Viša sam od Jennifer on the block

Lijepe, prelijepe zene

Moderator: Krokodil Behko
Jesil' to i ti poniska, pa zato?srculence7 wrote:Šta ima veze visina, čak mislim da ni lepota nije baš presudna u tome da bi neko bio najpoželjniji...treba imati ono nešto autentično što te izdvaja od drugih, za početak i biti poznat po nečem specifičnom.
Pa stari se polahkoPasaga wrote:..bas njih dvije nemaju nista sto bi zaokupilo moju paznju .....Mutevelija wrote:Treba imati nesto kao Kardadasianka ili Beyonce...
..od svih ovih pomenutih ovdje,nije mi pobudila neki interes....
Znat ce i oni stosta kad budu imali tvoje godine i iskustvo.Pasaga wrote:..bas njih dvije nemaju nista sto bi zaokupilo moju paznju .....Mutevelija wrote:Treba imati nesto kao Kardadasianka ili Beyonce...
Zagorka wrote:Znat ce i oni stosta kad budu imali tvoje godine i iskustvo.Pasaga wrote:..bas njih dvije nemaju nista sto bi zaokupilo moju paznju .....Mutevelija wrote:Treba imati nesto kao Kardadasianka ili Beyonce...
To ti je kompliment bolan bolanPasaga wrote:Zagorka wrote:Znat ce i oni stosta kad budu imali tvoje godine i iskustvo.Pasaga wrote:..bas njih dvije nemaju nista sto bi zaokupilo moju paznju .....Mutevelija wrote:Treba imati nesto kao Kardadasianka ili Beyonce...
Viša sam od svih ovde navedenihKrokodil Behko wrote:Jesil' to i ti poniska, pa zato?srculence7 wrote:Šta ima veze visina, čak mislim da ni lepota nije baš presudna u tome da bi neko bio najpoželjniji...treba imati ono nešto autentično što te izdvaja od drugih, za početak i biti poznat po nečem specifičnom.
Do 176 cm se i moze trpitisrculence7 wrote:Viša sam od svih ovde navedenihKrokodil Behko wrote:Jesil' to i ti poniska, pa zato?srculence7 wrote:Šta ima veze visina, čak mislim da ni lepota nije baš presudna u tome da bi neko bio najpoželjniji...treba imati ono nešto autentično što te izdvaja od drugih, za početak i biti poznat po nečem specifičnom.
Kod nizih zena se manje primjete i neki eventualni tjelesni nedostatci, nekako manje npr primjetis eventualno krive noge u male zene nego u one krakate.Zagorka wrote:Ne mora se nuzno imati visina za dobar izgled. Ali kratke noge, niska guzica, kratki prsti, to je neprivlacno. Ali nema to svaka niska osoba. Neke imaju fino sve.
Do 176 cm se i moze trpiti
posmatrac wrote:Ja sam 190cm pa i te od 176 mogu da nose stikle i da ih dozivljavam kao zenstvene
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests