LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

Total votes: 66

Amazonka
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: HOMOSEKSUALNOST

Post by Amazonka » 18 Nov 2010, 15:00

Niti mi smetaju, niti ih podržavam i volim....Jednostavno, ne primjećujem ih :) :ples
Last edited by adacta on 01 Feb 2011, 09:21, edited 1 time in total.
Reason: off obrisan
Odustajem od svih traženja pravde, istine, odustajem od pokušaja
da ideale podredim vlastitom životu, odustajem od svega što sam
još jučer smatrala nužnim za nekakav dobar početak, ili dobar kraj.

Vjerojatno bih odustala i od sebe same, ali ne mogu. Jer, ko će
ostati ako se svi odreknemo sebe i pobjegnemo u svoj strah?....

Image

__Witch__
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by __Witch__ » 18 Nov 2010, 23:58

viki wrote: Samo jedno mi nije jasno: hoće li ta deca, takodje, da postanu homoseksualna kad odrastu i ko to, uopšte, može sa sigurnošću da zna?

Hahahahahah, umri ja od smijeha, hahahahahah :D :srce

Ja bih im dozvolila i brakove i usvajanje djece ... :) :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9125 times
Been thanked: 10825 times

Post by Krokodil Behko » 09 Apr 2011, 23:04

Licno mislim da su pederi prava posast danasnjice i da bi bilo najbolje da se oni fino pobiju svi.. Nema tu nikakvih dilema oko toga... bas kao sto mislim da zene koje podrzavaju pedere..nikako ne mogu biti zene jer znam i razloge zbog kojih to cine..
Eventualno bi one neupucene zene koje su pripadnici pederskog pokreta na neki nacin prevarili,e takve bi mogle i biti normalne nakon bolnickog lijecenja..
Stvarno ne znam kako musko dupe moze biti zanimljivije muskarcima od vlazne mace.. i lijepih cica.. Pa ko ih ne bi pobio u pm !! :puca

bmw
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by bmw » 09 Apr 2011, 23:51

da svako uzme ono sto mu je zelja, to je moje misljenje. Ja ne mogu postati lezbejka, ma koliko se trudila jer moje tijelo nikada nece reagovati na tijelo zene kao na tijelo muskarca. Iz tog razloga mislim da je tesko glumiti da si peder ili lezbejka ako to stvarno nisi. Cudno je da se mi (barem ja) hetero, osjecamo neugodno u drustvu osobe istog pola koja je homoseksualac jer odmah mislimo da i od nas nesto hoce, a ne mora uopste znaciti.
Koliko god bila naprednog misljenja, jos uvijek nisam dostigla razmisljanje "zapadnjaka".
Npr. kod mene na treningu ima jedna zenska koja voli zene, neka je....sve dok nije dosla sa nama da se tusira jer sam opazila da ima muski polni organ.
I...naravno...razovarala sam sa ostalim zenskim da li im to smeta jer ona je ipak musko a one, sve do jedne rekose:" Ne ona je zena, nije bitno sta je "dole" vec kako se osjecas.
To je druga tema...ali eto..ima svasta na svijetu, ne smetaju mi, niti ih osudjujem, niti podrzavam, drago mi je da nisam rodjena kao jedna od tih jer mislim da im nije lako iz puno razloga.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7391 times
Been thanked: 17201 times

Post by Maja » 10 Apr 2011, 10:01

Krokodil Behko wrote:Licno mislim da su pederi prava posast danasnjice i da bi bilo najbolje da se oni fino pobiju svi.. Nema tu nikakvih dilema oko toga... bas kao sto mislim da zene koje podrzavaju pedere..nikako ne mogu biti zene jer znam i razloge zbog kojih to cine..
Eventualno bi one neupucene zene koje su pripadnici pederskog pokreta na neki nacin prevarili,e takve bi mogle i biti normalne nakon bolnickog lijecenja..
Stvarno ne znam kako musko dupe moze biti zanimljivije muskarcima od vlazne mace.. i lijepih cica.. Pa ko ih ne bi pobio u pm !! :puca

da čujem :D

i uspud da pitam bi li isto tako postupio sa lezbejkama

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 10 Apr 2011, 10:38

Maja wrote:
Krokodil Behko wrote:Licno mislim da su pederi prava posast danasnjice i da bi bilo najbolje da se oni fino pobiju svi.. Nema tu nikakvih dilema oko toga... bas kao sto mislim da zene koje podrzavaju pedere..nikako ne mogu biti zene jer znam i razloge zbog kojih to cine..

da čujem :D

i uspud da pitam bi li isto tako postupio sa lezbejkama
Jedan od razloga,navela je bmw upravo... Osobe koje su fizicki (polni organ) ili psihicki (u glavi) poremecene.. Dakle,razne frigiduse i muskobane,koje i nisu zene.. Na taj nacin,varaju posten svijet kad stanu pred kamere i kazu "mi kao zene nemamo nista protiv pedera" .. Jer one kao takve,ne mogu ni biti zene.. Svi znamo sta je zena i sta zenu cini zenom..
Osim toga,tu su i neke prirodno poremecene zene koje ne shvataju znacaj prirodnih veza nego su im prece karijere,ideali,drustvene aktivnosti i sve ostalo sto porodicu ne znaci... Jedan podug post kao preventivu napisah nekad na "nekom" forumu..i bio sam izresetan zbog sirenja islamisticke propagande.. A sve sto sam zelio reci,da vrijednosti koje sa sobom donosi obitelj ne mogu odmijeniti nikakve karijere i ideali. Upravo zbog takvih zena,ovaj pesovanluk se i siri svijetom kao kuga.. Svaki pi.konja na kugli zemaljskoj,nesiguran u sebe i svoje muske vrijednosti..bjezi u glavi od samog sebe a u fizickom zivou,pronalazi istog takvog..ili nekog tipa koji je svakako poremecen ili je nezanimljiv mnogim zenama iz nekih razloga pa odluci da udara tamo,gdje jedino moze i udarati.. Nema tu niceg lijepog niti bilo kakve umjetnosti.

Ako mislis da se to odvija spontano..misli se na sirenje tog pokreta,varas se kao niko nikada na kugli zemaljskoj. Evo primjer Negdje skoro,u sasvim ozbiljnim novinama,procitah da je u Britaniji,u udzbenike za djecu predskolskog uzrasta uvrstena prica o dva prelijepa princa koji se ljube stalno.
Dakle,pesovani su vec osvojili i srednje i osnovne skole kroz udzbenike i sada su nasrnuli na glave (citaj zivote) malecke djece..da ih otruju odmah u zacetku i da nikada od njih,ne postanu normalni ljudi. Kao sto vidis,i taj pokret se siri kao i ostale sekte... Na krajnje pogan i podmukao nacin.. Da li bi tebi bilo drago da neko tvoje dijete od 5 godina,uci tim stvarima i to na nacin naveden u toj prici... Dva prelijepa muskarca bez mane,koji su ono bas princevi... Na taj nacin,zele razviti fantaziju u glavama djece kako samo najbolji muskarci na svijetu mogu biti pederi i da se oni trebaju truditi da to i dostignu..
Mozda sam konzervativan po tom pitanju ali sto je poganluk poganluk je i podrzavam sve ama bas sve represalije prema pesovanima i svim zenama koje ih podrzavaju..
Naravno da ne volim ni lezbace jer sta cu ja njoh voliti kad one mene ne vole..

Jedno malo pitanje na kraju..ako moze ???
Kako ce ljudski rod opstati ako bi svi trebali biti pederi i lezbace ??
Cak i da oni imaju neku svijest o tome,to bi znacilo da ce se djeca radjati iz epruveta i da nikada nece u zivotu osjetiti ljubav izmedju svojih roditelja niti ce ti roditelji zivjeti zajedno i zajedno podizati tu djecu onako kako je og zapovijedio.
kakvi ce to biti ljudi,kad odrastu bez porodicnog okruzenja ??
Misli se na prirodno porodicno okruzenje..
Mensecini da napredujemo dobro,da u buducnosti,na taj nacin,stvorimo neemotivne ljude koji nece imati blage veze sa pravom ljubavi.. ili prema roditeljima,ili prema bratu-sestri-rodbini..a pogotovo prema osobi suprotnog pola..
Nije li ovo sve ovako :obrve haaa.. Majcek... :kafa

novembar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by novembar » 10 Apr 2011, 15:39

Nek su zivi i zdravi, pa sta god da su.
Naravno, mene nek ne diraju.
Mudrom mozes reci frtalj, pametnom pola, a budali moras reci sve.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 10 Apr 2011, 16:47

novembar wrote:Nek su zivi i zdravi, pa sta god da su.
Naravno, mene nek ne diraju.

pa poenta je valjda sto oni nece da te diraju :plavi

novembar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by novembar » 10 Apr 2011, 17:30

Pa ja opcenito govorim za musko i zensko :)
Mudrom mozes reci frtalj, pametnom pola, a budali moras reci sve.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 10 Apr 2011, 17:41

Krokodil Behko wrote:
Osobe koje su fizicki (polni organ) ili psihicki (u glavi) poremecene.. Dakle,razne frigiduse i muskobane,koje i nisu zene.. Na taj nacin,varaju posten svijet kad stanu pred kamere i kazu "mi kao zene nemamo nista protiv pedera" .. Jer one kao takve,ne mogu ni biti zene.. Svi znamo sta je zena i sta zenu cini zenom..
te osobe koje izgledaju kao žene a imaju muški polni organ su hermafroditi i taj polni organ nema veze s njihovim seksualnim opredjeljenjem. uglavnom te osobe unatoč penisu imaju i jajnike. priroda se malo poigrala s njima, ali to ne znači da su psihički poremećeni. ovo što ti pišeš je jako, jako ružno. znači ja sebe trebam svrstati u jednu od ovih grupa...ili sam frigiduša ili muškobanjasta...ma biće da imam k.... među nogama, pa zato nemam ništa protiv homoseksualaca.
ja stavarno ne mogu da razumijem kako nekome može smetati nečije seksualno opredjeljenje. misliš ti ako sredneš pedera da će te ovaj odmah početi bariti i kad vidi da se ti opireš povalit će te pa silovati... valjda se ni njima svi ne sviđaju isto kao što heteroseksualcima ne sviđaju sve osobe suprotnog spola. ja ne znam kako, ali oni osjete kad neko ima tih sklonosti...znaju kome treba prići. a i ako pogriješe pa pokušaju nešto s nekim ko je hetero šta sad.... treba li ih ubiti zbog toga? jednostavno ima kažeš da ti to ne voliš i gotovo. ili su možda tebi pričali da homići ozlijede onog ko ih odbije.....
Osim toga,tu su i neke prirodno poremecene zene koje ne shvataju znacaj prirodnih veza nego su im prece karijere,ideali,drustvene aktivnosti i sve ostalo sto porodicu ne znaci... Jedan podug post kao preventivu napisah nekad na "nekom" forumu..i bio sam izresetan zbog sirenja islamisticke propagande.. A sve sto sam zelio reci,da vrijednosti koje sa sobom donosi obitelj ne mogu odmijeniti nikakve karijere i ideali. Upravo zbog takvih zena,ovaj pesovanluk se i siri svijetom kao kuga.. Svaki pi.konja na kugli zemaljskoj,nesiguran u sebe i svoje muske vrijednosti..
šta ti sad ovo znači :D
da su pederi nastali zbog toga što žene ganjaju karijere, što su samostalne i što nisu više mašine za rađanje i roboti za obavljanje kućnih poslova, pa su se muškarci našli u neobranom grožđu i onda su se okrenuli svom spolu?
bjezi u glavi od samog sebe a u fizickom zivou,pronalazi istog takvog..ili nekog tipa koji je svakako poremecen ili je nezanimljiv mnogim zenama iz nekih razloga pa odluci da udara tamo,gdje jedino moze i udarati.. Nema tu niceg lijepog niti bilo kakve umjetnosti.

znači riki martin je nezanimljiv ženama :lol
george michael?
onaj sakis..kako ono...što je predstavljao grčku na eurosongu
itd
Ako mislis da se to odvija spontano..misli se na sirenje tog pokreta,varas se kao niko nikada na kugli zemaljskoj. Evo primjer Negdje skoro,u sasvim ozbiljnim novinama,procitah da je u Britaniji,u udzbenike za djecu predskolskog uzrasta uvrstena prica o dva prelijepa princa koji se ljube stalno.
Dakle,pesovani su vec osvojili i srednje i osnovne skole kroz udzbenike i sada su nasrnuli na glave (citaj zivote) malecke djece..da ih otruju odmah u zacetku i da nikada od njih,ne postanu normalni ljudi. Kao sto vidis,i taj pokret se siri kao i ostale sekte... Na krajnje pogan i podmukao nacin..
negdje si čitao.... daj ti dokaz za to, pošto, iskreno, ne vjerujem.
ako je tako onda ću se složiti da to nije ok
Da li bi tebi bilo drago da neko tvoje dijete od 5 godina,uci tim stvarima i to na nacin naveden u toj prici... Dva prelijepa muskarca bez mane,koji su ono bas princevi...
ne bi mi bilo drago. a djecu uče u školama mnogim glupostima. bolje da se malo posveti pažnja ko su ti ljudi koji im predaju i šta im govore.
ali u svakom slučaju ne bih učila djecu da ih mrze
Na taj nacin,zele razviti fantaziju u glavama djece kako samo najbolji muskarci na svijetu mogu biti pederi i da se oni trebaju truditi da to i dostignu..
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahh
Mozda sam konzervativan po tom pitanju ali sto je poganluk poganluk je i podrzavam sve ama bas sve represalije prema pesovanima i svim zenama koje ih podrzavaju..
Naravno da ne volim ni lezbace jer sta cu ja njoh voliti kad one mene ne vole..
misliš ne voliš ih zato što nemaš šansi kod njih.. ali ih rado gledaš kako se ližu mmmmm, diraju po sikama :obrve nemoj mi reći da nikad to nisi gledao na netu :oo
Jedno malo pitanje na kraju..ako moze ???
Kako ce ljudski rod opstati ako bi svi trebali biti pederi i lezbace ??
Cak i da oni imaju neku svijest o tome,to bi znacilo da ce se djeca radjati iz epruveta i da nikada nece u zivotu osjetiti ljubav izmedju svojih roditelja niti ce ti roditelji zivjeti zajedno i zajedno podizati tu djecu onako kako je og zapovijedio.
kakvi ce to biti ljudi,kad odrastu bez porodicnog okruzenja ??
Misli se na prirodno porodicno okruzenje..
Mensecini da napredujemo dobro,da u buducnosti,na taj nacin,stvorimo neemotivne ljude koji nece imati blage veze sa pravom ljubavi.. ili prema roditeljima,ili prema bratu-sestri-rodbini..a pogotovo prema osobi suprotnog pola..
Nije li ovo sve ovako :obrve haaa.. Majcek... :kafa
bezbeli da nije :D
zar ti stvarno misliš da bi I K A D svijetom mogli zavladati homoseksualci? zar stvarno to misliš? bolan pa da se uvede u školu predmet za promovisanje homoseksualizma, da sami papa kaže da je to prava stvar, da nas stalno bombarduju s tim...misliš da bi svi prihvatili to i odjednom počeli ljubiti isti spol? to je u tebi, s tim se rodiš... ili jesi ili nisi. NIKO te ne može na to nagovoriti da ti ne znam koliko ispiraju mozak ako ti ne osjetiš poriv u sebi. tako što se toga tiče ne trebaš se bojati da će se jednog dana djeca rađati iz epruvete.

i da zaključim pošto se nemam namjeru više raspravljati
ja ne podržavam, ja ne uzdižem, ja ne ideališem i ja ne opravdavam homoseksualce, ali ih prihvatam. to je nešto što je jače od tebe i nema smisla da ih sada mi KAKO TI KAŽEŠ ubijamo samo zato što VOLE ILI SE HEBU sa istim spolom. znači oni nama ni na koji način ne mogu naškoditi. mi smo ti koji ih zlostavljamo i fizički i verbalno, a ne oni nas. i neka je stid svakoga ko kaže da bi ih pobio samo zato što ne vole suprotni spol. i ja nekad u sebi negodujem i zakolutam očima kad vidim homoseksualca koji se obuče u rozo, utegne, stavi sjaj na usne ili silikon u njih (jer i njih ima takvih, a i normalnih za koje nikad ne bi rekao da su homići) ali sad da ih vrijeđam, da bježim od njih, pričam ružno o njima ili da ih trpam u isti koš sa ubicama, lopovima, pedofilima, nasilnicima, što rade mnogi, je presmješno.
ako ti se ne sviđaju kloni ih se i gotovo.

pošto znam da ćeš spominjati i parade da unaprijed kažem...da smo ih prihvatili onakve kakvi jesu ne bi ni bilo parada. oni sa paradama žele da se izbore za svoja prava, a ne da bi privukli druge. eto taman će neko reći vidi što im je fino e odoh i ja u pedere. kao što sam rekla s tim se rodiš. samo neki bi izgleda željeli da se takvi uopće ne izjašnjavaju o svojoj seksualnosti. da se kriju i ožene, dobiju djecu, pa varaju ženu s muškarcem kojeg bi možda dovodili u kuću i predstavljali ženi kao prijatelja. ili bi bili pošteni, ne bi imali srca da to rade ženi i djeci, ali bi patili čitav život jer to zapravo i ne bi bio život nego obična uloga koju bi morali igrati do smrti zbog nas komšija, kolega, braće, roditelja koji ne bi mogli podnijeti da je neko naš i u našem okruženju "nastran".

nisam ni za to da im se dozvoli usvajanje djece ako i to budeš spominjao kasnije kao jedan od argumenata.

toliko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 10 Apr 2011, 19:21

Maja wrote:
te osobe koje izgledaju kao žene a imaju muški polni organ su hermafroditi i taj polni organ nema veze s njihovim seksualnim opredjeljenjem. uglavnom te osobe unatoč penisu imaju i jajnike. priroda se malo poigrala s njima, ali to ne znači da su psihički poremećeni.

U svakom slucaju nisu normalne osobe i njihovo misljenje nije bitno.. dakle...degenerici..
ovo što ti pišeš je jako, jako ružno. znači ja sebe trebam svrstati u jednu od ovih grupa...ili sam frigiduša ili muškobanjasta...ma biće da imam k.... među nogama, pa zato nemam ništa protiv homoseksualaca.

To ti najbolje znas sta imas medju nogama..pa prema tome,treba tako i da razmisljas... logicno.. zar ne ??

ja stavarno ne mogu da razumijem kako nekome može smetati nečije seksualno opredjeljenje. misliš ti ako sredneš pedera da će te ovaj odmah početi bariti i kad vidi da se ti opireš povalit će te pa silovati... valjda se ni njima svi ne sviđaju isto kao što heteroseksualcima ne sviđaju sve osobe suprotnog spola. ja ne znam kako, ali oni osjete kad neko ima tih sklonosti...znaju kome treba prići. a i ako pogriješe pa pokušaju nešto s nekim ko je hetero šta sad.... treba li ih ubiti zbog toga? jednostavno ima kažeš da ti to ne voliš i gotovo. ili su možda tebi pričali da homići ozlijede onog ko ih odbije.....
ima ih i koji su pokusavali.. trzali i pricali glupe price..
Naravno da im se ne svidjam.. Kako se normalan covjek moze svifjeti tim sexualnim zombijima ??
šta ti sad ovo znači :D
da su pederi nastali zbog toga što žene ganjaju karijere, što su samostalne i što nisu više mašine za rađanje i roboti za obavljanje kućnih poslova, pa su se muškarci našli u neobranom grožđu i onda su se okrenuli svom spolu?
Sve se moze kad se hoce.. I velike holivudske dive,rode i po petero djece..
Ali valjda ti mislis da je sramota radjati djecu pa prema tome,samu sebe na taj nacin oznacavas :obrve

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 10 Apr 2011, 19:22

bjezi u glavi od samog sebe a u fizickom zivou,pronalazi istog takvog..ili nekog tipa koji je svakako poremecen ili je nezanimljiv mnogim zenama iz nekih razloga pa odluci da udara tamo,gdje jedino moze i udarati.. Nema tu niceg lijepog niti bilo kakve umjetnosti.

znači riki martin je nezanimljiv ženama :lol
george michael?
onaj sakis..kako ono...što je predstavljao grčku na eurosongu
itd
Bila je i prva recenica u tom citatu koja se ne odnosi samo na one nezanimljive ali ti si je namjerno previdjela jer ti nije bitna istina.. Nastupas ostrasteno u odbrani pesovana.... haman ???
negdje si čitao.... daj ti dokaz za to, pošto, iskreno, ne vjerujem.
ako je tako onda ću se složiti da to nije ok
Pisalo je prije desetak dana u Avazu.. potrazio sam i ne mogu da nadjem taj clanak..ako hoces vjeruj a ako neces ne moras.. ja ne bih lagao da ima ako nema..a ako je bas vazno,potrazicu opet..
Da li bi tebi bilo drago da neko tvoje dijete od 5 godina,uci tim stvarima i to na nacin naveden u toj prici... Dva prelijepa muskarca bez mane,koji su ono bas princevi...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahh
:lupa

misliš ne voliš ih zato što nemaš šansi kod njih.. ali ih rado gledaš kako se ližu mmmmm, diraju po sikama :obrve nemoj mi reći da nikad to nisi gledao na netu :oo
ma jah.. stalno mastam o njima.. nigdje nijednu zensku ne upoznah pa nemam preca posla nego da razmisljam o lezbacama..

bezbeli da nije :D
zar ti stvarno misliš da bi I K A D svijetom mogli zavladati homoseksualci? zar stvarno to misliš? bolan pa da se uvede u školu predmet za promovisanje homoseksualizma, da sami papa kaže da je to prava stvar, da nas stalno bombarduju s tim...misliš da bi svi prihvatili to i odjednom počeli ljubiti isti spol? to je u tebi, s tim se rodiš... ili jesi ili nisi. NIKO te ne može na to nagovoriti da ti ne znam koliko ispiraju mozak ako ti ne osjetiš poriv u sebi. tako što se toga tiče ne trebaš se bojati da će se jednog dana djeca rađati iz epruvete.

Ni Hitlera nisu ozbiljno shvatili na vrijeme pa sta je bilo ??
On bar nije bio peder.. :respekt

i da zaključim pošto se nemam namjeru više raspravljati
ja ne podržavam, ja ne uzdižem, ja ne ideališem i ja ne opravdavam homoseksualce, ali ih prihvatam. to je nešto što je jače od tebe i nema smisla da ih sada mi KAKO TI KAŽEŠ ubijamo samo zato što VOLE ILI SE HEBU sa istim spolom. znači oni nama ni na koji način ne mogu naškoditi. mi smo ti koji ih zlostavljamo i fizički i verbalno, a ne oni nas. i neka je stid svakoga ko kaže da bi ih pobio samo zato što ne vole suprotni spol. i ja nekad u sebi negodujem i zakolutam očima kad vidim homoseksualca koji se obuče u rozo, utegne, stavi sjaj na usne ili silikon u njih (jer i njih ima takvih, a i normalnih za koje nikad ne bi rekao da su homići)
ali sad da ih vrijeđam, da bježim od njih, pričam ružno o njima ili da ih trpam u isti koš sa ubicama, lopovima, pedofilima, nasilnicima, što rade mnogi, je presmješno.
ako ti se ne sviđaju kloni ih se i gotovo.
kvaka i jeste u tome sto oni jesu i bit ce u tom kosu..kao i ostali bolesni olos ove planete..
Po mom misljenju,oni nemaju pravo da budu tretirani kao ljudi jer je ljudima dato da se vole i razmnozavaju medju sobom..pa prema tome,ako odstupe od ove glavne karakteristike onda nisu ljudi.. logicno ?? :obrve

nisam ni za to da im se dozvoli usvajanje djece ako i to budeš spominjao kasnije kao jedan od argumenata.
[/quote]

evo idilicnog oca... ko kaze da sam ja protiv :plavi :sjedi

Image

PS ..dok sam trazio taj clanak malocas,procitah da moderni europejci po cijeni od 10.000 eurica,mogu da promijene pol svome djetetu.. To se desava zato sto takvi kao ti podlegnu medijskoj propagandi pedera i ostalih umobolnika pa podrzavaju svasta... Mislim da tvoje misljenje na ovoj temi,ne bi trebalo uzimati u razmatranje jer su te izmanipulirali i to gadno ... :valja

Edin'
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Edin' » 16 Apr 2011, 19:19

ma treba ih pobit sve .. i u vjeri se kaze musko je stvoreno za zensko a zensko za musko
"The lion doesn't concern himself with the opinions of the sheep."

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 19 Apr 2011, 10:20

Čak 20% homoseksualaca je HIV pozitivno

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavio je podatak da je 20% homoseksualaca na području SAD-a HIV pozitivno, te da gotovo polovica njih ne zna da su zaraženi.
Novi podaci pokazuju da je jedan od pet seksualno aktivnih homoseksualca u SAD-u HIV pozitivan, no 44% njih to ne zna.

U 21 američkom gradu s najvećom stopom infekcije HIV-om, više od 8.000 homoseksualca i biseksualca, odnosno muškaraca koji imaju seksualne odnose s muškarcima, testirali su zaposlenici CDC-a. Među homoseksualcima u Baltimoreu uočen je najveći broj HIV inficiranih - čak 38% populacije, dok je broj HIV pozitivnih homoseksualaca u Atlanti najniži i iznosi šest posto.

Najzaraženiji su oni iz dobne grupe od 30 do 39 godina. Međutim, mladi homoseksualci crne rase i biseksualni muškarci u dobi od 13 do 29 imaju najveću stopu HIV infekcije, a u ovoj je grupi i najveći broj onih koji nisu svjesni da su nosioci zaraze.

Iz CDC-s procjenjuju da je više od milijun ljudi u SAD-u HIV pozitivno, a njih 21 posto toga nije svjesno. Svake godine od AIDS-a tamo još uvijek umire više od 18.000 osoba. Istodobno se HIV-om zarazi novih 56.300 ljudi.

Ne može se poreći da je najveća stopa zaraženih među muškarcima homoseksualne i biseksualne orijentacije. Iako čine tek četiri posto populacije tamošnjih muškaraca, stopa infekcije HIV-om je 44 puta veća nego kod heteroseksualaca.

http://www.net.hr/zdravlje/page/2010/09/27/0119006.html

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 22 May 2011, 16:48

Homoseksualnost prahistorijski genetski poremecaj ???

http://www.znanost.com/clanak/serotonin ... uksualnost

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 21 Jul 2011, 10:36

Kao sto rekoh vec,homoseksualci su sekta kao i sve druge..
Njihov je jedini cilj,da sruse poredak na zemlji a u novom poretku,ima mjesta samo za njih i njihove pristalice.. Dakle,po prirodi stvari,oni su nacisti i samim tim,neprijatelji su slobode i svega sto je ljudski rod stvorio,od pocetka pa sve do danas..

Da na pocetku,citiram malo sebe samog...
Krokodil Behko wrote:Homoseksualnost prahistorijski genetski poremecaj ???

http://www.znanost.com/clanak/serotonin ... uksualnost

Dakle,oni su toboze dokazali prije koji mjesec,da je homoseksualnost,prahistorijski genetski poremecaj.. I eto njih,svega dva mjeseca nakon toga,sa prijedlogom,da djeca cijelog svijeta,u skolama izucavaju historiju njihovog pederskog pokreta.. Naravno,na zapadu,podrske im ne manjka.. Dakle,konstatujem da na svijetu,postoji milion sekti i glupih pokreta.. Ne vidim razlog,zasto bi sz bas historija pedera izycavala i sta je to toliko vazno u njihovoj historiji,pa da bas svi to moramo procitati i upamtiti.. Vjerovatno bi uslijedile manipulacije tipa,Platon je bio "nas",Aleksandar Veliki,Cezar,Ciceron,Keops,Mikelandjelo...iu boga pitaj sta sve nece izmisliti pederska pascad!
Jedini razlog,njihovom insistiranju oko historije njihove sekte,moze biti samo taj,da sebi pripisu sve pozitivne licnosti a nama "staromodnim" pripisace Staljina,Hitlera,Niksona,Cercila a iduci dublje u proslost,mozda nam pripisu i Elizabetu I..

Da razjasnimo nesto.. Svako normalan,moze iz navedenog,skontati da su njihove namjere uvijek skrivene a kao sto znamo,Danajcima,ne treba vjerovati,ni kad darove nose.. Ko je i kada u bilo kojoj drzavi,od bilo kojeg pripadnika njihovog pokreta,cuo nesto o tome,kakvu kulturu i umjetnost,oni nama nude ???
Jel iko ikada procitao neki statut,ili bar manifest tog pokreta ???

Sta oni zapravo misle o razmnozavanju i napretku ljudskog roda??
Nesto se ne sjecam,ni da su se o tome izjasnjavali ;hm
Ali zato znaju,da se ponasaju,u skladu sa svojom pederskom naravi.. Cmizdre da su ugrozeni i stalno traze neka prava.. Njima tih prava nikad dosta i imaju ih vise nego bilo koji drugi pokret na planeti.. Odvratno je bilo vidjeti Vesnu Pusicku i Ivu Josipovica na njihovom skupu u ZG...pa atim ona anti-talentireana snajderica ledy Gaga u Rimu..I jos mnogo njih. Svi su nalegli na rudu i slikaju se sa peskircicima,samo da budu "inn".
time pokazuju,da ne poznaju ljude i da su tek neki karijeristi,cija se poimanja opstih ljudskih interesa,svode na njih same.. Polako ali sigurno,i to ce dosaditi ljudima kao i sve ostale sekte koje su postojale ili postoje. Izumrijece kao sto je izumro hipi pokret. A neke nove poznate face,slikace se opet,sa pripadnicima ko zna kakvog pokreta..
Ili sz bar nadam,da ce tako biti.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 21 Jul 2011, 12:14

:D. :D. :D. :D. :D.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 16 Dec 2011, 18:55

Mladić protjeran iz Kuršumlije jer je priznao da je gay

Stefan Radović, devetnaestogodišnji mladić iz Kuršumlije u Srbiji, javno je rekao ono što niko u njegovoj sredini nije bio spreman da čuje. Priznao je da je homoseksualac, i sada je zbog toga ostao bez krova nad glavom, mogućnosti da se školuje, i porodice koja mu je pružala sigurnost.

Opisao je svoje odrastanje i kako kaže, torturu kojoj je bio izložen od svoje 10. godine.

"U Kuršumliji kad prođem ulicom, bilo sa kim da sam, strašno je. Pederčino, treba te ubiti, majku ti pedersku... I dosad je sve moje bilo zatvoreno u sobi. Najbolje godine su mi prošle zatvorene u sobi", kaže Radović.

Zato je, kaže, i odlučio da javno ispriča kroz šta je prošao i da je bio svjestan posljedica. Ipak, nije očekivao da će ga i porodica odbaciti, a otac istog dana izbaciti iz kuće.

"Ne kajem se što sam to priznao. Ne kajem se što sam rekao, jer očigledno sve se smije reći sem istine. Ja barem više ne živim u bilo kakvoj laži, ali nisam ovakvu reakciju očekivao. Očekivao sam da će biti ljut par dana, neće pričati, ali da me izbaci iz kuće, da ga uopšte ne zanima gde sam, šta sam, kako sam, to nisam očekivao", kaže Radović.

Stefan je trenutno u selu pored Niša. Prihvatila ga je porodica njegove drugarice, ali oni još ne znaju razlog zbog koga je izbačen iz kuće.

"Sestra, koja je prva godina, mi se javi, zove me. Od nje imam podršku. Drugi ne. Tetka iz Novog Sada me zvala, svašta mi rekla, da im se ne obraćam, da sam sa njima završio", kaže on.

Mladić kaže da ga ni majka nije zvala da ga pita kako je i da li se snašao. Ne boji se posljedica, ni šta će biti kada i sredina u kojoj je sada sazna da je homoseksualac. Priznaje, ipak, da se boji da ga svi ne napuste i da sa 19 godina ne ostane na ulici.

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/regija/8 ... z1gimzznUY

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 16 Dec 2011, 19:40

Opste je poznato,da nisam bas najsretniji sto ovakvi tipovi postoje.
Medjutim,lik je tinejdzer i ovo je bilo pregrubo. bez skole i porodice,
ostati,zbog seksualnih opredjeljenja. Posto je mlad,mozda je trebalo
pokusati,pomoci mu. Ja vjerujem,da za to postoje nacini.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 27 Dec 2011, 18:21

Otkrivena je još jedna tajna: Richard Nixon je bio gay, ljubovao sa mafijašem?

Image

Vjerovatno najomraženiji američki predsjednik Richard Nixon krio je homoseksualnu vezu sa Charlesom 'Bebe' Rebozom, tvrdi knjiga ' Niksonove najmračnije tajne' autora Dona Fulsoma, piše Daily Mail.

Nixon je javno bio protivnik homoseksualnih veza, ali zapravo je potajno decenijama održavao vezu sa Rebozom, poznatim mafijašem onog doba.

Rebozo je bio Amerikanac kubanskog porijekla, nizak, ali ugodan oku, a iza sebe je imao historiju neuspjelih veza sa ženama i savezništva sa mafijaškim šefovima.

TV veteran Dan Rather ga opisuje kako osobu 'velike senzualnosti' koja je imala 'magnetsku ličnost'.

Fulsom je za svoju knjigu proučio odnedavno dostupne dokumente i razgovore koje je vodio sa brojnim osobama koje su poznavale Nixona.

On tvrdi kako je Nixonov odnos sa suprugom Pat bio samo maska te navodi kako američki predsjednik nije niti spavao u istoj prostoriji sa njom. Nixon je osim toga bio pijanica koji je Prvu damu tukao i prije i za vrijeme svoje ture u Bijeloj kući.

U eksluzivnom odmaralištu u Miamiju Nixon nije spavao niti u istoj zgradi sa suprugom, ali Ribozo je imao sobu do predsjedničke.

Za vrijeme predsjedničkih prijema, tvrde, par se držao za ruke pod stolom, a kada bi malo popili grlili bi se, primjećivali su suvremenici, malo preintimno. Ribozo je imao nezapamćen pristup Nixonu, toliki da je imao i svoju jaknu za let predsjedničkim avionom.

Mnogo bolji indikator njihove povezanosti je nedodirljivost koju je Ribozo uživao za vrijeme Nixonove administracije. Američki predsjednik je javno trubio o svojoj borbi protiv organizovanog kriminala, ali je Ribozovu ulogu u mafijaškim krugovima potpuno ignorisao. Pod istragom Tajne službe našli su se tako novinari The New York Timesa koji su odlučili malo dublje prokopati Riboza i njegovu mafijašku karijeru, prenosi Jutarnji list.

Za vrijeme Nixonove administracije Ribozovo bogatstvo je naraslo na tri miliona dolara - gotovo nevjerovatan pothvat za nekada siromašnog dječaka, najmlađeg od devetero djece.

Nixon je upravo sa njim plivao kada je čuo za hapšenje petorice svojih ljudi ispred hotela Watergate. Nasmijali su se i zaboravili na cijelu priču, ni ne sluteći u koliki skandal će se afera pretvoriti.

Uz njega je bio i kada je Nixon umro 1994. godine. Prije smrti donirao je više od 12 miliona dolara za memorijalnu knjižaru posvećenu Nixonu prije svoje smrti 1998. godine.

Nixon, koji je javno uvijek govorio protiv homoseksualaca, uvijek je bio vrlo oprezan kada bi govorio o njemu. Za javnost je Ribozo uvijek ostao samo - partner za golf.

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/8 ... z1hkydUgaM

Post Reply

Return to “Brak & Porodica”