mario_cro wrote:
Vidiš kako sam ja fin mladić.Mene je ArBiH protjerala iz Tuzle ,zapalili mi kuću ,otac mi dobio otkaz,živio sam u samostanu 5 godina radi toga i bio sirotinja pola svog života radi svega tog.
I ja sam opet došao na jedan Bosanski forum sa poštovanjem prema Bošnjacima ,apsolutno bez ikakve mržnje.Ja poštujem vaše i očekujem da vi poštujete moje.
nisam ni tvrdila da si los mladic, razgovaramo normalno.
i besmisleno je voditi diskusiju o tome ko je vise stradao, stradali smo svi. (teska tema)
postujem i ja tvoje zelje pripadnosti, nemam nista protiv. evo, ne bi mi smetala televizija na hrvatskom jeziku, zar ne? to su za mene sitnice.
mario_cro wrote:
Herceg-Bosna je naš stari Hrvatski naziv i nije ti to u redu stavljat u isti koš sa Republikom Srpskom.Ako ćemo gledat šta je nastalo na zločinu ,onda je i bivša Alijina Republika Bosna i Hercegovina nastala na zločinu jer su etnički očistili sve prostore kojima su vladali.
herceg-bosna, republika srpska, eto i ta alijina republika nemaju mjesta u mojoj Bosni i Hercegovini. shvatas li me?
Bosna i Hercegovina je Bosna i Hercegovina! Sta je toliko lose u tom prokletom imenu? Sta je lose u tim SRCOLIKIM granicama? eto, budi sretan hrvat u svojoj domovini Bosni i Hercegovini

idi u crkvu i moli se Isusu

nosi najveci krst oko vrata i pricaj strogo hrvatski jezik u Bosni i Hercegovini; ako je to tvoj nacin religioznog ili bilo kog drugog izrazavanja. idiota ce uvijek biti - mojima ces smetati ti, a tvojima ja....

ali valjda mi (ti i ja na primjer) treba da imamo neki zajednicki cilj. MIR majka mu stara!
Ako si za mir, nosices veci teret nego vecina, na veliku zalost....jer:
ne spominji mi ni HB, ni RS, ni AR

to su tudji ideali, a ti nisi politicar. ti si pripadnik bosanskohercegovacke mase

to mi je bas cool.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.