Koliko privatno komunicirate s forumašima?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Koliko privatno komunicirate s forumašima?
Imam par ljudi sa kojima komuniciram na fb, MSN nemam, a poruke na forumu ponekad. Dosta 

Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Maja wrote:Imate li običaj razmjenjivati pp-ove, dodajete li forumaše na msn, skype i facebook. Dajete li brojeve mobitela. Ne samo na ovom forumu nego inače.
pp veoma rijetko i to samo ako mi se neko javi sa pitanjima vezanim za forum , ili sa clanovima moderacije i VIP . Sto se tice msn imam nekoliko forumasa dodatih kao prijatelje ali u zadnje vrijeme msn rijetko i koristim . Skyp i Facebook profil i nemam . Moj broj telefona mislim da ima nekoliko forumasa . A eto upoznao sam i licno par forumasa i nekako mi je ta opcija najprihvatljivija .
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
ponekad pisem samo pokoju pp sa 2-3 osobe sa ovog foruma,fb slabo koristim jer mi je dosadno pisat istovremno sa vise osoba kako se ponekad desavalo,puno neke rodbine,komsija pa i jos ponekoga,to uzima energiju a bez razloga...,MSN nisam koristio jos od vremena kad sam bio skoro pa napravio ogromnu gresku...ima vis eod godine...
jedan sam od onih koji malo sta krije,ustvari sta imam kriti,uglavnom pisem onako kako i mislim(u 5 deka),uostalom pitam se sta mi ko moze ucinit ako pisem ono kako jeste?!Nista mi ne moze,nemam problema ni ime da kazem,ne kradem,ne ubijam,nisma rogat a nemam ni razloga bas da lazem...sasvim obican sam covjek,zelim malo ubit dosadu,u kafanu ne idem vise jer ne pasem kao i u disco,malo razonoda a i upozna covjek raznih ljudi ovdje koji su ok...
mogu razumit neke ljude koji rade u nekim velikim poznatim firmama zvucnih imena koji imaju vise sefova da ne zele reci ime i ko su tacno(imam razumijevanje za to) ali ja s tim nemam problema,niti sefa imam niti iko zna gdje radim,ili gdje cu sutra bit...

jedan sam od onih koji malo sta krije,ustvari sta imam kriti,uglavnom pisem onako kako i mislim(u 5 deka),uostalom pitam se sta mi ko moze ucinit ako pisem ono kako jeste?!Nista mi ne moze,nemam problema ni ime da kazem,ne kradem,ne ubijam,nisma rogat a nemam ni razloga bas da lazem...sasvim obican sam covjek,zelim malo ubit dosadu,u kafanu ne idem vise jer ne pasem kao i u disco,malo razonoda a i upozna covjek raznih ljudi ovdje koji su ok...
mogu razumit neke ljude koji rade u nekim velikim poznatim firmama zvucnih imena koji imaju vise sefova da ne zele reci ime i ko su tacno(imam razumijevanje za to) ali ja s tim nemam problema,niti sefa imam niti iko zna gdje radim,ili gdje cu sutra bit...

na fb imam nekoliko forumasa, na msn samo jednu osobu, pp i ne saljem previse ni ti dobijam
broj telefona niko mi nije ni trazio
broj telefona niko mi nije ni trazio

- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 802 times
....bilo je dosta komunikacije na pocetku ....malo cak i burno-vatreno......ugl meni zanimljivo...ne znam za ove sto citaju tudje pp
...medjutim oluje su prosle......nisam vise tako zanimljiva izgleda
.......jbt i karma mi stoji kako stoji.....pih 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7592 times
- Been thanked: 17817 times
Tigris wrote:....bilo je dosta komunikacije na pocetku ....malo cak i burno-vatreno......ugl meni zanimljivo...ne znam za ove sto citaju tudje pp...medjutim oluje su prosle......nisam vise tako zanimljiva izgleda
Bogme Tigris ja sam se jedan period bila navukla na tvoje pp-ove. Stalno sam čitala tvoje razgovore sa mandijem, stringom, nurudinom, zagorom, tetoviranim itd...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9312 times
- Been thanked: 11072 times
Pa eto, neka se jave sve sa kojima komuniciram. Mislim cure.
Ono, kad dobijem poruku od muškarca, u čudu se čudim
Ono, kad dobijem poruku od muškarca, u čudu se čudim

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9312 times
- Been thanked: 11072 times
E zaboravih reći, da je Luna najintenzivnija.
Stalno mi šalje romantične poruke.
Stalno mi šalje romantične poruke.
-
Na ovom forumu poprilicno slabo
mada sam neke od najboljih prijatelja i meni najdrazih ljudi upoznala upravo na par drugih foruma te mi FB vrvi od istih
BTW. Na jednom drugom forumu mi stoje sve poruke od 2008.
. Cuvam da mogu ucjenjivati ove ovamo neke

BTW. Na jednom drugom forumu mi stoje sve poruke od 2008.

jako slabo. prava rijetkost je da mi kad stoji kec umjesto nule na (novim) porukama. ma msn-u imam samo jednu osobu i s njom razmijenim u par mjeseci koji sms. to je sve.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
evo poslacu ti ja i karmu i pp,da ne kukas viseTigris wrote:....bilo je dosta komunikacije na pocetku ....malo cak i burno-vatreno......ugl meni zanimljivo...ne znam za ove sto citaju tudje pp...medjutim oluje su prosle......nisam vise tako zanimljiva izgleda

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mic-Sokoli
- Osvježenje foruma
madam Bovary wrote:sa svima se kurvam
Jooooj pa slobodno se javi

Komunicirao i komuniciram sa par osoba s drugog foruma neki su i ovdje,al sto Behko kaze kad vidim da mi se Muskarac javi

Ovdje mi se ne javljaju muskarci al na zadnjem forumu aaaaaaj kako me nerviralo pa sve pokusavao na neki nacin da ukazem da nisam zainteresovan za drzenje s muskarcima bilo koje vrste al dzaba ,i ja sve onako polako da ne uvrijedim ,ma kakvi dok nisam poslao u mp3.
http://www.youtube.com/watch?v=W2QmK8XszUM
Se shqiptari i fort si guri,
Jo s'lufton pa u mbështet për muri
Po kur t'pshtetët dije djallë
O zor asht turrin me ja ndalë!
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
de i meni, kad vec saljesmadam Bovary wrote:evo poslacu ti ja i karmu i pp,da ne kukas viseTigris wrote:....bilo je dosta komunikacije na pocetku ....malo cak i burno-vatreno......ugl meni zanimljivo...ne znam za ove sto citaju tudje pp...medjutim oluje su prosle......nisam vise tako zanimljiva izgleda
![]()

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Stiže maksuzLuna. wrote:de i meni, kad vec saljesmadam Bovary wrote:evo poslacu ti ja i karmu i pp,da ne kukas viseTigris wrote:....bilo je dosta komunikacije na pocetku ....malo cak i burno-vatreno......ugl meni zanimljivo...ne znam za ove sto citaju tudje pp...medjutim oluje su prosle......nisam vise tako zanimljiva izgleda
![]()

p.s.vidis kako mene Sokol ne izbjegava ahha

Sokole,stani u red

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Luna.
- Inventar foruma
sto reko nas svijet ne .ebe me covjek ni strucnomadam Bovary wrote:Stiže maksuzLuna. wrote:de i meni, kad vec saljesmadam Bovary wrote: evo poslacu ti ja i karmu i pp,da ne kukas vise![]()
......
p.s.vidis kako mene Sokol ne izbjegava ahha![]()
![]()
Sokole,stani u red

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Mic-Sokoli
- Osvježenje foruma
Ponudjen ko posluzenSokole,stani u red

Strucno volim .ebati ove "strucnjake" pojedine.p.s.vidis kako mene Sokol ne izbjegava ahha![]()
sto reko nas svijet ne .ebe me covjek ni strucno

A stvarno te ne izbjegavam

Maksuz pozdrav tebi i

http://www.youtube.com/watch?v=W2QmK8XszUM
- Luna.
- Inventar foruma
Mic-Sokoli wrote:Ponudjen ko posluzenSokole,stani u red, iz srca ti hvala,al ne volim u red stajat da me ubijes
![]()
Strucno volim .ebati ove "strucnjake" pojedine.p.s.vidis kako mene Sokol ne izbjegava ahha![]()
sto reko nas svijet ne .ebe me covjek ni strucno![]()
A stvarno te ne izbjegavam,nego kad sam se tek registrovao pa sam onako prelistavao teme i negdje stekao dojam da si Behkina Zena ili Partner
,tako da sam te namah izbacio iz beutescheme
,koliko sam poslije skontao niste par.
Maksuz pozdrav tebi i

Djole
Djole
..hmmm........povremeno,... 

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.