I bolesnom je lakše kad ječi iako se ne može tačno utvrditi zaštoBlackHawk wrote:Jos uvijek nije toliko vruce da bi se zalio... Jeste sparno i sve... ali ljudi moji pa ljeto je..

Moderator: spacebound
I bolesnom je lakše kad ječi iako se ne može tačno utvrditi zaštoBlackHawk wrote:Jos uvijek nije toliko vruce da bi se zalio... Jeste sparno i sve... ali ljudi moji pa ljeto je..
Da...ma najveći je opet šok za tijelo kad izađeš iz klimatizirane prostorije u tako neki opasan plus . Odjednom ti budu gaće mokre al doslovnoblento59 wrote:znam , samo sam se salio
zena mi je radila u m&m mars-u tamo gdje nesto petljaju sa cokoladama
temperatura preko 40 , a sljem na glavi
Možda i jesteblento59 wrote:dobro ti nije grba narasla kao u kamile
Gospođa Brams wrote:uh ovo je tema za mene
malo je reć da MRZIM ljeto i vrućine
ljeto bi mi bilo prihvatljivo kad bi ga cijelog mogla provest negdje na moru, al većinom na moru provedem samo tjedan dana a ostatak se pržim lagano na gradskom asfaltu
zašto mrzim ljeto?
mrzim ljeto zato što teško zaspem od vrućine
mrzim ljeto zato što po ljeti ima najviše pauka, skakavaca i sličnih stvorenja s previše nogu, a ja se toga užasno bojim
mrzim ljeto jer sam osjetljiva na vrućine, nemam energije ni za šta dok ne zađe sunce
mrzim ljeto jer nisam u stanju učit po vrućinama
mrzim ljeto jer ljudi užasno smrde po tramvajima/vlakovima/busevima
mrzim ljeto zato što dan traje beskrajno dugo
mrzim ljeto jer se ne mogu normalno baviti tjelovježbom
mrzim ljeto jer sam osjetljiva na klimu, pogotovo na razliku u temperaturi, kad izađem iz klimatizirane prostorije vani u pakao i obrnuto
mrzim ljeto jer su po ljeti najčešći grmljavinski pljuskovi a grmljavine se bojim
itd.
gejsha wrote:Mene je samo strah kada počnu ove vrućine da mi se negdje ne zamanta.
Imala sam neugodnih situacija što se toga tiče i zato se bojim uvijek da se ne srušim. Naročito u autobusu, jer je uvijek pevruće i zagušljivo i uz to još gužva. Najviše se bojim kada moram stajati u autobusu.
Zato uvijek treba piti puno tečnosti i ne smijem gladna nigdje polaziti.
samo ti nosi flasicu vode sa sobom uvijekgejsha wrote:Ma džaba Behko ponekad ni to ne pomaže.
da, ljetne noći su jedina pozitivna stvar (u kontekstu da ih se provede negdje vani)Krokodil Behko wrote:
Da. Dovoljno si navela razloga, za mržnju tog godišnjeg doba.
Doduše, tih se kukaca i ne bojim baš, ali ostali razlozi su slični i
kod mene. Jedino pozitivno, jeste to što se bar uveče, može
izaći vani i uživati u toploj noći.......sve dok se ne podje na
(zbog toplote) otežan počinak.
ja ne izlazim bez paketa maramica i barem po litre vodeKrokodil Behko wrote:
Samo čašu vode prije polaska.
sad zvučim kao oni što Maja reče, da joj dosadjuju sa savjetima
protiv vrućine
Da. Dovoljno si navela razloga, za mržnju tog godišnjeg doba.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests