Zanki 20 - mLogo me kritikuješ, ali znam da je više iz dobre namjere i da se trgnem. Neka vrsta moje autokorekcije. Iskrena si uvijek i to itekako cijenim. Prava sestra. Mislio sam ti dati manje bodova jer si FG, al nema šanse. 20 kao kuća
ironman 19 - principijelan, stolažen, imaš stav, najbolji forumski jaran. Ne gotive te džaba ljudi toliko, a ovi drugi... ne obaziri se puno. Ti idi samo svojim putem. Biće prilike za tu kafu ako Zeus da. Zvaćemo i kiflu
Shadow 18 - prije svega dobra osoba i to se osjeti. Zna i ujesti, ali ne mislim da ide na štetu druge osobe. Više cirkuza. Nadam se da plaho ne hatori. Za mene top 3 forumaša bez sumnje već godinama.
Havana 17 - čojk iz naroda što bi rekli sa puno životnog iskustva. Pravi dunjalučar. Ako bude prilike volio bih da odemo na pivu. Apsolutno zaslužuje ovoliko bodova.
immuno 16 - dominira sa kuhanjem. Kad vidim šta napravi čak i kad sam sit opet mi se otvori apetit

Dobra osoba, prava dama. Ako bude prilike odvest ću je na prave ćevape
Morgen 15 - žena o sebi pri sebi, voli se zezati i veoma je aktivna... ali ne može više od 15. Ipak mnogo bolje od samo jednog boda. U vezi tebe sam možda najviše pogriješio na početku, ali je to stvar prošlosti.
Fuddo 14 - Fudara je ljudina. Oplakao sam mu od smijeha više puta. Nekad smo se znali za vratove hvatati, ali iz godine u godinu si mi sve draži. Bilo bi više bodova da nisi FG.
Julia 13 - beton od žene. I to armiraTi. Otvorena, voli zezu, dobra prije svega. Stavovi u vezi politike i slično su nam tu negdje. Izdrži još malo pa u penziju
Laser 12 - šupak

sad ozbiljno, izuzetno cijenim kvalitetne diskusije i ti svakako doprinosiš tome. Neki od tvojih postova ove godine u vezi globalne politike mogu ozbiljno biti među najboljim postovima ikad.
Dori 11 - jaranica u jutarnjim satima. Kukuriče i budi na sve skupa. Vazda raspoložena, voli zajebanciju i ima ekstra smisao za humor. U ovom zadnjem je ženski Fudo
Arthur 10 - ljudina. Sensei. Čovjek od kojeg se može dosta toga naučiti u vezi života generalno. Bilo bi više bodova da povremeno ne nestaneš sa foruma na duži period.
Koraci 9 - gigant po smirenosti i bez sumnje jedan od najinteligentnijih ljudi na forumu. Mislim da ga je samo lavlje uspjela jednom iznervirati (koga nije). Bilo bi više da malo više pišeš i da se uključuješ u diskusije, jer mislim da bi tvoj doprinos u tome bio ogroman. Istovremeno razumijem i da nisi taj tip.
Skin 8 - kao što je Korak jedan od najinteligentnijih među nama tako je i ona među ženama. Kad je tu doprinosi u diskusijama da valja. Razumijemo se i o po kćerkama jer su nam tu negdje sa uzrastom

Bilo bi mnogo više bodova da je aktivnija.
Rum 7 - brate moj nadam se da si dobro. Imamo mnogo toga zajedničkog iako nije baš tip koji voli pričati otvorenije.
Vanilla 6 - sestra lavica, cool kao osoba, voli zezu, dobra izuzetno. I tebi bilo više da si aktivnija. Obećavam da neću dati na nas u PF horoskop
Nazif 5 - ovdje sam se dvoumio najviše. Kad sklonim u stranu mnoge kontroverzne postove s njegove strane bilo bi +10 na ovo, ali ne može. Jednostavno previše se ideološki razilazimo u mnogo čemu iako povremeno znaš da ubodeš da valja sa postovima, ali isto tako vrlo često lutaš i nekad znaš baš pretjerati kao ono sa Cacom i slično. Ali, sve u svemu, smatram da si dobra osoba samo što ideologije nekad baš znaju biti zajebane i povuku čovjeka. Ne samo tebe, već sve nas.
Nice 4 - žena o sebi pri sebi, kulturna, fina. Često zna provokativno (ali blago) izazivati reakcije drugih što mi se sviđa, jer to doprinosi aktivnosti na forumu.
Beni 3 - brat sa klixa i sve najbolje o njemu. Uvijek je tu za svaku pomoć oko tehnike, ali i generalno. Ove godine si bio puno manje aktivan inače bi bio u top 5.
Pizarro 2 - kao što sam skoro negdje napisao održava sport u životu zajedno sa par nas i tamo je mislim i najaktivniji, a to isto cijenim. Ono što je nekad bilo između nas je, bar za mene, stvar prošlosti.
Eltriconi 1 - ono što njemu padne na pamet i kako nepovezane stvari zna povezati na sebi svojstven način to nigdje nisam vidio. To je odlika izuzetno inteligentnih ljudi. Ozbiljno razmisli da odeš na IQ testiranje.
Za ostale jednostavno nije bilo prostora... valjda neće hatoriti.
Negdje sam se direktno svakome obraćao, a negdje ne... mrsko mi ispravljati.