A ne mora ni biti u bijelom... moje misljenje..
Ako hoce,sa mnom moze pred maticara i gola..

Moderator: spacebound
Moras se spremati,za taj sudbonosni trenutak. bar pet janjadi da se okrene.Ideja wrote:Uskoro će svadba u mojoj porodici i već mi je muka...najradije bih pobjegla od svega, ali ne mogu. Muka mi je od tolikog kiča i glume, od grozne muzike, razbacivanja novcem bez veze, od janjetine,
aaa misliš na buketić koji je nekim čudom znao završiti u mojim rukamaKrokodil Behko wrote:Moras se spremati,za taj sudbonosni trenutak. bar pet janjadi da se okrene.Ideja wrote:Uskoro će svadba u mojoj porodici i već mi je muka...najradije bih pobjegla od svega, ali ne mogu. Muka mi je od tolikog kiča i glume, od grozne muzike, razbacivanja novcem bez veze, od janjetine,
nek se zna,kad se Ideja udaje. Nemoj zaboraiti,da kupis onaj buket cvijeca
uz vjencanicu. kazu,nisi se udala kako treba,ako nemas to.
ja se uvijek sklanjam kad se baca buketaaa misliš na buketić koji je nekim čudom znao završiti u mojim rukama
sklanjala sam se i ja pa me pogodio u glavu i pao u rukeMaja wrote:
ja se uvijek sklanjam kad se baca buket
Nela wrote:sklanjala sam se i ja pa me pogodio u glavu i pao u rukeMaja wrote:
ja se uvijek sklanjam kad se baca buket
pa iskreno, iznenađena samKrokodil Behko wrote:
To znaci,da ces biti iznenadjena idilom i ljepotom braka cijeli zivot
Lijepo je kad neko ima fine uspomene sa svadbe.madam Bovary wrote:Bila sam na mnogo svadbi.
Volim one u kojima znam vecinu gostiju,znaci nekog blizeg.
Moja je svadba bila prelijepa(to je reklo mnogo ljudi)nekih stotinjak gostiju,ni previse,ni premalo.
Svatovi su dosli,moji ih docekali orkestrom,janjcima,kako to vec ide,dvoriste sve u bijelom od balona do tila i ruza.
Ljeto,dan predivan.
Svadba se odrzala u izuzetno lijepom restoranu,plesalo se,veselilo,castilo.
Nije bilo nikakvih incidenata ni rugla.
Nije sto je bila moja,ali je bila zaista prekrasna.Imala sam djeveruse u istim haljinama,posipale su latice i td.
Ujutro smo zbrisali na medeni mjesec koji je bio takodje nezaboravan.
smucili ti se na one pare sto su pale na kafualma75 wrote:U mjestu gdje sam se ja udala običaj je da mlada dijeli kafema život mi se smuči od same pomisli na to
Upravo zbog toga sam rekla da ne želim svadbu. Nikakve pare nisu vrijedne toga da te neko maltretira!blento59 wrote:smucili ti se na one pare sto su pale na kafualma75 wrote:U mjestu gdje sam se ja udala običaj je da mlada dijeli kafema život mi se smuči od same pomisli na to
alma75 wrote:Upravo zbog toga sam rekla da ne želim svadbu. Nikakve pare nisu vrijedne toga da te neko maltretira!blento59 wrote:smucili ti se na one pare sto su pale na kafualma75 wrote:U mjestu gdje sam se ja udala običaj je da mlada dijeli kafema život mi se smuči od same pomisli na to
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest