OK, to je druga stvar ali posto si rekla kako je u tvom gepeku ja sam onda komentarisaoJulia-Klara wrote:@komsija
nemam trenutno auto, a ja se u haosu najbolje snalazim
U svakom slucaju dobro je biti uredan jer se sve lakse nadje
Moderator: Krokodil Behko
OK, to je druga stvar ali posto si rekla kako je u tvom gepeku ja sam onda komentarisaoJulia-Klara wrote:@komsija
nemam trenutno auto, a ja se u haosu najbolje snalazim
Pa navratim tu i tamo a ne dolazi mi se uvijek kada vidim da se ovdje koljete i pisete najgore uvrede i etiketiranjamadam Bovary wrote:Ma jeli ovo dosao komsija?ljudi moji jeli to moguće?
E da, imas pravo, gepek i moze biti neuredan, ali sjedista moraju biti cakum pakum, ko u apoteci...burek67 wrote:Major..,ma ima mnogo ljepsih stvari za "krpit" od guma,ebo gume...a zato su mi sjedista uredjena ko u hotelu.. i parfemisana..![]()
Znaci oko pola tri veceras nalazimo se u onoj sumi?Sheval wrote:Više nemam ništa,ispraznio sam ga.
Trebam neko truplo prebaciti
koje dvi budaletine, braco slatkamadam Bovary wrote:Znaci oko pola tri veceras nalazimo se u onoj sumi?Sheval wrote:Više nemam ništa,ispraznio sam ga.
Ne mogu vjerovati da si ga se otresao,sad sam samo tvoja![]()
obećala si šutatiLuna. wrote:koje dvi budaletine, braco slatkamadam Bovary wrote:Znaci oko pola tri veceras nalazimo se u onoj sumi?Sheval wrote:Više nemam ništa,ispraznio sam ga.
Ne mogu vjerovati da si ga se otresao,sad sam samo tvoja![]()
To,tooo,kralju moj :kompjuterSheval wrote:Jebo sam mu znanje.
Sa mnom se zajebavati,nije se taj rodio
U gepeku imam samo flasu vode za brisace,guma ,neznam ni gdje stoji.Krokodil Behko wrote:Nije kod svih auta, rezervna guma u gepeku.
Kod Renoa je u korpi, ispod gepeka
Muke žive, izvaditi je odatle.
Pasaga wrote:U gepeku imam samo flasu vode za brisace,guma ,neznam ni gdje stoji.Krokodil Behko wrote:Nije kod svih auta, rezervna guma u gepeku.
Isao sam i u Bosnu par puta,ni klucica u gepeku,nikad nista.
Krokodil Behko wrote:Pasaga wrote:U gepeku imam samo flasu vode za brisace,guma ,neznam ni gdje stoji.Krokodil Behko wrote:Nije kod svih auta, rezervna guma u gepeku.
Isao sam i u Bosnu par puta,ni klucica u gepeku,nikad nista.
Ovo očito nije tema za dijasporce
Pročitaj postove nas koji živimo u BiH. Sve preduzmemo da nas nešto
ne iznenadi i uvijek budemo iznenadjeni.
Trepavica wrote:Cipele, cizmice, dzemeper, jaknu , nekoliko flasa vode..kutija za prvu pomoc..deka..maramica..2 jastuka...
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests