To samo u Bosni u sve trpas meso

Prvo si mi bubice otvorila apetit i na kraju ZATVORILA.....sa skakavcimabubica wrote:
i resh przene skakavce.
Nek si im rekla , ja ipak volim više ribu pa makar bila i u konzerviJulia-Klara wrote:Bravetina je meso od ovce? Kod nas je to janjetina ili ovcetina, nema bravetine
Jagnjetina je jagnjetina i nikako ne može biti ovčetina tj. bravetina.Julia-Klara wrote:Bravetina je meso od ovce? Kod nas je to janjetina ili ovcetina, nema bravetine
A stelju?mrki62 wrote:Nek si im rekla , ja ipak volim više ribu pa makar bila i u konzerviJulia-Klara wrote:Bravetina je meso od ovce? Kod nas je to janjetina ili ovcetina, nema bravetine
Melgirl wrote:Šta vam je to stelja?
Ne znam , nikad probao, ....... pozovi me k sebi pa da vidim i reknem ti mišljenjesilence wrote:
A stelju?![]()
Ne bih mjenjala konzerviranu ribu za stelju.
Ti pojma nemaš, riba ima dosta sličnosti sa pi*kom iliti vaginom , jer im je miris haman pa isti.herzz wrote:Bokte,odakle ribe na popisu,to nije meso....
kod nas se ovcetina ne zove bravetina nego ovcetina, to govorim...za bravetinu prvi put cujem ovdje na forumusilence wrote:Jagnjetina je jagnjetina i nikako ne može biti ovčetina tj. bravetina.Julia-Klara wrote:Bravetina je meso od ovce? Kod nas je to janjetina ili ovcetina, nema bravetine![]()
Ako ima ovčetina, onda je to bravetina...pitaj mesara kada odeš...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests