Jagoda wrote:Stvarno se ne razumijem u auta, i ne zanima me, al izgleda trebalo biPola dana se "dopisujem" s tipom u vezi odstete za auto, a vamo tekstam muza, nist ne kontam, helenese, pristadoh ja na neku cifru, sreca i Bog nisam potpisala nista hahahahahahahahah
Dragi mi je kanda ljut
Što ste danas za*ebali???
Moderator: VIP
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
- Status: Offline
Re: Što ste danas za*ebali???
Znam, evo zvala sam napokon advokata. A nisam bas musterija za te procese, niti sam se kad sluzila time, al izgleda da sad moram. Hvala ti:)POSAVLJAK wrote:Jagoda wrote:Stvarno se ne razumijem u auta, i ne zanima me, al izgleda trebalo biPola dana se "dopisujem" s tipom u vezi odstete za auto, a vamo tekstam muza, nist ne kontam, helenese, pristadoh ja na neku cifru, sreca i Bog nisam potpisala nista hahahahahahahahah
Dragi mi je kanda ljutImaš pravo na žalbu..uvjek ti ponude manje...još nije gotovo.
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Jagoda wrote:Stvarno se ne razumijem u auta, i ne zanima me, al izgleda trebalo biPola dana se "dopisujem" s tipom u vezi odstete za auto, a vamo tekstam muza, nist ne kontam, helenese, pristadoh ja na neku cifru, sreca i Bog nisam potpisala nista hahahahahahahahah
Dragi mi je kanda ljut
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
Ali stvarno, ovo je malo veci javasluk. Pokusavaju na sve nacine da nas oderu. Vozim od 18te, i nikad bolan udesa nisam imala, a u zadnja tri mjeseca se dvije budale zakucale u mene. Helem, onaj prvi, nisam uzela advokata, ko ja fina, evo tek neki dan mi auto izaslo iz shop, i jos ja morala deductable platit, a on kriv. E nes majcin sine, sad stvarno idem sa advokatom.komsija wrote:Jagoda wrote:Stvarno se ne razumijem u auta, i ne zanima me, al izgleda trebalo biPola dana se "dopisujem" s tipom u vezi odstete za auto, a vamo tekstam muza, nist ne kontam, helenese, pristadoh ja na neku cifru, sreca i Bog nisam potpisala nista hahahahahahahahah
Dragi mi je kanda ljuthahah e ja juce kontaktirao osiguranje onoga sto je lupio moje auto ....ustvari prvo oni meni poslali obavjestenje da ih kontaktiram da vidimo kako je najbolje da me obestete i dobro sam se snasao ali u svakom slucaju bio je sin kod mene pa da je zatrebalo on bi pomogao
D.I.L.L.I.G.A.F.
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Ma ovaj je odmah priznao i nema problema a osiguranje mu je statefarm, jako su profesionalni i nema problemaJagoda wrote:Ali stvarno, ovo je malo veci javasluk. Pokusavaju na sve nacine da nas oderu. Vozim od 18te, i nikad bolan udesa nisam imala, a u zadnja tri mjeseca se dvije budale zakucale u mene. Helem, onaj prvi, nisam uzela advokata, ko ja fina, evo tek neki dan mi auto izaslo iz shop, i jos ja morala deductable platit, a on kriv. E nes majcin sine, sad stvarno idem sa advokatom.komsija wrote:Jagoda wrote:Stvarno se ne razumijem u auta, i ne zanima me, al izgleda trebalo biPola dana se "dopisujem" s tipom u vezi odstete za auto, a vamo tekstam muza, nist ne kontam, helenese, pristadoh ja na neku cifru, sreca i Bog nisam potpisala nista hahahahahahahahah
Dragi mi je kanda ljuthahah e ja juce kontaktirao osiguranje onoga sto je lupio moje auto ....ustvari prvo oni meni poslali obavjestenje da ih kontaktiram da vidimo kako je najbolje da me obestete i dobro sam se snasao ali u svakom slucaju bio je sin kod mene pa da je zatrebalo on bi pomogao
Ocekujem ih ovih dana da odvezu auto na procjenu stete
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
Pokušala sam pomiriti dvije prijateljice i k'o što gledam ispašću na kraju ja "donja"
Uvijek nezahvalna situacija....ako gledaš svoja posla nije dobro, ako interveniraš, bude još goreFatma wrote:Pokušala sam pomiriti dvije prijateljice i k'o što gledam ispašću na kraju ja "donja"
Habibti, ya nour el - ain... 
