ma nisi ti ni upoznao kombinacju lijepe i pametne zene

Moderator: spacebound
ma nisi ti ni upoznao kombinacju lijepe i pametne zene
Kao u svemu i u ljubavi postoje kompromisi i prilagodjavanja, sve se vrti oko toga koliko je ko spreman i sposoban da zrtvuje neke stvari radi iste.navika wrote: 08 Sep 2018, 15:00Da li se uopste desava da zavolis nekoga ko po tvojim kriterijama nije tebi ravan?toxic wrote: 08 Sep 2018, 14:37Sta se desava ako zavoli nekog ko joj nije ravan? Po drugom delu teksta mi izgleda da se ta mogucnost iskljucuje. Meni je to tuzno.navika wrote: 08 Sep 2018, 14:23 Ja sam jednu ovakvu odgojila. Nije dovoljna sama sebi, i ne ceka princa, samo ceka covjeka ravnog sebi. Il ce biti takav il ga nece biti uopste.
Kriteriji su ok, al' ne po svaku cenu.
Princeza se zaljubi u zvijer, on se pretvori u princa i zive sretno do kraja zivota. Da li bi princeza zivjela sretno i da je on ostao zxijer?
Kad ce jedna Holivudska zvijzda doci da zivi u mom gradu? Nikad. I ako dodje to je samo da ga odvede da zive onako kako je ona naucila. Ako on ne pristane - od te ljubavi nema nista.
Razmisljam glasno.![]()
Jesam samo sto me nije mogla pratiti
pff, ali nisi sreo lijepu i PAMETNU koja te moze "pratiti"alcapone wrote: 08 Sep 2018, 15:20Jesam samo sto me nije mogla pratiti![]()
Ovako ja to vidim - moze se zena i zaljubiti u nekog ko nije skroz po njenom, al taj ce to morati postati ili nece opstatitoxic wrote: 08 Sep 2018, 15:19 Kao u svemu i u ljubavi postoje kompromisi i prilagodjavanja, sve se vrti oko toga koliko je ko spreman i sposoban da zrtvuje neke stvari radi iste.
I ako se vec gadjamo diznijem, i mala sirena se odrekla svoje sustine radi ljubavi![]()
toxic wrote: 08 Sep 2018, 18:36 Mozda, a mozda ce ona morati biti ta koja ce da spusti kriterije. Tu otpada onaj deo "il' ce biti takav, il' ga nece biti"![]()
Ne mora ako je ona blesavo zaljubljenanavika wrote: 08 Sep 2018, 18:54toxic wrote: 08 Sep 2018, 18:36 Mozda, a mozda ce ona morati biti ta koja ce da spusti kriterije. Tu otpada onaj deo "il' ce biti takav, il' ga nece biti"![]()
A kriteriji? Ako je djevojka lijepa, zgodna, visoko obrazovana, pri tom nije ni siromasna... Mora i on biti bar nesto od toga, ono bar da ima isti nivo obrazovanja.
Ihhh. Kolko si takih vidio a da su blesavo zaljubljene?Mutevelija wrote: 08 Sep 2018, 18:55Ne mora ako je ona blesavo zaljubljenanavika wrote: 08 Sep 2018, 18:54toxic wrote: 08 Sep 2018, 18:36 Mozda, a mozda ce ona morati biti ta koja ce da spusti kriterije. Tu otpada onaj deo "il' ce biti takav, il' ga nece biti"![]()
A kriteriji? Ako je djevojka lijepa, zgodna, visoko obrazovana, pri tom nije ni siromasna... Mora i on biti bar nesto od toga, ono bar da ima isti nivo obrazovanja.
I onda kazu nisi visi isti promjenio si sestorm wrote: 08 Sep 2018, 18:49 Pa obicno uzmete najblize si savrsenstvu tj pojmovanju istoga...
Uuuu kako je fino i krasno
Pa neke prije simpa manicice, postanu globalni problem, neizdrzivo...
Pa nas mijenjate....de vako, vidi kako onaj od one...mijenjale, mijenjate...
E onda su dvije opcije...pun mi quratz bude pa se ispalimpod rednim brojem jedan
Pod rednim brojem dva...jednog se jutra probudite....a pored vas onaj izmijenjeni papak...ni nalik tipu u kojeg ste se zaljubile...vjerojatno se vi tad ispalite ili pocnete zivjeti kao cimeri
Hocu reci...ne pregonite![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests