Obuća
Re: Obuća
žeMska je lady gaga, ma ovo je njen stil kako sam skontala ona voli da se nahakareti, ali mi ove kundure definitivno nisu jasne
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9395 times
- Been thanked: 11155 times
- Status: Offline
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40376 times
- Been thanked: 26502 times
Heidi ove cu tebi kupiti

Ovaj svijet neće uništiti atomska bomba kao što kažu novine, nego će umrijeti od smijeha, od banalnosti, od ismijavanja svega i zato što će od svega praviti vic, i to loš vic. *Carlos Ruiz Zafon*
I svi misle da su jedinstveni, a zapravo nije nitko. Čovjek bi se mogao utopiti u beznačajnosti.
I svi misle da su jedinstveni, a zapravo nije nitko. Čovjek bi se mogao utopiti u beznačajnosti.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9395 times
- Been thanked: 11155 times
FOTO: Deset pari najskupljih cipela na svijetu
Najskuplji par cipela su model vintage Roger Vivier za koje je prema magazinu "Forbes" potrebno da platite 26.629 dolara.
[24 sata info]
Ipak, ovaj model nije jedini od kojeg vam se vrti u glavi. Postoji dosta luksuznih brendova koji kao da se utrkuju ko će napraviti otmjeniji i vredniji model, prenosi Zenablic. Predstavljamo vam 10 pari najskupljih cipela na svijetu.

CHRISTIAN LOUBOUTIN
Naizgled obične "salonke" su na vrhu top liste. Koštaju 4.645 dolara. Cijena je astronomska jer su napravljene od prave kože aligatora.

GUCCI
Vjerovatno ne biste nikada pretpostavili da vam treba ovakav model ljetnih čizmi. One su pravljene ručno i koštaju 3.750 dolara.

GIANMARCO LORENZI
U pitanju su satenske sandale poznatog italiijanskog dizajnera. Koštaju 3.348 dolara.

TABITHA SIMMONS
Model podsjeća na stari luster sa dekorativnim kristalima i u puder rozoj boji. Košta 2.190 dolara. Zgodan model za vjenčanja.

BALMAN
Ovaj model čizmica košta 2.725 dolara. U njima ćete definitivno ličiti na Davida Bowieja ili Elvisa Presleyja.

CHRISTIAN LOUBOUTIN
Vatrene sandale, kako ih zovu, su tipičan model ovog dizajnera. Za njih je potrebno izdvojiti 2.445 dolara.

GUCCI
Uz ovaj model dovoljna je jednostavna crna haljina i izgledat ćete kao "milion dolara", a za cipele vam treba tričavih 2.295 dolara.

RICK OWEN
Neobične čizme poznatog proizvođača koštaju od 2.073 dolara. Odlične su za zimu i uprkos platformi veoma su udobne.

JIMMY CHOO
Neobična boja kože i perje su odlika ovog modela. Sandale koštaju 1.995.

GIUSEPPE ZANOTTI
U pitanju su satenske polučizme posute kristalima. Koštaju 1.835 dolara.

OVO SU NAJSKUPLJE CIPELE

Iako su prevaziđen model, danas se itekako kopira osnovna crta i prave se zaista zanimljivi komadi obuće.
Najskuplji par cipela su model vintage Roger Vivier za koje je prema magazinu "Forbes" potrebno da platite 26.629 dolara.
[24 sata info]
Ipak, ovaj model nije jedini od kojeg vam se vrti u glavi. Postoji dosta luksuznih brendova koji kao da se utrkuju ko će napraviti otmjeniji i vredniji model, prenosi Zenablic. Predstavljamo vam 10 pari najskupljih cipela na svijetu.

CHRISTIAN LOUBOUTIN
Naizgled obične "salonke" su na vrhu top liste. Koštaju 4.645 dolara. Cijena je astronomska jer su napravljene od prave kože aligatora.

GUCCI
Vjerovatno ne biste nikada pretpostavili da vam treba ovakav model ljetnih čizmi. One su pravljene ručno i koštaju 3.750 dolara.

GIANMARCO LORENZI
U pitanju su satenske sandale poznatog italiijanskog dizajnera. Koštaju 3.348 dolara.

TABITHA SIMMONS
Model podsjeća na stari luster sa dekorativnim kristalima i u puder rozoj boji. Košta 2.190 dolara. Zgodan model za vjenčanja.

BALMAN
Ovaj model čizmica košta 2.725 dolara. U njima ćete definitivno ličiti na Davida Bowieja ili Elvisa Presleyja.

CHRISTIAN LOUBOUTIN
Vatrene sandale, kako ih zovu, su tipičan model ovog dizajnera. Za njih je potrebno izdvojiti 2.445 dolara.

GUCCI
Uz ovaj model dovoljna je jednostavna crna haljina i izgledat ćete kao "milion dolara", a za cipele vam treba tričavih 2.295 dolara.

RICK OWEN
Neobične čizme poznatog proizvođača koštaju od 2.073 dolara. Odlične su za zimu i uprkos platformi veoma su udobne.

JIMMY CHOO
Neobična boja kože i perje su odlika ovog modela. Sandale koštaju 1.995.

GIUSEPPE ZANOTTI
U pitanju su satenske polučizme posute kristalima. Koštaju 1.835 dolara.

OVO SU NAJSKUPLJE CIPELE

Iako su prevaziđen model, danas se itekako kopira osnovna crta i prave se zaista zanimljivi komadi obuće.
Evo jos CHRISTIAN LOUBOUTIN cipela..Savrsene su 

Ovaj svijet neće uništiti atomska bomba kao što kažu novine, nego će umrijeti od smijeha, od banalnosti, od ismijavanja svega i zato što će od svega praviti vic, i to loš vic. *Carlos Ruiz Zafon*
Vidim da su sad popularne čizme koje sežu iznad koljena, svaka druga cura ih nosi. Meni su nešto odbojne, nikad ih ne bih obula
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
Ne bih vala ni ja. Ne svidjaju mi se bas, a i tesko ih je kombinovati.Ideja wrote:Vidim da su sad popularne čizme koje sežu iznad koljena, svaka druga cura ih nosi. Meni su nešto odbojne, nikad ih ne bih obula
A kako se u ovim gore cipelama i sandalama hoda? 

Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
- Maja