Paparaci tebi je pisalo 2003.godina ispod avatara i znam da sam se čudila kako to, pa si mi rekao kako tad nije bio ni aktivan forum (sve do laffovog dolaska, al ne znam koje godine).
Moderator: Krokodil Behko
da, istina. tad sam se registrovao zbog chat-a. niz godina me nista drugo sem toga nije zanimalo.Maja wrote:
Paparaci tebi je pisalo 2003.godina ispod avatara i znam da sam se čudila kako to, pa si mi rekao kako tad nije bio ni aktivan forum (sve do laffovog dolaska, al ne znam koje godine).
Krokodil Behko wrote: Ja sam tada imao internet od 1GB (regularno)
A paparaci dodje i spušta linkove. Jao, koliko sam ga puta prokleo zbog toga što trošim to malo jednog gigabajta a uvijek Šerif Konjević
Jednom mi je došao rn od 55 maraka i on mi je prvoosumnjičeni
Nije, Zv-online je napravio moj drug Kemo kao back-upKrokodil Behko wrote:Da nije zvornik online ili nešto slično? Čini mi se da sam slučajno vidjeo jedan takav forum - pustNeki zvornicki forum, fakat se vise ne sjecam kako se zvao.
Uvijek te zaboravim pitati. Otkud baš taj forum? Svakome je prvi forum neki domaći.gejsha wrote:Prvi forum na koji sam se registrovala bio je beogradcafe. Mislim da je to bilo nekada oko 2005.
Nemam pojma vjeruj mi.Maja wrote:Uvijek te zaboravim pitati. Otkud baš taj forum? Svakome je prvi forum neki domaći.gejsha wrote:Prvi forum na koji sam se registrovala bio je beogradcafe. Mislim da je to bilo nekada oko 2005.
Moguće da je toliko koštalo, u to doba je kod nas bio dial up.. a plaćalo se koliko potrošiš.. nije bilo ovo neograničeno.Krokodil Behko wrote:Čuj 2002. godine?
U to doba internet je kod nas bio možda i 50 maraka za 1 GB.
Meni su i 2009. dolazili računi od 50 i više maraka. A 2002. godine, samo su hadžijskagejsha wrote:Moguće da je toliko koštalo, u to doba je kod nas bio dial up.. a plaćalo se koliko potrošiš.. nije bilo ovo neograničeno.Krokodil Behko wrote:Čuj 2002. godine?
U to doba internet je kod nas bio možda i 50 maraka za 1 GB.
Uvijek mi veliki računi dolazili
1.SS forum-formalno,prvi post sam napisao na drugom forumu.Maja je napisao/la:
.
Koji je PRVI, ALI ZAISTA PRVI forum na koji ste se registrovali?
Kojeg datuma se to desilo?
Jeste li se znali registrovati?
Zašto vas je privukao baš taj forum i kako ste saznali za njega?
Jeste li odmah skontali sve forumske cake, citiranje, postavljanje videa, slika, korištenje pp-a.
Imate li neki biser kojeg biste podijelili s nama?
Jeste li se trudili da pišete pravilno....tačke, zarezi, veliko slovo, gramatika...sve na svom mjestu.
Da se pravdate/objašnjavate kad vas neko pogrešno shvati.
Je li vam taj prvi forum ostao u lijepom sjećanju, postoji li još uvijek i posjećujete li ga sada.
Koliko ste se promijenili od te prve registracije, pa do danas?
I na kraju, jeste li uopšte znali šta je svrha foruma?
Barem 20 puta mi se desilo kad bih s nekog chata zvala ovamo, pa kad im kažem forum, oni me pitaju šta je tema
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests