moje godiste ili mladji

Moderator: spacebound
tako je drz se ti puteraJulia-Klara wrote:ma kako stariji, ba... taman da ga idem u staracki dom trazit, pa nisam mamenih gljiva jela
moje godiste ili mladji
a pontencijaMelek wrote:A prostata?mrki62 wrote:Bio ja na pregledu i srce je više nego dobrovila wrote:
ne nego si ti star...infarkt,ovo,ono..
kakav crni trio.....opasno po život
dobro je...ne pretjeruj...čuj dečke?!storm wrote:Ja se mučim, tražim, da promoviram dečke mojih godina, a javljaju se mladi rum i stari mrki
reci im vilo
Uletio si u sendvicstorm wrote:Ja se mučim, tražim, da promoviram dečke mojih godina, a javljaju se mladi rum i stari mrki
reci im vilo
Ma Vili je dovoljno srce a i prostata je ok. Kad čojk pređe 50, onda ima tehnički pregled svegaMelek wrote:A prostata?mrki62 wrote:Bio ja na pregledu i srce je više nego dobrovila wrote:
vila wrote:dobro je...ne pretjeruj...čuj dečke?!storm wrote:Ja se mučim, tražim, da promoviram dečke mojih godina, a javljaju se mladi rum i stari mrki
reci im vilo
malo si se preračunao...mrki62 wrote:Ma Vili je dovoljno srce a i prostata je ok. Kad čojk pređe 50, onda ima tehnički pregled svegaMelek wrote:A prostata?mrki62 wrote:Bio ja na pregledu i srce je više nego dobrovila wrote:
Nisam ja star, to su ti najbolje godine,........... maratonci su mojih godina, nisam ja trkač na 100 metarastorm wrote:Ja se mučim, tražim, da promoviram dečke mojih godina, a javljaju se mladi rum i stari mrki
reci im vilo
ma ti si tamanstorm wrote:
pa znamo da su četrdesete nove tridesete... još ja na samom početku
Ma bitno je da klip nije zardjao i da mashina radi.Julia-Klara wrote:ma godine nisu vazne, bitno je da nije duduk i da ne prica budalastine
Ala se neko napalio na ovoj temiJulia-Klara wrote:ma godine nisu vazne, bitno je da nije duduk i da ne prica budalastine
Krokodil Behko wrote:Ala se neko napalio na ovoj temiJulia-Klara wrote:ma godine nisu vazne, bitno je da nije duduk i da ne prica budalastine
Eto, čak sam se i ja uključio al njima nikako ugoditiJulia-Klara wrote:
prati maloja od juce s Callom i Lunom dizem sex teme... ebala vas politika i nacionalizam