BDSM ...ili sado te mazo
Moderators: spacebound, Duminjo
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
- Status: Offline
Re: Sado-mazo
zanimljivo,,,ovo ,,samo"evergreen wrote:Ko zna (ah, nitko, nitko nista ne zna, krhko je znanje!)
SM asocira odmah na lisice lance bičeve rukavice kožne čizme i onu smiješnu kapu (a sve skupa mene opet asocira ne gay pubove s brkatim "motociklistima" ili pedere obučene u polUcijsku uniformu..) hoću reći, u kontekstu SM lično preferiram "samo" rough sex, spanking, throatfuck i role playing
pa treba za sve te radnje slobodnog vremena na pretek,,

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
-
- Na probnom
Grub sex, vezivanje....
Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
Re: Grub sex, vezivanje....
Odi na kavu s prijateljicama.Persephone wrote:Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
draga moja ako vec hoce da ga zlostavljas, dovedi ga kuci, svezi za radijator i upregni da ti uradi generalku kuci. Ako ga vec ne mozes odvest sebi onda dodjite kod mene ima posla koliko hoce. Ako mozda vise voli biti vani ima se prekopati basta, posaditi trava itd.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9148 times
- Been thanked: 10859 times
Ili još bolje. Neka mu naruči neku profesinalku i nek joj plati da ga premlati na mrtvo imeKatja wrote:Odi na kavu s prijateljicama.Persephone wrote:Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?

-
- Na probnom
Ja se plasim da se ne naljuti ako ga tako ostavim? Rekao mi je da ga vezem samo a onda radim sta zelim 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
a koliko je tebi i njemu godina... sudeci po onom postu za antibebi pilule, vi ste izgleda oboje pozeleniPersephone wrote:Ja se plasim da se ne naljuti ako ga tako ostavim? Rekao mi je da ga vezem samo a onda radim sta zelim

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8583 times
- Been thanked: 5311 times
Katja wrote:Odi na kavu s prijateljicama.Persephone wrote:Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?

The Dark Side Of The Forum...
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7424 times
- Been thanked: 17253 times
Perse takve stvari se ne mogu naučiti preko foruma. Ili imaš damar za to ili nemaš 

- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
uvijek bilo i ostalo,ko zna-zna!...Maja wrote:Perse takve stvari se ne mogu naučiti preko foruma. Ili imaš damar za to ili nemaš

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9654 times
ne ko zna0zna, nego ko voli taj i radi... Mogu ja znat ,a sta ako me ne pali? Cemu onda? 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- komsija
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 2 times
Nisam ljubitelj takvih "igara" ali oni koji zele neka to i rade i ne osudjujem ih
Najbitnije je da to nekome odgovara i nije na silu
Ovdje na forumu niko ne bi priznao da tako nesto radi zato je pogresno mjesto traziti savjet za te "igrice"
Postoji google pa opici i trazi jer za tako nesto postoje stranice koje sigurno mogu pomoci
Najbitnije je da to nekome odgovara i nije na silu
Ovdje na forumu niko ne bi priznao da tako nesto radi zato je pogresno mjesto traziti savjet za te "igrice"
Postoji google pa opici i trazi jer za tako nesto postoje stranice koje sigurno mogu pomoci
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
- Jonas
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 448 times
Podigni temperaturu u spavaćoj sobi.Persephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
Jao, višak vremena i dosada su gadne stvari.
Sheval wrote:Da,višak vremena je je gadna stvar.
Evo ja kad sam došao s posla,prije nekih pola sata,da ti pravo kažem...pojebao ženu,a kera zavezao za radijator.
Dobro je dok ne zamijenim sve to u silnoj žurbi

Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
E tačno ste šašavi,šta sve iščitah
Što reče komšija nisam sad za neke grube igrice,ali ne osuđujem,dobro vezivanje mi je ok.ali sad batinanje mi je malo čudno...
A čuj,ništa ako traži,ispuni mu ali naravno samo pod uvjetom da se to i tebi sviđa,a ne zato sto se njemu sviđa,inace ces zaglaviti u odnosu koji ti ne odgovara,ako jednom pristaneš...
Zamisli sve u glavi zbog cega se ljutiš na njega i ožeži

Što reče komšija nisam sad za neke grube igrice,ali ne osuđujem,dobro vezivanje mi je ok.ali sad batinanje mi je malo čudno...
A čuj,ništa ako traži,ispuni mu ali naravno samo pod uvjetom da se to i tebi sviđa,a ne zato sto se njemu sviđa,inace ces zaglaviti u odnosu koji ti ne odgovara,ako jednom pristaneš...

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
nemj ih bona nagovarat, nece se djeca znat odvezatZagorka wrote:E tačno ste šašavi,šta sve iščitah![]()

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
Luna. wrote:nemj ih bona nagovarat, nece se djeca znat odvezatZagorka wrote:E tačno ste šašavi,šta sve iščitah![]()

i da,imajte mobitel pri ruci,ako ste krene po zlu

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time