Moderator: spacebound
viki wrote: Samo jedno mi nije jasno: hoće li ta deca, takodje, da postanu homoseksualna kad odrastu i ko to, uopšte, može sa sigurnošću da zna?
Krokodil Behko wrote:Licno mislim da su pederi prava posast danasnjice i da bi bilo najbolje da se oni fino pobiju svi.. Nema tu nikakvih dilema oko toga... bas kao sto mislim da zene koje podrzavaju pedere..nikako ne mogu biti zene jer znam i razloge zbog kojih to cine..
Eventualno bi one neupucene zene koje su pripadnici pederskog pokreta na neki nacin prevarili,e takve bi mogle i biti normalne nakon bolnickog lijecenja..
Stvarno ne znam kako musko dupe moze biti zanimljivije muskarcima od vlazne mace.. i lijepih cica.. Pa ko ih ne bi pobio u pm !!
Jedan od razloga,navela je bmw upravo... Osobe koje su fizicki (polni organ) ili psihicki (u glavi) poremecene.. Dakle,razne frigiduse i muskobane,koje i nisu zene.. Na taj nacin,varaju posten svijet kad stanu pred kamere i kazu "mi kao zene nemamo nista protiv pedera" .. Jer one kao takve,ne mogu ni biti zene.. Svi znamo sta je zena i sta zenu cini zenom..Maja wrote:Krokodil Behko wrote:Licno mislim da su pederi prava posast danasnjice i da bi bilo najbolje da se oni fino pobiju svi.. Nema tu nikakvih dilema oko toga... bas kao sto mislim da zene koje podrzavaju pedere..nikako ne mogu biti zene jer znam i razloge zbog kojih to cine..
Eventualno bi one neupucene zene koje su pripadnici pederskog pokreta na neki nacin prevarili,e takve bi mogle i biti normalne nakon bolnickog lijecenja..
Stvarno ne znam kako musko dupe moze biti zanimljivije muskarcima od vlazne mace.. i lijepih cica.. Pa ko ih ne bi pobio u pm !!
da čujem![]()
i uspud da pitam bi li isto tako postupio sa lezbejkama
novembar wrote:Nek su zivi i zdravi, pa sta god da su.
Naravno, mene nek ne diraju.
te osobe koje izgledaju kao žene a imaju muški polni organ su hermafroditi i taj polni organ nema veze s njihovim seksualnim opredjeljenjem. uglavnom te osobe unatoč penisu imaju i jajnike. priroda se malo poigrala s njima, ali to ne znači da su psihički poremećeni. ovo što ti pišeš je jako, jako ružno. znači ja sebe trebam svrstati u jednu od ovih grupa...ili sam frigiduša ili muškobanjasta...ma biće da imam k.... među nogama, pa zato nemam ništa protiv homoseksualaca.Krokodil Behko wrote:
Osobe koje su fizicki (polni organ) ili psihicki (u glavi) poremecene.. Dakle,razne frigiduse i muskobane,koje i nisu zene.. Na taj nacin,varaju posten svijet kad stanu pred kamere i kazu "mi kao zene nemamo nista protiv pedera" .. Jer one kao takve,ne mogu ni biti zene.. Svi znamo sta je zena i sta zenu cini zenom..
šta ti sad ovo značiOsim toga,tu su i neke prirodno poremecene zene koje ne shvataju znacaj prirodnih veza nego su im prece karijere,ideali,drustvene aktivnosti i sve ostalo sto porodicu ne znaci... Jedan podug post kao preventivu napisah nekad na "nekom" forumu..i bio sam izresetan zbog sirenja islamisticke propagande.. A sve sto sam zelio reci,da vrijednosti koje sa sobom donosi obitelj ne mogu odmijeniti nikakve karijere i ideali. Upravo zbog takvih zena,ovaj pesovanluk se i siri svijetom kao kuga.. Svaki pi.konja na kugli zemaljskoj,nesiguran u sebe i svoje muske vrijednosti..
bjezi u glavi od samog sebe a u fizickom zivou,pronalazi istog takvog..ili nekog tipa koji je svakako poremecen ili je nezanimljiv mnogim zenama iz nekih razloga pa odluci da udara tamo,gdje jedino moze i udarati.. Nema tu niceg lijepog niti bilo kakve umjetnosti.
negdje si čitao.... daj ti dokaz za to, pošto, iskreno, ne vjerujem.Ako mislis da se to odvija spontano..misli se na sirenje tog pokreta,varas se kao niko nikada na kugli zemaljskoj. Evo primjer Negdje skoro,u sasvim ozbiljnim novinama,procitah da je u Britaniji,u udzbenike za djecu predskolskog uzrasta uvrstena prica o dva prelijepa princa koji se ljube stalno.
Dakle,pesovani su vec osvojili i srednje i osnovne skole kroz udzbenike i sada su nasrnuli na glave (citaj zivote) malecke djece..da ih otruju odmah u zacetku i da nikada od njih,ne postanu normalni ljudi. Kao sto vidis,i taj pokret se siri kao i ostale sekte... Na krajnje pogan i podmukao nacin..
ne bi mi bilo drago. a djecu uče u školama mnogim glupostima. bolje da se malo posveti pažnja ko su ti ljudi koji im predaju i šta im govore.Da li bi tebi bilo drago da neko tvoje dijete od 5 godina,uci tim stvarima i to na nacin naveden u toj prici... Dva prelijepa muskarca bez mane,koji su ono bas princevi...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhNa taj nacin,zele razviti fantaziju u glavama djece kako samo najbolji muskarci na svijetu mogu biti pederi i da se oni trebaju truditi da to i dostignu..
misliš ne voliš ih zato što nemaš šansi kod njih.. ali ih rado gledaš kako se ližu mmmmm, diraju po sikamaMozda sam konzervativan po tom pitanju ali sto je poganluk poganluk je i podrzavam sve ama bas sve represalije prema pesovanima i svim zenama koje ih podrzavaju..
Naravno da ne volim ni lezbace jer sta cu ja njoh voliti kad one mene ne vole..
bezbeli da nijeJedno malo pitanje na kraju..ako moze ???
Kako ce ljudski rod opstati ako bi svi trebali biti pederi i lezbace ??
Cak i da oni imaju neku svijest o tome,to bi znacilo da ce se djeca radjati iz epruveta i da nikada nece u zivotu osjetiti ljubav izmedju svojih roditelja niti ce ti roditelji zivjeti zajedno i zajedno podizati tu djecu onako kako je og zapovijedio.
kakvi ce to biti ljudi,kad odrastu bez porodicnog okruzenja ??
Misli se na prirodno porodicno okruzenje..
Mensecini da napredujemo dobro,da u buducnosti,na taj nacin,stvorimo neemotivne ljude koji nece imati blage veze sa pravom ljubavi.. ili prema roditeljima,ili prema bratu-sestri-rodbini..a pogotovo prema osobi suprotnog pola..
Nije li ovo sve ovakohaaa.. Majcek...
Sve se moze kad se hoce.. I velike holivudske dive,rode i po petero djece..Maja wrote:
te osobe koje izgledaju kao žene a imaju muški polni organ su hermafroditi i taj polni organ nema veze s njihovim seksualnim opredjeljenjem. uglavnom te osobe unatoč penisu imaju i jajnike. priroda se malo poigrala s njima, ali to ne znači da su psihički poremećeni.ovo što ti pišeš je jako, jako ružno. znači ja sebe trebam svrstati u jednu od ovih grupa...ili sam frigiduša ili muškobanjasta...ma biće da imam k.... među nogama, pa zato nemam ništa protiv homoseksualaca.
U svakom slucaju nisu normalne osobe i njihovo misljenje nije bitno.. dakle...degenerici..
To ti najbolje znas sta imas medju nogama..pa prema tome,treba tako i da razmisljas... logicno.. zar ne ??
ima ih i koji su pokusavali.. trzali i pricali glupe price..ja stavarno ne mogu da razumijem kako nekome može smetati nečije seksualno opredjeljenje. misliš ti ako sredneš pedera da će te ovaj odmah početi bariti i kad vidi da se ti opireš povalit će te pa silovati... valjda se ni njima svi ne sviđaju isto kao što heteroseksualcima ne sviđaju sve osobe suprotnog spola. ja ne znam kako, ali oni osjete kad neko ima tih sklonosti...znaju kome treba prići. a i ako pogriješe pa pokušaju nešto s nekim ko je hetero šta sad.... treba li ih ubiti zbog toga? jednostavno ima kažeš da ti to ne voliš i gotovo. ili su možda tebi pričali da homići ozlijede onog ko ih odbije.....
Naravno da im se ne svidjam.. Kako se normalan covjek moze svifjeti tim sexualnim zombijima ??
šta ti sad ovo znači
da su pederi nastali zbog toga što žene ganjaju karijere, što su samostalne i što nisu više mašine za rađanje i roboti za obavljanje kućnih poslova, pa su se muškarci našli u neobranom grožđu i onda su se okrenuli svom spolu?
bjezi u glavi od samog sebe a u fizickom zivou,pronalazi istog takvog..ili nekog tipa koji je svakako poremecen ili je nezanimljiv mnogim zenama iz nekih razloga pa odluci da udara tamo,gdje jedino moze i udarati.. Nema tu niceg lijepog niti bilo kakve umjetnosti.
Bila je i prva recenica u tom citatu koja se ne odnosi samo na one nezanimljive ali ti si je namjerno previdjela jer ti nije bitna istina.. Nastupas ostrasteno u odbrani pesovana.... haman ???znači riki martin je nezanimljiv ženama :lol
george michael?
onaj sakis..kako ono...što je predstavljao grčku na eurosongu
itd
Pisalo je prije desetak dana u Avazu.. potrazio sam i ne mogu da nadjem taj clanak..ako hoces vjeruj a ako neces ne moras.. ja ne bih lagao da ima ako nema..a ako je bas vazno,potrazicu opet..negdje si čitao.... daj ti dokaz za to, pošto, iskreno, ne vjerujem.
ako je tako onda ću se složiti da to nije ok
Da li bi tebi bilo drago da neko tvoje dijete od 5 godina,uci tim stvarima i to na nacin naveden u toj prici... Dva prelijepa muskarca bez mane,koji su ono bas princevi...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahh
ma jah.. stalno mastam o njima.. nigdje nijednu zensku ne upoznah pa nemam preca posla nego da razmisljam o lezbacama..misliš ne voliš ih zato što nemaš šansi kod njih.. ali ih rado gledaš kako se ližu mmmmm, diraju po sikamanemoj mi reći da nikad to nisi gledao na netu
![]()
[/quote]zar ti stvarno misliš da bi I K A D svijetom mogli zavladati homoseksualci? zar stvarno to misliš? bolan pa da se uvede u školu predmet za promovisanje homoseksualizma, da sami papa kaže da je to prava stvar, da nas stalno bombarduju s tim...misliš da bi svi prihvatili to i odjednom počeli ljubiti isti spol? to je u tebi, s tim se rodiš... ili jesi ili nisi. NIKO te ne može na to nagovoriti da ti ne znam koliko ispiraju mozak ako ti ne osjetiš poriv u sebi. tako što se toga tiče ne trebaš se bojati da će se jednog dana djeca rađati iz epruvete.
Ni Hitlera nisu ozbiljno shvatili na vrijeme pa sta je bilo ??
On bar nije bio peder..![]()
i da zaključim pošto se nemam namjeru više raspravljati
ja ne podržavam, ja ne uzdižem, ja ne ideališem i ja ne opravdavam homoseksualce, ali ih prihvatam. to je nešto što je jače od tebe i nema smisla da ih sada mi KAKO TI KAŽEŠ ubijamo samo zato što VOLE ILI SE HEBU sa istim spolom. znači oni nama ni na koji način ne mogu naškoditi. mi smo ti koji ih zlostavljamo i fizički i verbalno, a ne oni nas. i neka je stid svakoga ko kaže da bi ih pobio samo zato što ne vole suprotni spol. i ja nekad u sebi negodujem i zakolutam očima kad vidim homoseksualca koji se obuče u rozo, utegne, stavi sjaj na usne ili silikon u njih (jer i njih ima takvih, a i normalnih za koje nikad ne bi rekao da su homići)kvaka i jeste u tome sto oni jesu i bit ce u tom kosu..kao i ostali bolesni olos ove planete..ali sad da ih vrijeđam, da bježim od njih, pričam ružno o njima ili da ih trpam u isti koš sa ubicama, lopovima, pedofilima, nasilnicima, što rade mnogi, je presmješno.
ako ti se ne sviđaju kloni ih se i gotovo.
Po mom misljenju,oni nemaju pravo da budu tretirani kao ljudi jer je ljudima dato da se vole i razmnozavaju medju sobom..pa prema tome,ako odstupe od ove glavne karakteristike onda nisu ljudi.. logicno ??
nisam ni za to da im se dozvoli usvajanje djece ako i to budeš spominjao kasnije kao jedan od argumenata.
Krokodil Behko wrote:Homoseksualnost prahistorijski genetski poremecaj ???
http://www.znanost.com/clanak/serotonin ... uksualnost
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests