tenda od gore..preko cijele terase...ljuljačka sa strane...pa ti gledaj ak možeš..e šipak...

Moderator: Krokodil Behko
E u pravu sii uopšte me ne nervira kad komšije guraju nos svugdje. jeste da zakolutam očima ali ne reagujem, jer znam da je tako svugdje
Ma jok, jebe mi se za ono sto komsije rade jer nemam vremena za gluposti koje poneke komsije radeMaja wrote:a komsija jesi li ti znatiželjan
ne idem nikome, ne dolazi mi niko, pozdravimo se bas onako komsijskikomsija wrote:Meni je to bas simpaticno ali gori su oni sto bi vam i u frizider zavirili ili kada vam dodju samo razgledaju po kuci pa onda iznenada zapitaju: Auuu, zar niste kupili novi namjestaj cccc
Maja wrote:svako jutro kad pođem spavati u 4-4 i po (od kako je ramazan) moje komšije, muž i žena se taman probude. legnu da spavaju u 9 ljeti, a zimi u 6 naveče.
i svako jutro sa uživanjem slušam njihove razgovore![]()
ona se skoro i ne čuje, a on priča glasno ko u podne.
a oboje totalno nepismeni.
jutros se začu ezan. kaže komšija
eeee moj hodža...moj hodža....lako mi je za tebe...moj hodža... nikom ko tebi...ali doće dželat i po tebe![]()
i sad hodža završava s ezanom kaže komšija lailaheilala![]()
Zeno...hajde bona vamo vidi ove ljepote. što si se zabila u kuću (on spava po čitavo ljeto vani). bože moj što je studeno, ođe ne moreš bez deke mmmmmm.
znaš li ti kolikih ima brodova?
ona otamo: jok!
ima ima toliki´ da po sred njih ima bazen...veliki bazen...pun vode...a ljudi okolo sjede i uživaju od amerike do dobrovnika.
a šemsa otamo aaaaaaaa (čudi se)
bože moj što ne ustaje onaj osman vrag ga posro
komsija wrote:Meni je to bas simpaticno ali gori su oni sto bi vam i u frizider zavirili ili kada vam dodju samo razgledaju po kuci pa onda iznenada zapitaju: Auuu, zar niste kupili novi namjestaj cccc
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest