Odlican komentar, zaista je sve tako kako si navelaFatma wrote:Ja sam za u svakom slučaju i kad god se pruži prilika...nekad ide kao podmazano,nekad na odmorke,ali nema ništa ljepše kad dobro "završi" (s obzirom na naše godine)
I još da dodam,stvarno ne kontam ni muškarce ni žene,koje su hronično protiv seksa...sve im nešto smeta,sve im mora biti potaman...
Treba iskoristiti svaku priliku,jer će imati vremena za kajanje...
Majstor u krevetu- imaju li godine veze s tim?
Moderators: spacebound, Duminjo
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Majstor u krevetu- imaju li godine veze s tim?
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
...ljudi ovo kasno shvate...komsija wrote:Odlican komentar, zaista je sve tako kako si navelaFatma wrote:Ja sam za u svakom slučaju i kad god se pruži prilika...nekad ide kao podmazano,nekad na odmorke,ali nema ništa ljepše kad dobro "završi" (s obzirom na naše godine)
I još da dodam,stvarno ne kontam ni muškarce ni žene,koje su hronično protiv seksa...sve im nešto smeta,sve im mora biti potaman...
Treba iskoristiti svaku priliku,jer će imati vremena za kajanje...![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Tako je Pasaga....a zivot prolazi, prolazi
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
komsija wrote:...a zivot prolazi, prolazi
Eh, da je ženama novčić svaki put kad čuju nešto poput... život prolazi, treba iskoristiti priliku, jednom ćeš se kajati...
Da žene koriste svaku priliku ne bi ništa ni radile po cijele dane nego se seksale. Nikako da shvatite da postoji ogromna razliku između broja prilika koje se pružaju ženama i muškarcima.
Ne postoji niti jedna žena na ovom svijetu koja žali zbog nekog propuštenog seksa, vjerujte.
Prije će biti da želi zbog nekog koji nije propustila.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Katja wrote:komsija wrote:...a zivot prolazi, prolazi![]()
Eh, da je ženama novčić svaki put kad čuju nešto poput... život prolazi, treba iskoristiti priliku, jednom ćeš se kajati...![]()
Da žene koriste svaku priliku ne bi ništa ni radile po cijele dane nego se seksale. Nikako da shvatite da postoji ogromna razliku između broja prilika koje se pružaju ženama i muškarcima.
Ne postoji niti jedna žena na ovom svijetu koja žali zbog nekog propuštenog seksa, vjerujte.
Prije će biti da želi zbog nekog koji nije propustila.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
Sex jeste bitan, ali ne toliko koliko ga muskarci smatraju.
I ako je vama, dragi forumasi, svejedno s kim se "mrcite" sto kolega Behgo kaze, meni nije (ovdje mogu samo u svoje ime govoriti).
Propustene prilike nisu ni bile prilike, jer da se trebalo nesto desiti desilo bi se...
Meni sex sa nekim (bilo kim) samo da bi se desio nije potreban. Radije mastrubacija nego kresanje sa svakim
I psihicka zrelost,ljubav prema sebi i svom tijelu dolaze s godinama, nacumo sta nam je bitno u zivotu
I ako je vama, dragi forumasi, svejedno s kim se "mrcite" sto kolega Behgo kaze, meni nije (ovdje mogu samo u svoje ime govoriti).
Propustene prilike nisu ni bile prilike, jer da se trebalo nesto desiti desilo bi se...
Meni sex sa nekim (bilo kim) samo da bi se desio nije potreban. Radije mastrubacija nego kresanje sa svakim
I psihicka zrelost,ljubav prema sebi i svom tijelu dolaze s godinama, nacumo sta nam je bitno u zivotu
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Jonas
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 448 times
Žene imaju češću potrebu za seksom... Unatoč uvriježenom mišljenju, oko 62 posto muškaraca kaže da češće odbijaju seks nego njihove partnerice, pokazalo je istraživanje britanske farmaceutske tvrtke UKMedix na 2000 ljudi starijih od 18 godina koji su u ozbiljnim vezama. 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
Niko nije rekao da mi nemamo potrebu za sexom,ali nemam potrebu sexati se sa svakim, o tome se radi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
i ja kazem..Fatma wrote:Ja sam za u svakom slučaju i kad god se pruži prilika...nekad ide kao podmazano,nekad na odmorke,ali nema ništa ljepše kad dobro "završi" (s obzirom na naše godine)
ovdje prvenstven mislim na ljude koji su u vezi ili braku a malo se sexaju... ggrehota, jest svega mi
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Još jedno istraživanje?Jonas wrote:Žene imaju češću potrebu za seksom... Unatoč uvriježenom mišljenju, oko 62 posto muškaraca kaže da češće odbijaju seks nego njihove partnerice, pokazalo je istraživanje britanske farmaceutske tvrtke UKMedix na 2000 ljudi starijih od 18 godina koji su u ozbiljnim vezama.
ja uvijek kazem da ne bih znala piškiti bez ovih istraživanja,zato im se ludo obradujem svaki put
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9386 times
- Been thanked: 11142 times
Da, da. Sve im smeta. Zašto se čovjek ne bi fino podijelio u dvije ličnosti?Fatma wrote:Ja sam za u svakom slučaju i kad god se pruži prilika...nekad ide kao podmazano,nekad na odmorke,ali nema ništa ljepše kad dobro "završi" (s obzirom na naše godine)
Jedna za obične situacije a druga za sexy situacije. kad bi svi tako radili ne bi ni sex
bio dosadan. Ne bi bilo ni ove teme. Znači da pored godina, ima tu još ponešto.
Ko može biti kriv ovima iznad što nisu maštovite?
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
godine čine svoje, što više iskustva bolje uštrangiraš
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 811 times
svaku priliku ? ...........pa ne znam bas............jesam zahrđala................nema sta.....mozda sam i zaostala.................ma sta znam..........a mozda cu se u starosti duboko kajati
to je sve ugl. razvikano :zijeva
cvrsto vjerujem u vodjenje ljubavi ( koje baj d vej ) nisam dozivila...........ali imam osjecaj da je jednostavno drugacije........dakle osobe koje se vole...........
a puko ............pucanje da se zadovolje strasti ili potrebe.........pa,to je...jadno i dosadno.........bar meni bilo
sreca pa ne potraja..nije bio neki majstor u pitanju 
to je sve ugl. razvikano :zijeva
cvrsto vjerujem u vodjenje ljubavi ( koje baj d vej ) nisam dozivila...........ali imam osjecaj da je jednostavno drugacije........dakle osobe koje se vole...........
a puko ............pucanje da se zadovolje strasti ili potrebe.........pa,to je...jadno i dosadno.........bar meni bilo
I ja sam mislila sa stalnim partnerom....nekad je to samo pucanje,kako kažu,nekad traje malo duže...mislim da bi bilo dosadno da je stalno po nekom protokolu..
I mjesto treba promijeniti,spavaća soba zna postati dosadna,možda je i to problem.Godinama se čovjek navikne na postupak,da može da bude.."hajde ba što me budiš,znaš gdje je..."
I mjesto treba promijeniti,spavaća soba zna postati dosadna,možda je i to problem.Godinama se čovjek navikne na postupak,da može da bude.."hajde ba što me budiš,znaš gdje je..."
POSAVLJAK wrote:hahahahaa a da probaš na veš mašini
Nikakav problem...
luna je opravdala titulu..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9386 times
- Been thanked: 11142 times
Zavisi koliko si ti bezobrazna u tim stvarima.Luna. wrote:a sad si to ko neki majstorKrokodil Behko wrote:Rutina..samo rutina. Kad se samo sjetim svojih tinejdžerskih partija od cijelih 3-4 minute
Ako poludim, pa mi se mečka otkine s lanca ima da pukne ko dum-dum metak.
Bićeš ozračena ko u Černobilu.
..kad se stari hrast zapali..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
laganini wrote:..kad se stari hrast zapali..
Nema ništa od toga..kakav stari hrast,to je priča za malu djecu...