Spominjala si to i za obrve. Verovatno zavisi od osobe do osobe, kvalilteta dlake

Spominjala si to i za obrve. Verovatno zavisi od osobe do osobe, kvalilteta dlake
prvo musko zna kako obrijati jaja pod tusemstorm wrote: 18 Nov 2018, 18:02Pa to brijanjem... Dok jaja, potegneš i gore malo više... Ili si na skroz mislio... Zabrijatizloćko tokmak wrote: 18 Nov 2018, 18:00Zasto ba...pa ja sam izraziti straight maskulinum,antigay friendly...nece me pustiti u Europsku uniju ako ikada BiH bude ulazila...Melgirl wrote: 18 Nov 2018, 17:56Ima ali teško ćeš vidit muškarca tamo. Nekog pedera da, ali to je nešto drugo.![]()
Pa ipak bih volio tu brazilsku...piNpek mi izgleda veci ako je sasvim gol...![]()
![]()
Logično...statebriga wrote: 18 Nov 2018, 18:16prvo musko zna kako obrijati jaja pod tusemstorm wrote: 18 Nov 2018, 18:02Pa to brijanjem... Dok jaja, potegneš i gore malo više... Ili si na skroz mislio... Zabrijatizloćko tokmak wrote: 18 Nov 2018, 18:00Zasto ba...pa ja sam izraziti straight maskulinum,antigay friendly...nece me pustiti u Europsku uniju ako ikada BiH bude ulazila...Melgirl wrote: 18 Nov 2018, 17:56
Ima ali teško ćeš vidit muškarca tamo. Nekog pedera da, ali to je nešto drugo.![]()
Pa ipak bih volio tu brazilsku...piNpek mi izgleda veci ako je sasvim gol...![]()
![]()
![]()
Sam sebe je jedino pod tušem smisleno....kad te netko drugi, onda okMelgirl wrote: 18 Nov 2018, 18:24 Pa i žensko zna kako to napravit pod tušem. A i ne mora svaki put bit pod tušem
Ako ona meni vjeruje, vjerujem i ja njoj
za brijanje ne vjerujem nikome
zato sam ja na vrijeme napiso sta je biloBla wrote: 30 Jul 2019, 10:38 joj kad edituje istoriju
sad kad neko ko pročita moj prethodni komentar neće imati pojma na šta se odnosilo![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests