Ma daaaaj ...njima su trebali i besplatno dijeliti....u svrhu sprječavanja širenja salmonelegreeneyes wrote:Na državnom nivou uštedili su možda cenera s obzirom na to koliko penzioneri rabe ove proizvode.

Moderator: Krokodil Behko
Ma daaaaj ...njima su trebali i besplatno dijeliti....u svrhu sprječavanja širenja salmonelegreeneyes wrote:Na državnom nivou uštedili su možda cenera s obzirom na to koliko penzioneri rabe ove proizvode.
Koje penzije kasne? Redovne, je l'?Krokodil Behko wrote:Zadnjih dana, svi pričaju o uređenju Mostara i Fahrinom suđenju, a penzije još uvijek nema.
Rajfajzen banka, koja ima najviše komitenata, još uvijek nije dobila pare za isplatu. Namjerno je ostavljaju zadnju, jer tu je najviše penzionera, a nemaju para u fondu, da isplate.
Pa sve su redovne, ili bi bar trebale biti, čim se zovu penzijeChloe wrote:Koje penzije kasne? Redovne, je l'?Krokodil Behko wrote:Zadnjih dana, svi pričaju o uređenju Mostara i Fahrinom suđenju, a penzije još uvijek nema.
Rajfajzen banka, koja ima najviše komitenata, još uvijek nije dobila pare za isplatu. Namjerno je ostavljaju zadnju, jer tu je najviše penzionera, a nemaju para u fondu, da isplate.
Možda se šehidske penzije dijele iz drugog fonda, a ne iz penzionog?Chloe wrote:Ne razumijem se u penzije,
ali znam da sam znala čuti razgovore stranki kad kažu npr. nisu još bile šehidske penzije ...
pa mislim kako nisu isplate u isto vrijeme.![]()
Moji su roditelji dobili penzije pa me sve skupa zbunilo.
Hannibal Lecter wrote:Da im nije federacije davno bi propali sestre mi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests