heidi .............hvala na poeziji
sad dok ekonimija amerike pada.........centar moci treba da se prenese na izrael, nebitno to sad da objasnjavam.......... )stigao) je forumas ruzni
znaci, sve skupa : iluminati, masnoni satanisti kako god se zvali je isto.........od daaaaaaaaavnih vremena. sirenje svega loseg nemorala droge alkohola ko sto nije prije bilo dakle od dozvola za stranku pedofila itd.........bla bla bla...porobljavanje svijeta tj. new world order. :
jedna vlast : cio svijet pod njom: vlada od davina pa nadalje pa od ranije britanija pa amerike itd sad ide ka izraelu .........arapi su jel vecinom prodane duse podredjene americi.................to svi znamo. ne generalizujem.,zato izmedju ostalog idu problemi oko Al akse , palestina i ostalo.......... ruse se i porobljavaju ekonomski moralno....vojno itd sto vise zemalja u svijetu. Zato je Sadam Husein objesen

................bio je neki americki ranije nesto agent..........znao je folove............tesko je bilo izvrisiti atentat na njega......imao je jako obezbjedjenje.............prejako...itd itd......da skratim sta je moralo biti : rat na Irak.......i daj objesi ga sto prije da se krene dalje.....sirija.......itd..............
Rusija i Kina su otprike blizu na potezu ...........ceka se sta ce se desiti..................vidjecemo sta ce biti sa Iranom........
stvarno sam u frci sa vremenom ali hvala svima.............koji me shvataju ozbiljno i onima sto me smatraju budalom mislim na temu jel..........
ugl. i dedzal je blizu............zivimo u njegovom vremenu
a naravno heidi da se ja trudim sve ono sto sti ti moja mudra svjetlost meni rekla
al volim ovu temu .............ja i jaranica samo pratimo ..........sta ko stigne ili procita ili pregleda