Fudbalski transferi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9156 times
- Been thanked: 10865 times
- Status: Online
- komsija
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Fudbalski transferi
Ok, ok, nisam skuzio jer sam se nadovezao na komentar od franceKrokodil Behko wrote:Komšija, mislio sam na Ronaldinha
ZVANIČNO: IBRAKADABRA NOVI STANOVNIK PARKA PRINČEVA
''Kada igrač takvog kalibra dođe u PSG, to je velika stvar. On je čovjek koji može promijeniti sve'', riječi su Leonarda
Za 20 miliona odštete, i 14 miliona eura godišnje
Izvor SportCentar | 17.07.2012 u
Ono što se danima već nagađa, sada je i zvanično. Francuski PSG objelodanio je informaciju da je Zlatan Ibrahimović novi stanovnik Parka Prinčeva. Sportski direktor Parižana, Leonardo, potvrdio je visinu transfera od 20 miliona eura, a Ibrakadabra je potpisao ugovor u trajanju od tri godine, prenosi prstižno francusko glasilo L'Equipe.
Špekulacije o visini ugovora švedskog internacionalca bile su približno tačne, budući da se nagađalo oko 12 miliona godišnje zarade, a zvanično je da će velemajstor primati 14 miliona eura godišnje.
Lavezzi, Silva i evo sada Ibrahimović su tri superzvučna imena koja su se u kratkom periodu priključila momčadi PSG-a, a uz Pastorea, Meneza i Nenea, ovaj tim će sada izgledati zastrašujuće po sve protivnike.
''Kada igrač takvog kalibra dođe u PSG, to je velika stvar. On je čovjek koji može promijeniti sve'', riječi su Leonarda.
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
-
mislis david silva?joj ne,e on ne!!!!!
,koga briga za leonarda,on je glupan unisti nam klub!!!
a ti behko ostavi ronaldinha na miru,bolji je i od ronalda i messija,ibrahimovic nikad nece biti kao sto je ronaldinho bio u PSG-u,kome treba?kome ne treba!!!jedan je od najboljih igraca ikad,u svoje vrijeme je rusio sve pred sobom,a i sada je ekstra!!!!!!
sva italija ce doci u PSG zbog glupog ancelotija i leonarda,ah kako me nervireju!!!!!

a ti behko ostavi ronaldinha na miru,bolji je i od ronalda i messija,ibrahimovic nikad nece biti kao sto je ronaldinho bio u PSG-u,kome treba?kome ne treba!!!jedan je od najboljih igraca ikad,u svoje vrijeme je rusio sve pred sobom,a i sada je ekstra!!!!!!
sva italija ce doci u PSG zbog glupog ancelotija i leonarda,ah kako me nervireju!!!!!

Mah hajd' i meni se Ronaldino zaista u njegova dobra vremena dopadao, ali curo france, Ibrahimovic je ipak jaca brojka.france wrote:mislis david silva?joj ne,e on ne!!!!!,koga briga za leonarda,on je glupan unisti nam klub!!!
sva italija ce doci u PSG zbog glupog ancelotija i leonarda,ah kako me nervireju!!!!!![]()
![]()
Ibrahimovic je definitivno gresku napravio da je presao u PSG, jednostavno je nedisciplinovan kao i mnogi francuzi,
dakle, kladim se da ce u toku priprema sa tim francuzicima da se poklepa/potuce....nece to na dobro izaci.
Nemoj ovaj moj post da svrstavas pod provokaciju ili uvredu, francuzi su jednostavno takvi, disciplina je za njih strana rijec...

