Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja to volim, ali ne lupam vratima, samo dignem nos. Isto tako volim da ono demonstrativno stavim ruku, tačno ono mjesto gdje bude sat na ruci, na čelo i da počnem onda rečenicu sa Oh! (što si mi to uradila... recimo) sve sa zabačenom glavom unazad i zatvorenim okicama.
Jesam par puta priznajem, posvadjala bi se sa roditeljima ili sestrom i demonastrativno odem u svoju sobu i zalupim vratima. Jednom sam zbog toga fasovala batine
Zizi wrote: 12 Mar 2020, 11:54
Nisam ja od ovakvog ponašanja, a i meni to rijetko ko može uraditi, jer iako uradi ja idem za njim
zasto, zastoooo
Zašto ne?
Ovo mi se par puta desilo s ljudima iz poslovnog okruženja. Naučila sam ih tada da možemo biti ljuti jedni na druge, međutim posao zbog toga ne može ispaštati.
Sjela s njima i hajde sada da istresemo sve šta zamjeramo jedni drugima.
Tada sve raščistili, i s njihove strane nije više bilo demonstartivnog napuštanja prostorije, sa mnom a ni sa ostalim kolegama i kolegicama.
Sa mnom se nije tako lako posvađati, oni koji to i pokušaju te demonstrativno napuste prostor ili prekinu kontakt uglavnom se oni meni vrate
Zašto ne?
Ovo mi se par puta desilo s ljudima iz poslovnog okruženja. Naučila sam ih tada da možemo biti ljuti jedni na druge, međutim posao zbog toga ne može ispaštati.
Tada sve raščistili, i s njihove strane nije više bilo demonstartivnog napuštanja prostorije, sa mnom a ni sa ostalim kolegama i kolegicama.
Sa mnom se nije tako lako posvađati, oni koji to i pokušaju te demonstrativno napuste prostor ili prekinu kontakt uglavnom se oni meni vrate
Zizi, nije pozljeno u momoentu ljutnje zaustavjati osobu, znam, jer imam masu isksutava o vlastitom demonstartivnom napustnju prostorije
Razgovor treba obavezno uraditi, ali kasnije; Najcesce, ovakve secene se desavaju jer su reultat ignoriranja problema unutar organizacije
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Zašto ne?
Zizi, nije pozljeno u momoentu ljutnje zaustavjati osobu, znam, jer imam masu isksutava o vlastitom demonstartivnom napustnju prostorije
Razgovor treba obavezno uraditi, ali kasnije; Najcesce, ovakve secene se desavaju jer su reultat ignoriranja problema unutar organizacije