Ko su bolji vozači-žene ili muškarci?
Moderator: Krokodil Behko
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Ko su bolji vozači-žene ili muškarci?
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Napokon mogu voziti svoj auto, a da mi instruktor stalno ne ponavlja: "Pazi ! Pogresan smer. Pazi pesak!"... ili nesto slicno. Uopste ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo!
8. april
Autoskola je priredila zabavu, jer sam polozila vozacki.
Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je cak rekao da ce dati prilog crkvi, za mene. Cini mi se da je jedan od njih imao suze u ocima, a jedan je rekao da ce se radi mene od srece napiti.
Jako ljubazni ljudi, ali nekako mi se cini da moja vozacka nije toliko bitna za tolika preterivanja.
12. april
Kupila sam svoj crveni automobil! Na zalost sam ga morala ostaviti u servisu da mi zamene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umesto u prvu. Nemam prakse... tek nedelju d ana vozim..
14. april
I konacno, moj auto je tu ! Bila sam tako zadovoljna da sam se odlucila jos malo provozati. Verovatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... verojatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridruzila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat.
Verojatno im se to svidelo, jer su poceli jos jace trubiti..
22. april
Moji susedi su bas super. Napisali su veliki natpis "PAZI, KOMSINICA VOZI !!" i dali su mi najvece parkirno mesto, a deci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram.
Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi ..!!
30. april
Drugi vozaci oko mene stalno trube, masu mi i pokazuju nekakve znakove. Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nesto govorio, ali ga nisam razumela, jer nisam nasla dugme za otvaranje prozora i umalo sam pogodila pesaka.
Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom... 15 na sat.
10. maj
Malo su cudni ti vozaci. Ne samo da stalno masu, nego stalno i vicu. Nikako da saznam sto hoce, jer jos uvek nisam nasla dugme za otvaranje prozora... Mozda mi zele dati nekakve korisne informacije ?
Mislim da je tako, jer sam cula jednog kada je rekao: "Idi kuci, idi!". Neverojatno! Kako je znao da upravo vozim kuci!? Kad nadjem dugme za otvaranje prozora, bice mi malo jasnije sto mi to pokusavaju reci...
19. maj
Nocu je grad vrlo slabo osvetljen. Danas sam prvi put izasla napolje nocu, pa sam morala stalno imati upaljena duga svjetla da bih uopce nesto videla. Izgleda da su se i ostali vozaci, koji su vozili u susret, slagali sa mnom, jer su i oni odmah palili duga svjetla. Jedino sto ne razumem, zasto su i trubili!? Mozda da prestrase i poteraju pse ili macke s ceste ? Kakvi cudaci !!!
26. maj
Danas sam imala saobracajnu nesrecu. Usla sam na kruzni tok, a kako je bilo puno automobila (nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje cetiri), nikako nisam mogla izaci. Kruzila sam i kruzila, trazila mogucnost za izlazak. Od kruzenja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini kruznog toka..
Stvarno bi morali ograniciti voznju u kruznom toku, na samo jedan automobil !
3. jun
Nesreca me drzi i drzi. Danas sam isla po auto u garazu, a kad sam izlazila na cestu, promasila sam pedalu te pritisnula gas umesto kocnice. Pogodila sam prolazeci auto te mu razbila celu desnu stranu. To je bila cista slucajnost da sam udarila upravo mog instruktora voznje.
Dobar covjek... van svake sumnje.. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao drzeci se za glavu: "Oprosti mi Boze, molim te !.... Oprosti mi Boze, molim te !
8. april
Autoskola je priredila zabavu, jer sam polozila vozacki.
Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je cak rekao da ce dati prilog crkvi, za mene. Cini mi se da je jedan od njih imao suze u ocima, a jedan je rekao da ce se radi mene od srece napiti.
Jako ljubazni ljudi, ali nekako mi se cini da moja vozacka nije toliko bitna za tolika preterivanja.
12. april
Kupila sam svoj crveni automobil! Na zalost sam ga morala ostaviti u servisu da mi zamene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umesto u prvu. Nemam prakse... tek nedelju d ana vozim..
14. april
I konacno, moj auto je tu ! Bila sam tako zadovoljna da sam se odlucila jos malo provozati. Verovatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... verojatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridruzila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat.
Verojatno im se to svidelo, jer su poceli jos jace trubiti..
22. april
Moji susedi su bas super. Napisali su veliki natpis "PAZI, KOMSINICA VOZI !!" i dali su mi najvece parkirno mesto, a deci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram.
Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi ..!!
30. april
Drugi vozaci oko mene stalno trube, masu mi i pokazuju nekakve znakove. Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nesto govorio, ali ga nisam razumela, jer nisam nasla dugme za otvaranje prozora i umalo sam pogodila pesaka.
Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom... 15 na sat.
10. maj
Malo su cudni ti vozaci. Ne samo da stalno masu, nego stalno i vicu. Nikako da saznam sto hoce, jer jos uvek nisam nasla dugme za otvaranje prozora... Mozda mi zele dati nekakve korisne informacije ?
Mislim da je tako, jer sam cula jednog kada je rekao: "Idi kuci, idi!". Neverojatno! Kako je znao da upravo vozim kuci!? Kad nadjem dugme za otvaranje prozora, bice mi malo jasnije sto mi to pokusavaju reci...
19. maj
Nocu je grad vrlo slabo osvetljen. Danas sam prvi put izasla napolje nocu, pa sam morala stalno imati upaljena duga svjetla da bih uopce nesto videla. Izgleda da su se i ostali vozaci, koji su vozili u susret, slagali sa mnom, jer su i oni odmah palili duga svjetla. Jedino sto ne razumem, zasto su i trubili!? Mozda da prestrase i poteraju pse ili macke s ceste ? Kakvi cudaci !!!
26. maj
Danas sam imala saobracajnu nesrecu. Usla sam na kruzni tok, a kako je bilo puno automobila (nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje cetiri), nikako nisam mogla izaci. Kruzila sam i kruzila, trazila mogucnost za izlazak. Od kruzenja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini kruznog toka..
Stvarno bi morali ograniciti voznju u kruznom toku, na samo jedan automobil !
3. jun
Nesreca me drzi i drzi. Danas sam isla po auto u garazu, a kad sam izlazila na cestu, promasila sam pedalu te pritisnula gas umesto kocnice. Pogodila sam prolazeci auto te mu razbila celu desnu stranu. To je bila cista slucajnost da sam udarila upravo mog instruktora voznje.
Dobar covjek... van svake sumnje.. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao drzeci se za glavu: "Oprosti mi Boze, molim te !.... Oprosti mi Boze, molim te !
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
Ja se ne sjecam da je meni neko poklonio lutku na napuhivanje kad sam bio mali pa sam opet znao da khm...Ideja wrote:Muškarci su bolji vozači, ali to je uglavnom zbog uloga koje nam dodijele u djetinjstvu i one se nastavljaju dalje kroz odrastanje; djevojčici daju lutku na poklon a dječaku kamion i on se odmalena "sprijateljuje" s mašinama.

- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
muskarci bolji
a zene sigurnije ,:))
a zene sigurnije ,:))
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
-
- Sitna buranija
Muškarci voze automobil, žene ga polako i sigurno pomjeraju.
Bože hvala ti što postoji web, da i nakaze bez života mogu imati mjesto gdje su bitni.
- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo
Naravno da su muškarci bolji vozaci
To je isto da pitas ko bolje kuha pitu muskarci ili zene

To je isto da pitas ko bolje kuha pitu muskarci ili zene

Em sam izbjeglica ,em rođen na carski rez ,nit kuce nit picke materine
americku vozacku imam vec 13 godina i niti jedan poen na vozackoj
moja zena 2 sudara(1 njenom krivicom), ne zaustavljanje na znaku stop
tri puta zakjucala auto a kljucevi u autu dok motor radi
tiket zbog neodlucnosti na raskrsnici...
uh zar nije dosta
moja zena 2 sudara(1 njenom krivicom), ne zaustavljanje na znaku stop
tri puta zakjucala auto a kljucevi u autu dok motor radi
tiket zbog neodlucnosti na raskrsnici...
uh zar nije dosta
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Anonimus 9 wrote:Naravno da su muškarci bolji vozaci
To je isto da pitas ko bolje kuha pitu muskarci ili zene![]()

si siguran u to?

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo
naravno milion %sann wrote:Anonimus 9 wrote:Naravno da su muškarci bolji vozaci
![]()
![]()
![]()
![]()
si siguran u to?da ste bolji.....
tvoje misljenjeAnonimus 9 wrote:naravno milion %sann wrote:Anonimus 9 wrote:Naravno da su muškarci bolji vozaci
![]()
![]()
![]()
![]()
si siguran u to?da ste bolji.....

ali nisu SVI...o tome se radi,ima zena koje bolje voze,koliko si puta presao turu KANJON VRBASA,....e radi se o VOZNJI a ne stisni gas pa po auto putu....

a opet ima muskaraca,kazem ima,pa bolje razvijaju od zena....

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Imam prijateljicu koja moze postidjeti mnoge muskarce.
Ja se ne hvalim da sam kao ona,jer ona rastura,to joj je u krvi,opustena je,mnogi iz drustva kazu da joj skidaju kapu
Voli auta,prvi joj je auto bio stari mercedes 240,i nista lakse ga je savladala.
S tim se valjda rodis
Ja se ne hvalim da sam kao ona,jer ona rastura,to joj je u krvi,opustena je,mnogi iz drustva kazu da joj skidaju kapu

Voli auta,prvi joj je auto bio stari mercedes 240,i nista lakse ga je savladala.
S tim se valjda rodis

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo
Po avataru vidim da znas mnogo o automobilimabmw wrote:Ne poznajem ni jednog muskarca koji vozi bolje od mene,pa makar mi ne vjerovali.
(Hehe, imam pravo na misljenje).
Inace mislim da su muskarci malo spretniji u tome,urodjeno im kao sto je nama zenama da smo bolje domacice.
Uvijek ima izuzetaka.
BMW DO GROBA!!!

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7497 times
- Been thanked: 17524 times
- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo
Hajd ako ti tako kazesMaja wrote:Naravno da su žene bolji vozači.... osim Blentine žene

pa mogu ti reci da moja zena ovdje spada medju bolje vozaciceMaja wrote:Naravno da su žene bolji vozači.... osim Blentine žene

Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
sestro draga ne grijesi duselola_bunny wrote:definitivno zene
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
kazu ko je odlicanlisko wrote:ovo je nepotrebna tema ovdje zna se da smo mi bolji u potpunosti

slicno kao i sa kartama valjda

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- lisko
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
madam Bovary wrote:kazu ko je odlicanlisko wrote:ovo je nepotrebna tema ovdje zna se da smo mi bolji u potpunostislab je
![]()
slicno kao i sa kartama valjda![]()

mislim da su muški bolji ali ima i žena koje su dobri vozači