e ovako...molim da pročitate...
u zadnje vrijeme se jako puno ide u off pa vas molim da pripazite
što se tuče igrica ja sam dala dopuštenje da se mijenjaju pravila na temi abeceda omiljenih stvari. kod drugih igrica pravila ostaju ista, ali ako se dvoje ili troje forumaša zaigraju pa malo skrenu s teme neka ostali zatvore oči

nećemo im kvariti gušt zbog igrica. samo poslije, krenite s temom onako kako treba jer niko ne čita stare postove na igricama tako da je dovoljno da zadnji post napišete onako kako treba i da se igrica vrati na pravi put
međutim...
na ozbiljnim temama nema oprosta. na njima SVI idu u off pa i ja, posebno na temama o sexu, pa i ljubavi. zato ćemo od sad biti malo strožiji jer se offom kvare teme i na kraju se i ne zna šta je tema. i nemojte se iznenaditi ako vidite da su vam obrisani neki postovi jer, sigurno, neće biti obrisani bez razloga. ili ako vidite da nečiji post koji je upućen vama nema veze s temom kopirajte ga, zalijepite na temu Birtija i tamo odgovorite tj nastavite s raspravom
i za kraj...
nemojte otvarati specijalne teme za forumaše koji idu u off jer ih to vrijeđa, a uvrijedilo bi i vas. dovoljno je da im skrenete pažnju na to što rade na fin način ili se obratite meni na pp
nemojte da se stvaraju tenzije zbog gluposti
zar nam nije svima fino na forumu...
zašto to da kvarimo