imam ja,jos nikad nisam banovan od tamo,ali nisam dirao u politiku...samo su mi izbrisali temu,"idu godine,lete,samo za one malo iskusnije..." tako nesto se zove,zaboravio sma...Maja wrote:Pa ima li iko da tamo nije banovan
I ja dva puta.

Moderator: Krokodil Behko
imam ja,jos nikad nisam banovan od tamo,ali nisam dirao u politiku...samo su mi izbrisali temu,"idu godine,lete,samo za one malo iskusnije..." tako nesto se zove,zaboravio sma...Maja wrote:Pa ima li iko da tamo nije banovan
I ja dva puta.
Sheval wrote:Ja imam tamo 18 postova i nisam nikad baniran
Pa zašto si odustala nakon 15 000 postovaHeidi wrote:ja sam imala preko 15.000isto ko i ovdje - jedan post pametnije od drugog
![]()
![]()
De bolan burek...ti nikad nikom nisi rekao ni tamo se..burek67 wrote:imam ja
je li u nastavku "bubuljičarima ulaz zabranjen"?samo su mi izbrisali temu,"idu godine,lete,samo za one malo iskusnije..." tako nesto se zove,zaboravio sma
Mislim da nema.od kako ga je preuzeo onaj isfrustrirani celavi debil zoom od tada je postao forum shupaka SDP partije kao i osvjedocenih neprijatelja BiH.Kao Bosnjak tamo nemas nikakvo pravo glasa.Takav forum je idealan za udbase poput ovog mrkija..Inace zoom je iz mostara nastanjen u danskoj?Maja wrote:Pa ima li iko da tamo nije banovan
I ja dva puta.
Čuj a kako se zove. Prema meni je bio uvijek ok.Dr.Vejsil Hetjimitj wrote:Mislim da nema.od kako ga je preuzeo onaj isfrustrirani celavi debil zoom od tada je postao forum shupaka SDP partije kao i osvjedocenih neprijatelja BiH.Kao Bosnjak tamo nemas nikakvo pravo glasa.Takav forum je idealan za udbase poput ovog mrkija..Inace zoom je iz mostara nastanjen u danskoj?Maja wrote:Pa ima li iko da tamo nije banovan
I ja dva puta.
O toj mircerki se i dan danas piše tamo. Žena ostavila utisak da joj je sa-x život i onda ga odjednom napustila, pa se forumaši čudom čude. Tako sam ja skontalaDr.Vejsil Hetjimitj wrote:ja sam bio jedan od pionira sa-x prije diktatora zooma i mircerke...
Defender / Weasel ako se ko sjeca ...
Mene pravo podsjećaš na apsolutnu legendu forumskih prostranstava - violentjacka, koji je čini mi se također u to vrijeme bio tamoDr.Vejsil Hetjimitj wrote:ja sam bio jedan od pionira sa-x prije diktatora zooma i mircerke...
Defender / Weasel ako se ko sjeca ...
nisam dok on nije dosao,odnosno dok nije postao admin...A da znas kakva je tamo atmosfera i zeza bila i sjecam se kad se pojavio zoom i posao da se kvarta u moju raju sa nekim glupim upadicama.I naravno kad je dosao na vlast-likvidacija!Tako je i forum izgubio svoj duh i sva ta raja je nestala negdje u prostoru i vremenu.Sad je bas onako shupacki i sterilan sa moderatorima poput cmolje koji ne samo da nije za podforum historija vec je i pristrasan.Nosi petokraku na smajliju al' bolje bi mu stojalo slovo "U"Maja wrote:Čuj a kako se zove. Prema meni je bio uvijek ok.Dr.Vejsil Hetjimitj wrote:Mislim da nema.od kako ga je preuzeo onaj isfrustrirani celavi debil zoom od tada je postao forum shupaka SDP partije kao i osvjedocenih neprijatelja BiH.Kao Bosnjak tamo nemas nikakvo pravo glasa.Takav forum je idealan za udbase poput ovog mrkija..Inace zoom je iz mostara nastanjen u danskoj?Maja wrote:Pa ima li iko da tamo nije banovan
I ja dva puta.
Ja mislim Vejsile da si ti bio banovan nakon pola napisanog posta
ne nisam taj i sjecam ga se,bio je cak i na tuzlarijama kao "jack" Ima svoju stranicu,ganja historiju i ljut je na mene jer nikada nisam doso na njegov forum.Mircerka u manirima UDBE ga je pratila svuda po netuniska grana wrote:Mene pravo podsjećaš na apsolutnu legendu forumskih prostranstava - violentjacka, koji je čini mi se također u to vrijeme bio tamoDr.Vejsil Hetjimitj wrote:ja sam bio jedan od pionira sa-x prije diktatora zooma i mircerke...
Defender / Weasel ako se ko sjeca ...![]()
U svakom slučaju, u počeetku su dopuštali veću slobodu izražavanja da privuku raju a kasnije su pooštrili kriterije.
U kojem je pdf, taj jack pisao?niska grana wrote:Mene pravo podsjećaš na apsolutnu legendu forumskih prostranstava - violentjacka, koji je čini mi se također u to vrijeme bio tamoDr.Vejsil Hetjimitj wrote:ja sam bio jedan od pionira sa-x prije diktatora zooma i mircerke...
Defender / Weasel ako se ko sjeca ...![]()
U svakom slučaju, u počeetku su dopuštali veću slobodu izražavanja da privuku raju a kasnije su pooštrili kriterije.
To je taj.niska grana wrote:Malo je poteško objasniti njegovo djelovanje na forumima ali da, vjerujem da je pisao i tamo mada se ponajviše bavio demografijom.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest