Nema ni *enisa vecih i manjih nego se to zenama ucini zavisno od apetita

Moderators: spacebound, Duminjo
Veliki procenat zena je...usko....statebriga wrote:vaginu moze prosiriti i bebina glava,a cesto puta se moraju zasiti,jer se dese pucanja ulaznog otvora vagine
vagina se sastoji najvise od misicnog tkiva,a misici svake osobe su drugaciji ,pa tako su i vagine razlicito cvrste
Pasaga,zensko sam i menij je nomrlano da znam od cega se sastoji vagina:Pasaga wrote:Veliki procenat zena je...usko....statebriga wrote:vaginu moze prosiriti i bebina glava,a cesto puta se moraju zasiti,jer se dese pucanja ulaznog otvora vagine
vagina se sastoji najvise od misicnog tkiva,a misici svake osobe su drugaciji ,pa tako su i vagine razlicito cvrste
Duznost ginekologa pri porodjaju je da predvidi tu opasnost.
Te povrede ostaju stalno.
Veliku vecinu ih tako reci...rezu...koji cm...sto nije nimalo prijatno ni dobro za zenu....
ma moze je rasiriti,ali privremeno,a isto tako,vagina se moze odlicno izvjezbati na vece penise ,a drugo,ovisi i od kommpatibilnosti i seksulanog znanja partnerarethna wrote:E da vaginu moze rasiriti i crnac,samo kazem.
Julia Klara,ja bih njih drugacije kaznila: poslala bih ih na instrukcijeJulia-Klara wrote:imam 3 kandidata za ban...ko ce prvi?
da cujem?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests