VOLVO
Moderator: Krokodil Behko
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Re: VOLVO
Vala baš. Pogotovo ovi karavani, nazad ih odsjeklo pa zadnji kraj izgledom odskače od ostatka auta.carobnjak N wrote:meni je to auto ružnog dizajna, plaho
Samo sabura
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
svaki karavan je ružan, valjda je zato jeftinijigreeneyes wrote:Vala baš. Pogotovo ovi karavani, nazad ih odsjeklo pa zadnji kraj izgledom odskače od ostatka auta.carobnjak N wrote:meni je to auto ružnog dizajna, plaho
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- greeneyes
- Hadžija
Ma jesu mahom ružniji, al' ima ih ipak lijepih, al' Volvo karavan modeli su baš ružni.carobnjak N wrote:svaki karavan je ružan, valjda je zato jeftinijigreeneyes wrote:Vala baš. Pogotovo ovi karavani, nazad ih odsjeklo pa zadnji kraj izgledom odskače od ostatka auta.carobnjak N wrote:meni je to auto ružnog dizajna, plaho

Samo sabura
Ima vas vidim takvih, koji se oženite sa autom, pa vam je jako bitno, kako je lim odštancan...
Za auto je važno da radi i da zadovoljava sigurnostne i prostorske norme...
Ima još puno zahtjeva prije ljepote...

Za auto je važno da radi i da zadovoljava sigurnostne i prostorske norme...

- greeneyes
- Hadžija
Čuuj to. Ja mislio da je važnije da je auto estetski lijepo, a da je motor i ispravnost samog automobila totalno nebitna. 

Samo sabura
najbolje od svega je šta osim prvotno navedenog ima i ovo potonje boldanomehaning wrote:Ima vas vidim takvih, koji se oženite sa autom, pa vam je jako bitno, kako je lim odštancan...![]()
Za auto je važno da radi i da zadovoljava sigurnostne i prostorske norme...![]()
stvarno neznam kome 740, 850, s70, v70 etc etc mogu bit ružni, vjerojatno bmw fan klubu a onda je puno toga jasnije

sittin' on the dock of the bay...
Meni su svi auti mlađi od 30 godina ružni...kolumbo wrote:najbolje od svega je šta osim prvotno navedenog ima i ovo potonje boldanomehaning wrote:Ima vas vidim takvih, koji se oženite sa autom, pa vam je jako bitno, kako je lim odštancan...![]()
Za auto je važno da radi i da zadovoljava sigurnostne i prostorske norme...![]()
stvarno neznam kome 740, 850, s70, v70 etc etc mogu bit ružni, vjerojatno bmw fan klubu a onda je puno toga jasnije

Zajedno sa mojim...

yep istina je, vrhunac dizajna u autoindustriji je bio 70ih i 80ihmehaning wrote:
Meni su svi auti mlađi od 30 godina ružni...![]()
Zajedno sa mojim...
ovo danas je ko da se vrtićka djeca igraju za crtaćom tablom.
sittin' on the dock of the bay...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3809 times
- Been thanked: 2864 times
VOLVO Amazon.....kolumbo wrote:
...iz 60-tih god. ...
jedan od najatraktivnijih ...cak i danas...
najvise trazen kao old-tamer....skup ko djavo....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Dobro izgleda....oprema bogata za to godište... plin....ako ti odgovaracarobnjak N wrote:daje mi lik ključ za ključ ovog Volva
http://www.olx.ba/artikal/20367815/volv ... -lpg-full/

Habibti, ya nour el - ain...