Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zajebano to
Ma snimi sad kad ti je naumpalo, sta
Nek se film zove marshalova sikirica
Tito se obračunava sa srpskim vampirima (organizacija Crna ruka) koji podstiču demografski rast Albanaca na Kosovo kako bi ih koristili kao hranu. Na početku, zbog srpskih podvala i laži, Tito počne s progonom Mladih muslimana, ali kad skonta da se zajebo, uvodi Muslimane u Ustav, kao saveznike. Tek tada vampiri pošize i kuju osvetu.
Jedna debela vampirica, na foru donese Tiletu sarmu i bocu kiselog, rashlađenog vina, i iskoristi priliku da ga dobro ujede za nogu. Otad on počinje da slabi, jbg.
Milsio sam u dva nastavkva da uradim, kao Kill Bill, ne mogu sve strpat u jedan film.
Rodjo, dobro ti to sastavljas, bez zeze
A da se nisi malkice poceo drogirat u zadnje vrijeme,
Nako pitam
Tito se obračunava sa srpskim vampirima (organizacija Crna ruka) koji podstiču demografski rast Albanaca na Kosovo kako bi ih koristili kao hranu. Na početku, zbog srpskih podvala i laži, Tito počne s progonom Mladih muslimana, ali kad skonta da se zajebo, uvodi Muslimane u Ustav, kao saveznike. Tek tada vampiri pošize i kuju osvetu.
Jedna debela vampirica, na foru donese Tiletu sarmu i bocu kiselog, rashlađenog vina, i iskoristi priliku da ga dobro ujede za nogu. Otad on počinje da slabi, jbg.
Milsio sam u dva nastavkva da uradim, kao Kill Bill, ne mogu sve strpat u jedan film.
Rodjo, dobro ti to sastavljas, bez zeze
A da se nisi malkice poceo drogirat u zadnje vrijeme,
Nako pitam
insomnia wrote: 06 Aug 2021, 19:54
Kokosi okrenuse temu na zagondzije. Halo bone ne bile. Rambo. Prva krv. Odlican film i jos bolja knjiga
Knjigo? Ne znam knjigu
Knjiga je bolja 50 puta od filma,
Slicajno procito, da sad ko ne pomisli da me zanimaju knjige i sl budalastine.
Kokosi okrenuse temu na zagondzije. Halo bone ne bile. Rambo. Prva krv. Odlican film i jos bolja knjiga
Knjigo? Ne znam knjigu
Knjigo? Ne znam knjigu
Were you sexualy abused as a boy?
Ne kaci se bezveze oplakaces
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Knjigo? Ne znam knjigu
Knjiga je bolja 50 puta od filma,
Slicajno procito, da sad ko ne pomisli da me zanimaju knjige i sl budalastine.
Cito pod istragom
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman