storm wrote:Nole wrote:Na mojim autima su uvek manuelni, a kad pozajmim od jednog rođaka on samo automatike...nije mi problem ni jedno ni drugo, ne događa mi se kao nekima da levom nogom stisnem nesvesno kočnicu tražeći kvačilo
E sad šta mi se dogodilo sa automatskim...dan pred put na more ode mi alternator na astri (troši ko upaljač) tražim od burazera auto znam da u BGD ima bar 10 i on mi kaže nisam tu eno ti moj džip, ševrolet tahoe (troši ko T34) . Kad sam se u Crnoj Gori spuštao niz Petrovačke strane jako velika nizbrdica i krivina do krivine, stavim menjač u poziciju da ne može prebaciti u drugu brzinu, dakle samo prvom. Nije mogao dovoljno da uspori džip stalno sam morao kočiti. Kad sam stigao u Petrovac crn dim iz kočnica. Tuda sam vozio i Nisan Patolom isto džip, manuelni menjač i taj problem nije bio. Ševrolet je sigurno nešto teži ali ne mnogo, Nisan 6 cilindara Ševrolet 8, a oba su mislim istih dimenzija. To me navodi da ko živi u takvim kajevima treba da bira manuelni menjač. U Vojvodini je sve jedno...može i bez menjača

U Vojvodini možeš kao kremenko

(vidiš možda ti ni vozačka ne bi trebala za taban pogon

)
E baš vala. I to malo uživanja za volanom, obzirom da je teren ravan, pokvariš sa automatskim mjenjačem. Ne radiš ništa. Isto ko u starom u filmu, kad ko fol voziš kola u studiju.
Nole wrote:Storme, jesi li ti imao takvih problema sa automatikom niz velike nizbrdice da skro zapališ kočnice?
E vidiš, manuelni je bolji. Moja sudbina u mojim rukama, pa kako god.
Uostalom, ne znam kakva je to fama oko nizbrdica. Pod uslovom da mi se ne potrefi neki kamion sa balvanima, trećom idem niz najveće nizbrdice, a kočenje je u granicama umjerenog.
To što si ti otuda, pa ne znaš po brdima, ne mora značiti neku referencu na temi o mjenjačima i kočnicama
Melek wrote:
Stavis onaj prekrivac od drvenih kuglica. Godi i ledjima i hemoroidima..
Šta ćemo mi koščati koje te kuglice žuljaju po kostima?