E vala i mene.. Ono čisto iz sažaljenja, pogleda me poneka starkakomsija wrote:Aaaa , to znaci...ono pogleda me k'o teleZagorka wrote:jok bolan,kako ne shvatas,samo je bitno da te pogleda....nije bitno sad jel' s uvazavanjem,necemo sitnicariti

Moderator: spacebound
E vala i mene.. Ono čisto iz sažaljenja, pogleda me poneka starkakomsija wrote:Aaaa , to znaci...ono pogleda me k'o teleZagorka wrote:jok bolan,kako ne shvatas,samo je bitno da te pogleda....nije bitno sad jel' s uvazavanjem,necemo sitnicariti
Ne sitničaritiKrokodil Behko wrote:E vala i mene.. Ono čisto iz sažaljenja, pogleda me poneka starkakomsija wrote:Aaaa , to znaci...ono pogleda me k'o teleZagorka wrote:jok bolan,kako ne shvatas,samo je bitno da te pogleda....nije bitno sad jel' s uvazavanjem,necemo sitnicariti
Kao što već neko reče, kad me neka pogleda, ja se osvrnem oko sebe jer kontam,Zagorka wrote: Ne sitničariti...da li je u pitanju zgražanje,iščuđavanje,ibret,većinu muske populacije nije briga,pa nebi trebalo ni vas...pogledala me,to je to
![]()
Bio je jedan lik u drustvu mm,kad su bili momci koja bi god slucajno pogledala u njegovom smjeru,ta ga želi,sanja,![]()
Jedanput rekao:"držite me,ja ako odem,yebe ja ono"![]()
ovi ga svi htjeli tući
o'šni jepaparaci wrote:.....kontam, ova bi se potukla. ako duze od dvije sekunde gleda - nama je pitam "sta si blehnula? imas problema?"
burek67 wrote:sta pomislim(ne bas uvijek,nisam bas ni ja toliko "losH")......dobre okice,dobre usnice...,prednji trap ok,zadnji takodje(da se zna sve u tri sekunde skenirano
)...a onda ono glavno pitanje;"kakva li je kad vristi"?!...
![]()
aferimSheval wrote:Pomislim da sam jebozovan![]()
Svi smo mi muški isti,svi.
kod mene je drugačije,ja bi nju rješio a ne ona meneFrancky boy wrote:Da je vidjela princa za stolom! Da je vidjela misteriju koju želi riješiti!
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests