Liga prvaka 2012./2013.
Re: Liga prvaka 2012./2013.
Sudija oštetio City, slabo suđenje totalno. Džeki mala minutaža, a Aguero samo kliže kao da je na ledu. City sad zaista ima samo matematičke šanse za prolaz.
Milan slabooooo...protiv Malage.
Milan slabooooo...protiv Malage.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9115 times
- Been thanked: 10806 times
- Status: Offline
Pih! "Upadoh" na golovima. Ovi tupsoni City i Real, mogli su da zavale makar još jedan.
To bi mi dobro došlo. Nije ni bila nešto zanimljiva tekma. Uglavnom, Dortmund razvalio Ajaxa
4-1.
..
To bi mi dobro došlo. Nije ni bila nešto zanimljiva tekma. Uglavnom, Dortmund razvalio Ajaxa
4-1.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Samo da kažem da je završen prvi krug.
Dortmund u velikom stilu sa četiri pobjede i dva remija zauzeo prvo mjesto u grupi.
Pa i ta dva remija su bila skoro pa pobjede. 'ta će Real? Kad je to bio dobar tim?
Dortmund u velikom stilu sa četiri pobjede i dva remija zauzeo prvo mjesto u grupi.
Pa i ta dva remija su bila skoro pa pobjede. 'ta će Real? Kad je to bio dobar tim?

Real nikad nije ni bio dobar tim samo ga drži ono u prefiksu kraljevski i ništa više ,osim ako ne dovedu našeg dijamanta hehehehhehehehKrokodil Behko wrote:Samo da kažem da je završen prvi krug.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7389 times
- Been thanked: 17183 times
- Status: Online
volio bi da nisuMaja wrote:Nek je vala i Dinamo dao go. Ali snijega

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Najjači je onaj par Real-Manchester
Da se u ovom trenutku igra, mislim da bi Manchester bez problema pomeo Reala.
Neizvjesno će biti u tekmi Shaktar-Dortmund ali blaga prednost Nijemcima.
Da se u ovom trenutku igra, mislim da bi Manchester bez problema pomeo Reala.
Neizvjesno će biti u tekmi Shaktar-Dortmund ali blaga prednost Nijemcima.
-
Moja procjena da sva 3 njemacka kluba idu dalje.. Imaju relativno lakse protivnike.. Arsenal je jak po imenu, ali trenutno forma 0, dok je Bayern u odlicnoj formi i u ligi prvaka i u bundes ligi. Dortmund dobio reala, pa mislim da ni Shaktar nece biti problem, Galatasaray mislim da je za nijansu slabiji od schalkea, dovoljno da njemci prodju..
Real -Man... Pa real ide dole sa formom, tako da Manchester nebi trebao imat problema sa njima, Barcelona Milan, isto bez problema Barca dalje, osim ako se messiu sta ne desi.
Porto-Malaga... Mala prednost za Malagu, mozda nije jaka po imenu, ali sigurno ima dobru ekipu..
Juve dobio lakog protivnika, i mislim da isto prolazi bez problema..
Valencija -PSG... Ovdje je 50:50 za obe ekipe.. Neizvjesno...
Real -Man... Pa real ide dole sa formom, tako da Manchester nebi trebao imat problema sa njima, Barcelona Milan, isto bez problema Barca dalje, osim ako se messiu sta ne desi.
Porto-Malaga... Mala prednost za Malagu, mozda nije jaka po imenu, ali sigurno ima dobru ekipu..
Juve dobio lakog protivnika, i mislim da isto prolazi bez problema..
Valencija -PSG... Ovdje je 50:50 za obe ekipe.. Neizvjesno...
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
nijemci su trenutno klupski vidjeno "mjera svih mjera",...i to je nepobitno i ocigledno,Borusia maknu Reala i to bez frke...Bayern je ionako nevjerovatno jak,samo Schalke je nesto slabiji ali su svi dovoljno jaki da se nose sa vecinom europskih klubova...samo je Barca mozda najjaca od svih?!...i Man Un. je u dobroj formi...sve ostalo su za pola klase losiji od navedenih..
-
- Na probnom
Ceka se nastavak, zeljno se ceka.
Inace navijam za Arsenal, pratim ih vec duze niz godina, Bayern jeste u prednosti, ali Arsenal je ekipa sa kojom uvijek mozes da se iznenadis. Najbolji primjer je protiv Milana prosle sezone, u italiji izgubili 4:0, nisu se vidjeli na terenu, u londonu dobili 3:0.
Protiv Bajerna je tako nesto veoma lako moguce, ali prednost bih dao Bayernu.
Do pre par godina, Liga Sampiona je bila apsolutno englesko takmicenje, u polufinalu 3 engleska kluba i Barselona.
Ove sezone barselona jeste sjajna ekipa, ali se daju savladati. To su najbolje pokazali momci iz Celtica, kojeg je Barca na muku pobjedila golom u 93 minuti. Vrlo lako se moze desiti i da ih Milan izbaci.
Za mene prednost za osvajanje ima Borusija i Manchester.
Inace navijam za Arsenal, pratim ih vec duze niz godina, Bayern jeste u prednosti, ali Arsenal je ekipa sa kojom uvijek mozes da se iznenadis. Najbolji primjer je protiv Milana prosle sezone, u italiji izgubili 4:0, nisu se vidjeli na terenu, u londonu dobili 3:0.
Protiv Bajerna je tako nesto veoma lako moguce, ali prednost bih dao Bayernu.
Do pre par godina, Liga Sampiona je bila apsolutno englesko takmicenje, u polufinalu 3 engleska kluba i Barselona.
Ove sezone barselona jeste sjajna ekipa, ali se daju savladati. To su najbolje pokazali momci iz Celtica, kojeg je Barca na muku pobjedila golom u 93 minuti. Vrlo lako se moze desiti i da ih Milan izbaci.
Za mene prednost za osvajanje ima Borusija i Manchester.
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Borusije nema ni u pičci . Bayern ce osvojit . 

Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Kako misliš, kad nisu mogli ni na svom stadionu?tutnplock wrote:Borusije nema ni u pičci . Bayern ce osvojit .
Što fino ne poslušaš šta kažu Mourinho i Ferguson?
A rejkli su da je Borusija favorit. Bar je bila jesenas sa onakvom igrom
a čini mi se da će nastaviti i na proljeće. saučešće

- Toruk Makto
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Da bas ces da vidis kako ce nastavit , ajde ba kakva borusija nista oni osvojit nece .
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
-
- Na probnom
i tiBonaqua wrote:Jos jedan navijac Arsenala

barca osvaja isto kao i prosle godine. u to nevjerujem. namucio ih je celtic, i previse. nisu oni nepobjedivi.
CItam na strani prvoj, kaze se guardiola napravio od barselone ono sto jeste, za mene licno, Frank Raijkard je od Barselone napravio cudo od ekipe, sve ostalo se samo prate njegovim stopama. kako Pep, tako i ovaj novi.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Nije tacnobarca osvaja isto kao i prosle godine. u to nevjerujem. namucio ih je celtic, i previse. nisu oni nepobjedivi.
CItam na strani prvoj, kaze se guardiola napravio od barselone ono sto jeste, za mene licno, Frank Raijkard je od Barselone napravio cudo od ekipe, sve ostalo se samo prate njegovim stopama. kako Pep, tako i ovaj novi.

i stvorio ekipu po svom ukusu,Barca je obracala vise paznje na mlade talente, Xavi i Iniesta su postali vazni kotacici u ovoj ekipi Barce,sto nije bio slucaj u doba Rajkarda..
A za Titu se moze reci da je samo nastavio Pepovim stopama..

Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
-
Po svemu sudeci ne treba nikad reci nesto sigurno...
MANU-1:2 Real
Utakmicu unistio sudija, dao direktan crveni karton Naniu, za prekrsaj koji je za neki normalan zuti, a neko nebi ni zuti dao... Ali eto turcin dade crveni i preokrenu real i pobjedi 2:1...
Dalje Real, Dortmund... Dortmund slavio 3:0
MANU-1:2 Real
Utakmicu unistio sudija, dao direktan crveni karton Naniu, za prekrsaj koji je za neki normalan zuti, a neko nebi ni zuti dao... Ali eto turcin dade crveni i preokrenu real i pobjedi 2:1...
Dalje Real, Dortmund... Dortmund slavio 3:0