..meni lici na trgovca oruzjem....Rum wrote:nekako mi nema facu za pape

..meni lici na trgovca oruzjem....Rum wrote:nekako mi nema facu za pape
Rum wrote:nekako mi nema facu za pape
Zbog dijela izgrednika ti bi rado gledala kraj cijele jedne religije.Dust wrote:
Onak' cisto iz dosade pregledam sta kazu. Ono, okrene mi se zeludac kada cujem kakve sve gadosti rade ti isti svecenici malenoj djecici, pa bi me obradovao i kraj istih.
Šta je to nego pad religije? A to sam i rekla u svom postu.Dust wrote:ovaj papa bi trebao biti zadnji papa prije pada katolicke crkve
Dust wrote: Umjetnica si u izvrtanju rijeci i pogresnom tumacenju ISTIH te dodavanju ovog smajlija![]()
Katja wrote:Ali, ako bi tebe obradovalo
Šta je to nego pad religije? A to sam i rekla u svom postu.Dust wrote:ovaj papa bi trebao biti zadnji papa prije pada katolicke crkve
Dust wrote: Umjetnica si u izvrtanju rijeci i pogresnom tumacenju ISTIH te dodavanju ovog smajlija![]()
Čemu ad hominemom ideš na mene?
ma jok. ne doslovno. nego nadahnucem.Maja wrote:Zar ti zaista vjeruješ da neko može doslovno danas čuti božiju riječ?
Ajde prestani meni inputirati ono što ti radiš. Ajde molim te prestani. Osuđujem nekog na temelju postupaka a nikad onoga šta je, postoji preko 800 mojih postova na ovom forumu koji to dokazuju zato prestani više.Dust wrote:
Ne idem na tebe zaboga, nego pokusavam da ispravim ono sto mi nabacujes... vrlo nisko. (precutacemo prevrtanje zeluca zbog jedne muslimanke ili muslimanskog vjerovanja)
Video sam nasla ovdje na jednoj, zamisli krscanskoj stranici. Napisala ono sto video predstavlja, a ne svoje misljenje. Pokusavas da me ocrnis, a ja bih trebala da stojim po strani i cutim
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests