanja, znamo kakvi smo prie putovanja, i tako to... Ipak tolerancija i volja za istom je sve.
Dosadno sjedit dugo![]()
Procitaj post iznad, to ti je kad se ozeni takva osoba
Pa da, ideš ne možeš na jednom mjestu, rade crvići a?Zanki wrote: 11 Apr 2024, 22:02 E pa odo gleat film, da neću čekati da se skupite da diskutujemo
hvala što ste sudjelovali na temu i bog![]()
Maja wrote: 11 Apr 2024, 23:53 Situacija danas npr. Posli kod sestre, on se obuva a ja nisam spremna.
Gdje ces, sacekaj, velim ja.
Jok, on je sjeo u auto i upalio ga. Sjedi u njemu u garazi i gleda zid ispred sebe.
A ljuti se i psuje kad puse vjetar, pada kisa, kad se obuva, oblaci, kad zazvoni telefon, macka udje/izadje dok otvara vrata, kad je vruca hrana, u voznji, kad nece nesto da upali, kad mu u kadi ispadne sapun, kad na tv vidi ivanu crnogorac, kad stari komsija freza, kad neko puno radi na njivi, kad neko slabo radi na njivi, kad parkira, kad mu nesto ispadne, kad treba piti tablete itd
I ja to isto radim odlutamMaja wrote: 11 Apr 2024, 23:53 Situacija danas npr. Posli kod sestre, on se obuva a ja nisam spremna.
Gdje ces, sacekaj, velim ja.
Jok, on je sjeo u auto i upalio ga. Sjedi u njemu u garazi i gleda zid ispred sebe.
A ljuti se i psuje kad puse vjetar, pada kisa, kad se obuva, oblaci, kad zazvoni telefon, macka udje/izadje dok otvara vrata, kad je vruca hrana, u voznji, kad nece nesto da upali, kad mu u kadi ispadne sapun, kad na tv vidi ivanu crnogorac, kad stari komsija freza, kad neko puno radi na njivi, kad neko slabo radi na njivi, kad parkira, kad mu nesto ispadne, kad treba piti tablete itd
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 6 guests