"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
-
zar nije slatko da su tako nemirni,ma prebit ce oni njega,ako ostane uopste francuza zbog debila koje sam navela,samo da sto prije odu,drago mi je sto ti se svida ronaldinho,on je extraMajor wrote:Mah hajd' i meni se Ronaldino zaista u njegova dobra vremena dopadao, ali curo france, Ibrahimovic je ipak jaca brojka.france wrote:mislis david silva?joj ne,e on ne!!!!!,koga briga za leonarda,on je glupan unisti nam klub!!!
sva italija ce doci u PSG zbog glupog ancelotija i leonarda,ah kako me nervireju!!!!!![]()
![]()
Ibrahimovic je definitivno gresku napravio da je presao u PSG, jednostavno je nedisciplinovan kao i mnogi francuzi,
dakle, kladim se da ce u toku priprema sa tim francuzicima da se poklepa/potuce....nece to na dobro izaci.
Nemoj ovaj moj post da svrstavas pod provokaciju ili uvredu, francuzi su jednostavno takvi, disciplina je za njih strana rijec...

Pozdrav svima! Moze li mi neko reci sta je bilo s transferom Modrica... dali je vec igrac kraljskog kluba ili? Hvala.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Pozz i tebi tommy austommy aus wrote:Pozdrav svima! Moze li mi neko reci sta je bilo s transferom Modrica... dali je vec igrac kraljskog kluba ili? Hvala.

Evo najsvježije informacije o tome
14:40 Neimenovani izvor iz Spursa: Modrić je budala! Ništa nije naučio prošlog ljeta!
Neimenovani izvor iz Tottenhama potvrdio je da je klub spreman zadržati Modrića pa makar cijelu sezonu proveo na klupi. U Spursima su bijesni na Modrićevu odluku da ne trenira s momčadi i ne ode na turneju.
"Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta! Budala je što je ponovno ušao u otvoreni rat s Levyjem. Klub sluša ponude drugih klubova, ali njegova se cijena neće više spuštati", rekao je neimenovani izvor za Goal.com.
12:30 Levy spreman ući u rat
Mirror javlja da je Modrićev bojkot potpuno razbjesnio predsjednika Tottenhama Daniela Levyja. Napominje se da je Levy spreman ući u rat s Modrićem i odbiti sve ponude. Istu je stvar napravio prošle sezone kad ga je želio Chelsea.
Levy je u boljoj poziciji i za takav postupak ima asa u rukavu. Naime, Modrić s Tottenhamom ima ugovor do 2016. i bez blagoslova kluba će na White Hart Lineu ostati još četiri godine. Ako bi se inatio do kraja, Levy bi ga mogao poslati i u drugu momčad, a Modrić će slobodan igrač biti tek za četiri godine.
11:00 Modrićevi agenti se sastaju s Realom
Modrićevi agenti danas će se sastati s ljudima iz Reala i razgovarati o transferu. Telegraph piše da bi ishod današnjeg sastanaka mogao odrediti sudbinu našega igrača iako je u cijeloj priči ključan stav Spursa, a ne igrača. Modrić je već dogovorio uvjete s Realom (4,5 milijuna eura godišnje i ugovor na tri sezone). Modrićevi ljudi će pokušati nagovoriti Madriđane da povise ponudu.
Oba kluba su tvrda u svojim stavovima i zasad nitko ne popušta. Real ne želi dati više od 35 milijuna eura, dok Tottenham tvrdoglavo traži 10 milijuna više. Modrić radi sve kako bi prisilio klub da ga proda. Jučer je odbio putovati s momčadi na turneju u SAD zbog čega će ostati bez 100 tisuća eura. Njegov je postupak jako razočarao sve u klubu.
9:00 Marca: Transfer je pitanje vremena
Španjolska Marca piše da je transfer samo pitanje vremena i da će se dogoditi pred kraj ljeta. AS ističe da je Andre Villas-Boas bacio oko na dvojicu igrača iz Realova omladinskog pogona i volio bi jednoga od njih uključiti u Modrićev transfer. Radi se o Jeseu i Joseluu. Ovaj potonji trenutno pregovara s Hoffenheimom, a Real za njega traži deset milijuna eura. Nije nerealno da završi u Tottenhamu, za razliku od Jesea, najboljeg strijelca i igrača nedavnog Europskog U19 prvenstva.
Na njega Madriđani ozbiljno računaju u budućnosti zbog čega u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 40 milijuna eura, što prelazak na White Hart Lane čini nemogućim. U nastavku članka AS navodi izjavu Villas-Boasa kako je predsjednik Levy ljut na Modrića što se nije pojavio u Los Angelesu gdje je
-
Oscar u Chelsea za 30 mil. eura. Dali ce to bit zaista veliko pojacanje ili?
-
- Na probnom
chelsea ove sezone ima sjajan sastav. vezni red pun mladih sposobnih igraca, sa par starijih da smire strasti.. vjeruje da mogu daleko.
santi casorla potpisao za arsenal. ceka se dolazak nuri sahina na pozajmicu iz reala.
santi casorla potpisao za arsenal. ceka se dolazak nuri sahina na pozajmicu iz reala.
Luis Suarez stavio kraj špekulacija... potpisao je novi ugovor s ekipom Liverpoola 

-
- Na probnom
Izgleda da je Man Utd krenuo u jos jedan napad na Robina Van Persija.. Neki mediji kazu da je RvP jutros u londonu dogovorio uslove potpisa, da bi nakon par sati, pojavile se slike sa treninga arsenala u njemackoj, gde RvP predano radi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
RvP je izgleda, glavni hit, ovog prelaznog roka.
Što se Džeke tiče, on je izgleda na transfer listi ali City,
traži puno para za njega. Pominje se cifra od 30 miliona eura.
Što se Džeke tiče, on je izgleda na transfer listi ali City,
traži puno para za njega. Pominje se cifra od 30 miliona eura.
-
- Na probnom
Robin van Persie u mancesteru, na ljekarskom pregledu, pred potpis novog ugovora. Otkupna cijena je 24M funti. Detalji ugovora se jos ne znaju, ali nagadja se da mu je ferguson ponudio istu platu kao i roonyu, 220k funti.
Song Bilong, vezni igrac arsenala, se sve vise dovodi u vezu sa Barselonom, koja trazi zamjenu za Keitu.. Kontakt je ostvar, Song je priznao, dao izjavu, u kojoj na kraju krajeva, nista nije rekao...
Song Bilong, vezni igrac arsenala, se sve vise dovodi u vezu sa Barselonom, koja trazi zamjenu za Keitu.. Kontakt je ostvar, Song je priznao, dao izjavu, u kojoj na kraju krajeva, nista nije rekao...
- komsija
- Aktivni forumaš
Re: Berlusconi: Prodao sam Thiaga Silvu i Ibrahimovića PSG-u
E namjerno sam dosao da komentarisem ovo, vidite kolika je neznalica i ....(ma glupaca ba france) pa podcjenjuje jednog od najboljih igraca svijetafrance wrote:ali igra u italijanskom klubu,mislim igro je,i nije jedan od najboljih,on je samo jedan obicni dosadni egoista,bas kako kaze robinhoBlackHawk wrote:Ibrahimovic nije italijan
I jedan je od najboljih igraca trenutno..
Ibra kadabra je madjionicar

Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
A ko joj je taj roibnho?
Za Ibru sam načuo pomalo. Kažu da je to onaj lik što englezima
zabi najbolji gol ikada u svijetu

- komsija
- Aktivni forumaš
Ma pusti je bolan, ona se sada osjeca kao francuskinja a nije svjesna da je oni ne hebu ni 2 %Krokodil Behko wrote:A ko joj je taj roibnho?
Tako su se neki nasi ljudi u USA amerikanizirali i glume amere te slave sve praznike bolje nego oni
Kada prestanemo cijeniti svoje tada nas ni drugi cijeniti nece
I, obratno!
I, obratno!
-
- komsija
- Aktivni forumaš
BlackHawk...zasto moramo govoriti o jednom ili dva gola da bi se uvjerili u kvalitet "Ibre"?
Pa valjda njegov kvalitet nije upitan ako neko ko je u tom poslu placa milione za njega
Pa valjda njegov kvalitet nije upitan ako neko ko je u tom poslu placa milione za njega
I, obratno!
I, obratno!
-
I ne kazem da je jedan go... procitaj malo gore iznad moju repliku na njeno blacenje ibre... Ibra je vrh..