storm wrote:Uvijek nezahvalna situacija....ako gledaš svoja posla nije dobro, ako interveniraš, bude još goreFatma wrote:Pokušala sam pomiriti dvije prijateljice i k'o što gledam ispašću na kraju ja "donja"
Baš tako,ne zna čovjek kako da se postavi.
Ma priznao je i ovaj, nema sta vidi se, njegov se front i hauba prepolovili kako se zakucao. I izasli na procjenu, naravno, daju mi bar par hiljada manje nego sto recimo isto auto kosta da kupim. Sve je to banda. Ode mama advokatu, ko ce se natezat s njima.komsija wrote: Ma ovaj je odmah priznao i nema problema a osiguranje mu je statefarm, jako su profesionalni i nema problema
Ocekujem ih ovih dana da odvezu auto na procjenu stete
Sretno ti!
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ciklama
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Dan je dug.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
a kofer ima rajsvferslusHeidi wrote:Dan je dug.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11847 times
Zaboravio sebi kupiti cigare. Kud će gore 
Da stvar bude još crnja, nemam ni cigaretnih tuba u rezervi
Da stvar bude još crnja, nemam ni cigaretnih tuba u rezervi
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
palentu
. napravila je sa lovorovim listom ............vidjela u casopisu.........napravila normalno palentu i onda se to kao proprzi u tavi na ulju biberu i lovorovim listicima.............listici su zelijepili i po palenti i po tavi..........nije bilo puno ulja.......uzas.........tako tuzno je izgledalo pogotovo ta tava sa listicima u sudoperu.
uzmem palentu postruzem sa tih komada koje sam isjekla na kocke listice i onda pospem neki turksim zacinom...........eno jos stoji na tanjiru ne bil se ko prevario.............
mama kaze hajd dacemo golubovima,
a kako je samo izgledalo fino u casopisu i jednostavno .............
lovorov lis je glupst kome to uopste treba
uzmem palentu postruzem sa tih komada koje sam isjekla na kocke listice i onda pospem neki turksim zacinom...........eno jos stoji na tanjiru ne bil se ko prevario.............
mama kaze hajd dacemo golubovima,
a kako je samo izgledalo fino u casopisu i jednostavno .............
lovorov lis je glupst kome to uopste treba
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
...vozio 20 preko ogranicenja...
odrali me do kosti....

odrali me do kosti....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ako će ti biti lakše i mene su neki dan...Pasaga wrote:...vozio 20 preko ogranicenja...
odrali me do kosti....![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ciklama
.....poruka otisla gdje ne treba. 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Isjek'o sam prst brijačem. 
Znam da će ženske glave imati sad tonu pitanja. Prvi odgovor imam, al' draži mi je brijač. Drugi il' je do brijača il' do kvaliteta dlake al' nikako voda da sapere sve dlake sa njega i elem pokušao sam sa čačkalicom za uši al' tanka je lin'ja izmedju pažnje i nepažnje.
I btw. bradu sam brij'o ništa više (jedva tipkam
).
Znam da će ženske glave imati sad tonu pitanja. Prvi odgovor imam, al' draži mi je brijač. Drugi il' je do brijača il' do kvaliteta dlake al' nikako voda da sapere sve dlake sa njega i elem pokušao sam sa čačkalicom za uši al' tanka je lin'ja izmedju pažnje i nepažnje.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place