Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nisam nikada uspjela slikati i sada mi je krivo. Moj sin je prije neke tri godine dok sam bila na poslu napravio dekoraciju ispred kuce. Sklonio je se moje sto je bilo a na drvo ispred kuce okacio je federe od motora nekih deset komada crvenih, plavih, crnih, u par velikih je stavio galonice male i svijece u to, pa onda lanci od motora su visili na drvetu....Kad sam dosla kuci crkla sam se od smijeha , izgledalo je kao kod onih sto odkupljuju zeljezo. Ima cak i nekoliko svojih umjetnosti koje je vario od starog gvozdja kod muza u firmi. naravno je i to poredo.
ovako izgledaju ti federi, samo et drugih boja i velicina.
Fruit,prelijepo ti je dvorište,ali mogu misliti koliko tu ima posla...ja sad sadim samo višegodišnje cvijeće,ne mogu se svake godine iznova zafrkavati.....
Ja,nisam primijetila na slikama da imaš lavande,samo da znaš da uspijeva i u našim krajevima..kod mene poludila,ništa više oko nje ne može rasti....sad ću ja u biznis da pravim ulje....
Fatma wrote:Fruit,prelijepo ti je dvorište,ali mogu misliti koliko tu ima posla...ja sad sadim samo višegodišnje cvijeće,ne mogu se svake godine iznova zafrkavati.....
Minimum dva sahata dnevno,zaljevanje ili drugi poslovi.
Fatma wrote:Ja,nisam primijetila na slikama da imaš lavande,samo da znaš da uspijeva i u našim krajevima..kod mene poludila,ništa više oko nje ne može rasti....sad ću ja u biznis da pravim ulje....
Javi ako posao krene..
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Maja wrote:Meni tata napravi neku tečnost u onoj boci što se prska iz nje, s pumpicom (imaju li poseban naziv te boce ). Neka je tečnost pa se stavi kap toga u vodu a znam da na boci piše da je protiv svih insekata, al ne sjećam se naziva. Uglavnom, sve ih eliminiše.
Može se i organski, bez otrova, npr pokiseliti žaru/koprivu par dana pa onda time prskati. Samo smrdi ko...
Fruit, fantastična okućnica. Nekoliko puta sam prelazila fotografije uživajući u ljepoti. Vidjela sam olijander, posađen je direkt u zemlju. Kakva je klima kod tebe tj. koji dio BiH? Imam 4 velika-velika olijendare ali u vaznama, ne mogu zamisliti da budem bez njih, ali teško mi ih je uvijek sklanjati pred zimu, vraćati van u proljeće, da ne govorim o zemlji koju moram mjenjati svake godine.
Ciklama wrote:Fruit, fantastična okućnica. Nekoliko puta sam prelazila fotografije uživajući u ljepoti. Vidjela sam olijander, posađen je direkt u zemlju. Kakva je klima kod tebe tj. koji dio BiH? Imam 4 velika-velika olijendare ali u vaznama, ne mogu zamisliti da budem bez njih, ali teško mi ih je uvijek sklanjati pred zimu, vraćati van u proljeće, da ne govorim o zemlji koju moram mjenjati svake godine.
Hvala.Sad pročitah komentar,
Olijander je u velikoj vazni koju ukopam u zemlju i poslije sakrijem da se nevidi plastika.Zimi otkopam pa unesem u podrum.Nažalost to im je jedini nedostatak>.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Ciklama wrote:Fruit, fantastična okućnica. Nekoliko puta sam prelazila fotografije uživajući u ljepoti. Vidjela sam olijander, posađen je direkt u zemlju. Kakva je klima kod tebe tj. koji dio BiH? Imam 4 velika-velika olijendare ali u vaznama, ne mogu zamisliti da budem bez njih, ali teško mi ih je uvijek sklanjati pred zimu, vraćati van u proljeće, da ne govorim o zemlji koju moram mjenjati svake godine.
Hvala.Sad pročitah komentar,
Olijander je u velikoj vazni koju ukopam u zemlju i poslije sakrijem da se nevidi plastika.Zimi otkopam pa unesem u podrum.Nažalost to im je jedini nedostatak>.
Ti imaš još više posla nego mi, a ja se obradovala da bi se mogao obdržati vani.