A on smokljan samo takavdadojović wrote: 06 Nov 2019, 15:23 Ima dosta zanimljivih ženskih likova u stripovima.
I atraktivnih.
Ona Patricija iz Mister Noa. Pa sve one nesretne ljubavi Alana Forda.

Moderator: Krokodil Behko
A on smokljan samo takavdadojović wrote: 06 Nov 2019, 15:23 Ima dosta zanimljivih ženskih likova u stripovima.
I atraktivnih.
Ona Patricija iz Mister Noa. Pa sve one nesretne ljubavi Alana Forda.
Hmmm slična imena ljubavi Bukowskog...dadojović wrote: 06 Nov 2019, 15:28 Imao je on više tih fatalnih ljubavi. Hmmm...Linda, Brenda...bilo ih je
Iz te kategorije dodao bih još i Lun kralj ponoći.Chloe wrote: 06 Nov 2019, 15:44pored svih spomenutih, dok su moje kolegice čitale ljubavne romane ja sam gutala Laso, Dok Holidej, Vajat Erp ...
![]()
Chloe wrote: 06 Nov 2019, 15:44pored svih spomenutih, dok su moje kolegice čitale ljubavne romane ja sam gutala Laso, Dok Holidej, Vajat Erp ...
![]()
Jes' ... nisam se mogla sjetiti ...
Chloe wrote: 06 Nov 2019, 15:44pored svih spomenutih, dok su moje kolegice čitale ljubavne romane ja sam gutala Laso, Dok Holidej, Vajat Erp ...
![]()
Komandant Mark je bio kulturan momak.dadojović wrote: 06 Nov 2019, 15:55 Bila je jedna epizoda u kojoj su se susreli Komandant Mark i Veliki Blek.
Mislim da se epizoda zvala Tajanstveni saveznici.
A točno su pred kraj počeli uvoditi da se epizoda razvuče na dva, kapetan miki i na tri izdanja...Krokodil Behko wrote: 06 Nov 2019, 16:58Chloe wrote: 06 Nov 2019, 15:44pored svih spomenutih, dok su moje kolegice čitale ljubavne romane ja sam gutala Laso, Dok Holidej, Vajat Erp ...
![]()
I ja sam obožavao Vajat Erpa i Laso.
Obožavao sam i Zagora. Sjećam se drame među klincima, u mojoj ulici, kad je u Darkvud stigao Sila Majk, epizoda se zvala "Avanturista" i onda on prebije Zagora
Čekali smo ko bez glave sljedeći broj, da vidimo da li će Zagor pobijediti.
Takođe, jednom je Veliki Blek fol poginuo, pa smo svi bili uplakani i čekali sljedeći broj. Zvao se "U praskozorje", ali taj lik je nosio masku i nismo odmah znali da li je o Bleku riječ. Poredili smo njegove mišiće iz prethodnih brojeva s tim maskiranim likom, da vidimo da li je to on![]()
Mislim da su Smuk i Salaso bili tvoji idoliFuddo wrote: 06 Nov 2019, 17:01Komandant Mark je bio kulturan momak.dadojović wrote: 06 Nov 2019, 15:55 Bila je jedna epizoda u kojoj su se susreli Komandant Mark i Veliki Blek.
Mislim da se epizoda zvala Tajanstveni saveznici.
Veliki Blek je bio gedja, uzme balvan i sve posamara okolo, onda rodniju i okultisu ispece vjevericu za veceru...aj bizi gon to.
Meni je Blaf bio najdrazi, vazda mu piva u ruci ahahaha
A jest to mene nerviralo, oni udare po rumu, pjani ko majke, onda udje kapetan Miki, naruci casu mlijeke i rekne im hajmo indijance facat...a ljudi taman ucejfili, sjebe im sjelo.storm wrote: 06 Nov 2019, 17:02Mislim da su Smuk i Salaso bili tvoji idoliFuddo wrote: 06 Nov 2019, 17:01
Komandant Mark je bio kulturan momak.
Veliki Blek je bio gedja, uzme balvan i sve posamara okolo, onda rodniju i okultisu ispece vjevericu za veceru...aj bizi gon to.
Meni je Blaf bio najdrazi, vazda mu piva u ruci ahahaha![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests