Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Muslimanka izbačena s Trampovog predizbornog skupa

10 Jan 2016, 18:53

Melek wrote:Zalosno je da se te stvari uzimaju zdravo za gotovo i da ljudi cak pokusavaju u svemu tome sto on javno bljuje da nadju nekakvu logiku zdravog razuma. To je apsurdno. Javno sirenje rasizma, sovinizma i islamofobije preko jedne predizborne kampanje za jednu takvu osobu kao sto je predsjednik jedne svjetske velesile ne bi ni u snu trebalo da se dozvoli.
To je danas trend.
Tako i u europi bujaju desne stranke, da o svijesti među ljudima ne pričam....još vladajuća elita to malo obuzdava, mislim da je stanje na terenu mnogo gore.
Danas brabonjaj rasističkom, islamofobnom, ksenofobnom i sličnom retorikom i eto te preko izbornog praga.
A i meni se čini, da je Trump, zicer, da Clintonova pobijedi :tamo uz jasnu poruku muslimanima u USA ...dobro ste prošli, vidite kak' smo fini.
No količina idiota se neće smanjiti.
Sve je fino uigrano, kad cijelu sliku gledaš, ništa nije slučajno.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 18:56

Rose Hamid “flight attendant” president of Muslim Women of the Carolinas

Rose Hamid the Muslim thrown out of Donald Trump rally in South Carolina last night, wearing mocking Jude stars has been described by the corrupt leftist media as is low key, flight attendant or something. Turns out there is a lot more about Rose Hamid than CNN or the rest of the media hacks want to mention. Rose Hamid is president of Muslim Women of the Carolinas which has ties to CAIR,, Muslim American Society and the Islamic Society of Charlotte. You may remember that the Holy Land foundation had ties to the Islamic Society of Charlotte.

So who is this Ms. Rose Hamid?

She is president of the nonprofit Muslim Women of the Carolinas. Their Facebook page is here. She and is associated with several groups, including the Muslim American Society(MAS) of NC, CAIR, and the Islamic Society of Charlotte. We reported several years ago on Shoebat.com that the MAS is a front for the terrorist group Muslim Brotherhood. CAIR is an internationally recognized terrorist organization.

So if there was any lingering doubts that Hamid’s stunt was nothing more than a ploy for publicity, this should end all doubts. The media of course will never report on this little detail about Rose Hamid’s life. They’ll still go on and on about how she’s just some innocent flight attendant.
Image

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 19:22

storm wrote:
Melek wrote:Zalosno je da se te stvari uzimaju zdravo za gotovo i da ljudi cak pokusavaju u svemu tome sto on javno bljuje da nadju nekakvu logiku zdravog razuma. To je apsurdno. Javno sirenje rasizma, sovinizma i islamofobije preko jedne predizborne kampanje za jednu takvu osobu kao sto je predsjednik jedne svjetske velesile ne bi ni u snu trebalo da se dozvoli.
To je danas trend.
Tako i u europi bujaju desne stranke, da o svijesti među ljudima ne pričam....još vladajuća elita to malo obuzdava, mislim da je stanje na terenu mnogo gore.
Danas brabonjaj rasističkom, islamofobnom, ksenofobnom i sličnom retorikom i eto te preko izbornog praga.
A i meni se čini, da je Trump, zicer, da Clintonova pobijedi :tamo uz jasnu poruku muslimanima u USA ...dobro ste prošli, vidite kak' smo fini.
No količina idiota se neće smanjiti.
Sve je fino uigrano, kad cijelu sliku gledaš, ništa nije slučajno.
:rol
Ne vidim nikakvu vidljivu poruku muslimanima u USA, jednostavno ih koriste kao oruzje u prljavoj izbornoj godini.
Jedne godine su to , mexikanci , pa crnci , pa homoseksualci....itd.

Muslimanima u USA ZIVOT NIJE UGROZEN.
Last edited by SPINERKA on 10 Jan 2016, 19:25, edited 1 time in total.
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 19:23

Storme otkako je uništen socojalizam i komunizam u Evropi jačaju desne i fašističke stranke...Desnuca je u opasnom naletu

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4180 times
Been thanked: 3088 times

10 Jan 2016, 19:24

Bice da desnicu opet treba dobro stresti ljevicom, kao u stara dobra vremena :ok
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 19:25

ZMAJ wrote:Storme otkako je uništen socojalizam i komunizam u Evropi jačaju desne i fašističke stranke...Desnuca je u opasnom naletu
hej zmajcek kako si?
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 19:29

SPINERKA wrote:
ZMAJ wrote:Storme otkako je uništen socojalizam i komunizam u Evropi jačaju desne i fašističke stranke...Desnuca je u opasnom naletu
hej zmajcek kako si?
Dobro...ej baniraće nas zbog offtopica :D.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 19:31

Melek wrote:Bice da desnicu opet treba dobro stresti ljevicom, kao u stara dobra vremena :ok
Druge nema... Danas sam negde čitao da su SFRJ razbili ostaci fašističke Hitlerove politike koji su finansirali desnicu

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 19:33

ZMAJ wrote:
SPINERKA wrote:
hej zmajcek kako si?
Dobro...ej baniraće nas zbog offtopica :D.
:D.
ok neka si dobro:pivo
Image

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3064 times

10 Jan 2016, 20:31

Lebowski wrote:Nijednom riječju ja nisam uskraćivao nekome pravo na slobodu govora, niti pominjao ovaj konkretan slučaj.. Generalno, muslimani previše kukaju i boli me kuki hoćete li se složiti sa mnom.. Sve što imate je to..

Naslušao sam se ja od vas svakakvih bljuvotina prema raznim grupacijama ljudi pa mi nemojte ni o moralu ni o bilo čemu sličnom... i o pederima i Židovima, i Srbima i Ciganima i ovim i onim..

Pogledajte malo u sebe i prepoznajte fašiste.
Pa ako cemo tako, boli i mene stikla na cipeli za tvoje misljenje. Ha ja, klasicni provokator, vozdra.

I daj mi nadji gdje sam ja pisala bljuvotine o homoseksualcima, Jevrejima, Srbima i Romima. Da ti ustedim vrijeme - nisam nigdje, dakle i lazima se sluzis da bi podrzao svoje morbidne teze.

Pogledaj ti sebe, ja sebe vrlo dobro poznajem i mogu pogledati u oci rahat duse i sebe i sve druge. Nisam sigurna da bi ti mene smio pogledati u oci. I zapamti jednom, ovdje a i inace zastupam samo vlastito misljenje.

Shoebat.com, zvuci kao relevantan izvor.:ooo
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

10 Jan 2016, 20:42

Melek wrote: Provociranje islamskih vjernika ovdje je tvoja duhovna hrana, i kako sam to u neku ruku tvrdis - nadjebavanje sa njima ti pomaze da "trimujes svoj intelekt'.
Trimuje svoje frustracije. Ostalo je wishful thinking.
Memento Mori

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 21:22

Manite više svađu po verskoj osnovi...meni se ovaj svet sve manje sviđa zbog narastujućeg fašizma

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 21:29

Lavlje_srce wrote:
Lebowski wrote:Nijednom riječju ja nisam uskraćivao nekome pravo na slobodu govora, niti pominjao ovaj konkretan slučaj.. Generalno, muslimani previše kukaju i boli me kuki hoćete li se složiti sa mnom.. Sve što imate je to..

Naslušao sam se ja od vas svakakvih bljuvotina prema raznim grupacijama ljudi pa mi nemojte ni o moralu ni o bilo čemu sličnom... i o pederima i Židovima, i Srbima i Ciganima i ovim i onim..

Pogledajte malo u sebe i prepoznajte fašiste.
Pa ako cemo tako, boli i mene stikla na cipeli za tvoje misljenje. Ha ja, klasicni provokator, vozdra.

I daj mi nadji gdje sam ja pisala bljuvotine o homoseksualcima, Jevrejima, Srbima i Romima. Da ti ustedim vrijeme - nisam nigdje, dakle i lazima se sluzis da bi podrzao svoje morbidne teze.

Pogledaj ti sebe, ja sebe vrlo dobro poznajem i mogu pogledati u oci rahat duse i sebe i sve druge. Nisam sigurna da bi ti mene smio pogledati u oci. I zapamti jednom, ovdje a i inace zastupam samo vlastito misljenje.

Shoebat.com, zvuci kao relevantan izvor.:ooo
Nisam ti ja nekai ratni zločinac ili šta da ne mogu nekog pogledati u oči.. jesi ti normalna? Ko želi da zna može doći do mene, ne krijem ništa dok se to za tebe ne može reći. Ranije si isto spominjala i meni i drugima nešto u fazonu "Znaš li ti ko sam ja?".. Pa istina je da ne znamo, a za mene dotad ostaješ kvaziintelektualka u pokušaju :cudi
Usput, nisam ni napisao za tebe da si spominjala bljuvotine, mada ne tvrdim ni da nisi.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

10 Jan 2016, 22:25

Lebowski wrote:Nisam ti ja nekai ratni zločinac ili šta da ne mogu nekog pogledati u oči.. jesi ti normalna? Ko želi da zna može doći do mene, ne krijem ništa dok se to za tebe ne može reći. Ranije si isto spominjala i meni i drugima nešto u fazonu "Znaš li ti ko sam ja?".. Pa istina je da ne znamo, a za mene dotad ostaješ kvaziintelektualka u pokušaju :cudi
Usput, nisam ni napisao za tebe da si spominjala bljuvotine, mada ne tvrdim ni da nisi.
Evo kako se srozavaju diskusije - sada se u jednadzbu uvodi i pitanje 'normalnosti', mada za procjenu iste naravno nisi kompetentan. Ja sam sasvim obicna osoba, a s tobom se ne moram niti zelim vidjeti da bih znala da mi ne smijes pogledati u oci. To sto me neko tvog mentalnog habitusa smatra kvaziintelektualkom mi je kompliment naravno, hvala.

I sta je bila tema? U susretu s trolom to naravno nije ni bitno, od svega je bitno samo isprojicirati frustracije na 'drugu stranu'. Uspio si u potpunosti btw. Nemam vise vremena za tebe, ikad. :)

Disclaimer: Tu se opustam, potvrdu intelekta imam negdje drugdje, ne moram se upinjati za istu na forumu.
Memento Mori

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Jan 2016, 22:58

Ne uvodi niko pitanje normalnosti osim tebe.. to je više uzrečica i znak čuđenja jer potežeš neko gledanje u oči ko da je neko ovdje, sada konkretno ja, neka grozna osoba, zločinac, silovatelj, zloćko ili šta pa da od stida ili nečeg ne može nekog u oči i to baš tebe.. Zašto baš tebe, kakvi te tripovi pucaju?

Baš se opustiš ovdje kada te baba jedna(ona koju je je policajac priveo i koju smo već svi zaboravili) izbaci iz takta pa kreneš sa nenormalnim izljevima frustracija, moralne superiornosti i etiketiranjem ljudi samo zato što su imali drugačije mišljenje od tebe.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1584 times
Been thanked: 2943 times

10 Jan 2016, 23:01

Ja sve čitam :Muslimanka izbačena s Thompsonovog koncerta. :valja
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9175 times
Been thanked: 10897 times

10 Jan 2016, 23:41

Nijedan muslimasn nije izbačen s Tompsonovog koncerta, još od stoljeća sedmog :djed

A mogo bi on malo i u školu, tek toliko da nauči u kom je stoljeću došlo hrvatsko pleme.
msm Tupson a ne tramp, mada je i ovaj drugi tupson na kvadrat :D.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9175 times
Been thanked: 10897 times

Re: Donald Trump

28 Feb 2016, 22:33

Trump na društvenim mrežama dijelio Musolinijev citat

Image

SPINERKA
Forum [Bot]