srculence7 wrote: 27 Dec 2017, 09:47
I svesni smo kako moderna tehnologija utiče na nas i našu porodicu pa opet stoji i to da je sastavni deo vremena u kome živimo i da se iz toga ne možemo otrgnuti osim ako ne odlučimo da budemo osobenjaci i preselimo se na neko izolovano mesto.A osim toga tu su i prednosti koje nam donosi i time olakšava svakodnevno funkcionisanje.
Ohohohoooooooo... ne mogu ti ni opisati kako bih voljela preseliti u... gdje nema ni interneta ni telefona ni PM... Da zivim u prirodi s prirodom...
Ozbiljno, svjesna sam ja tehnologije i u jednu ruku mi je drago kad vidim kako ima vijuge za kompjutere... Skoro je osvojila prvo mjesto u programiranju... Ali voljela bih da to bude koristenje tehnologije samo u pukoj potrebi, a ne za sve sto postoji na ovom svijetu.
Jel se mora gledati crtani na kompjuteru? Jel se mora gledati film na tabletu? Skoro sam cula da ima neka dzidza napravljena striktno za knjige, da se citaju knjige
Sinoc bas ja i muz s djecom nesto pricamo i pitamo kcerku (koja je najstarija) da li je ikad cula za igru koja se zove "Kolaricu-Panicu"? Znate kako nas je dijete pogledalo... Kao da smo s Marsa pali...
Nije mi bilo mrsko, ustanem nadjem lastiku, napravim, sjednemo jedno naspram drugog i pokazemo kako se igra ta igra...
Hajde, da vas vidim, ko zna kako se igra ova igra? Iskreno recite...
Prije 7 godina... SEDAM GODINA!!! Vidjela sam 3 curice kako igraju lastike ispred zgrade.
A onda svi redom ganjamo doktore, pretezno ortopede, jer imaju kifoze, skolioze, PM... Krive noge... OOOOOO pa pogledajte molim vas kad izadjete vani, obratite paznju na curice, pogledajte kako hodaju... Svaka 5-ta ima pravilan hod!!!
A na kraju, sto je i bit ove teme, njihovo ponasanje... Misliiiiimmmm... Jezik u metrima... Ja jednu ona 5...
Samo mogu reci, nek nam je Bog na pomoci...