Kevin de Bruyne...rodila ga majka onako plava...

Neymsr je ipak veliki igrač i nije se nimalo štedio.Socrates wrote: 06 Jul 2018, 22:14 Pa mene je Witsel iznervir'o. Ima problema sa primanjem lopte. Popravio se u drugom poluvremenu.
Zao mi je Coutinha, koji je istinski genijalac. A padavicarske pizde mi nimalo nije zao.
Jebes umisljenu budaletinu.
Veliki igraci ne simuliraju ovoliko.KOMESAR wrote: 06 Jul 2018, 22:17Neymsr je ipak veliki igrač i nije se nimalo štedio.Socrates wrote: 06 Jul 2018, 22:14 Pa mene je Witsel iznervir'o. Ima problema sa primanjem lopte. Popravio se u drugom poluvremenu.
Zao mi je Coutinha, koji je istinski genijalac. A padavicarske pizde mi nimalo nije zao.
Jebes umisljenu budaletinu.
Socrates wrote: 06 Jul 2018, 22:03 Pocetkom drugog poluvremena, Neypad simulira penal. Trazi ga od sudije. Sudija pokazuje na VAR. Onda Padavicar odjednom mijenja misljenje I sam insistira da se ne koristi VAR.
Zasto?
Pa zato sto ne bi mogao igrati u polufinalu da su prosli, zbog dva zuta.
Mars kuci, stoko prevarantska!!!
Jeste, hajde da krivimo sudije, kao I svi luzeri na ovom svijetu. To sto je Neypad pokusao da simulira dva penala na utakmici nikom nista. Da je neke pravde, trebao je dobiti dva zuta I mars napolje. Drugi im je problem bio sto igrac u najboljoj formi nije uopste igrao u pocetnoj postavi, a to je Firmino. Jedan od glavnih razloga sto je Liverpool davao golove skoro kad su htjeli, I sto je Salah imao sezonu kakvu je imao. Ja to ne mogu objasniti drugacije nego cistom gluposcu selektora. Pogledati utakmice Brazila kad Firmino pocinje.Username wrote: 08 Jul 2018, 14:54 Prosao je slabiji tim
Brazilci su ostali robovi realizacije i jos nedosudjen penal koji se vidio iz aviona
Kada ti je izgovor neigranje Casemira, onda je jasno gdje je najveci brazilski problem.Username wrote: 08 Jul 2018, 16:01 Najveci problem je bio odsustvo Cazemira i zbog toga su stizali rezultat
Sta god mislio o Brazilu i o Neymaru, bar si imao priliku da vidis u svakoj utakmici minimum 5 sansi smisleno kreiranih
Nisu cekali korner i prekid kao najvecu sansu, igrali su se lopte i najbolje su je igrali
Protiv Belgije, toliko talentovane repke igrali su 75 minuta i branili se 3 vs 3 4 vs 4 i dominirali naprijed
Takav je sport da najbolji uvijek ne pobjedjuje
Treba jedan pouzdan osigurac, imale su ga i slavnije generacije BrazilaSocrates wrote: 08 Jul 2018, 16:06Kada ti je izgovor neigranje Casemira, onda je jasno gdje je najveci brazilski problem.Username wrote: 08 Jul 2018, 16:01 Najveci problem je bio odsustvo Cazemira i zbog toga su stizali rezultat
Sta god mislio o Brazilu i o Neymaru, bar si imao priliku da vidis u svakoj utakmici minimum 5 sansi smisleno kreiranih
Nisu cekali korner i prekid kao najvecu sansu, igrali su se lopte i najbolje su je igrali
Protiv Belgije, toliko talentovane repke igrali su 75 minuta i branili se 3 vs 3 4 vs 4 i dominirali naprijed
Takav je sport da najbolji uvijek ne pobjedjuje![]()
O Neypadu sve najgore, sramota za sport, fudbal, Brazil, I prave legende brazilskog fudbala.
Sasvim sam uvjeren da bi Brazil igrao mnogo bolje bez njega.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests